Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam po styridsiatke a je mi fajn

tina

Ahojte, tak ja som sa k pisaniu vcera ani nedostala, lebo sme prisli neskoro.
Hula, len si to s detickami pekne uzivajte. Pamatam sa , ked mala moja tri roky , zobrala som ju do babkoveho divala, no a pred divadlom sme zbadali, ze sme zabudli penazenku, tak muz utekal domov a nas pani pustila bez listka, muz ju uprosil. Vsetko bolo ok, az do momentu, ked prisiel vlk a chcel zjest kozliatka. Mala spustila taky krik, ze sa vsetci obzerali, nic nepomahalo a museli sme ist prec. Ako sme vychadzali zo saly, tak muz akurat vstupoval s kupenymi listkami,ale ani on ju neprehovoril, ze vlk je iba prezleceny ujo, museli sme ist prec. Tak takto skoncilo nase prve predsatvenie:))

hanuška

Zdravím Vás všetky. Ja som sa len pred nedávnom vratila z práce. Som uťahaná, spravila som si kávu a čitam vaše prispevky. Chcem váa len pozdraviť. A vyberiem si dačo z tých dobrot o ktorých pišete. Tie zemiaky sa mi pozdávaju. Asi ich idem ukuchtit.

hula

Ahojte.Tak ja som sa dnes vybrala s deťmi na pasové.Majú už 5 rokov,treba im pas.No myslela som,že už teraz to vybavujú rýchlo,a nie je tam,až tak veľa ľudí.No rodičov s deťmi tam bolo neúrekom,tak nič,tak až v septembri milé deti.Tak sme išli do mesta.Boli sme v múzeu voskových figurín.Vstupné je veľmi vysoké,na to,že tam dokopy nič nie je.Ale boli sme.Teraz s nimi chodím do divadla,kina,múzea-všade tam,kde som predtým nechodila,a je to úžasné.

tina

Invero, to je prave to.Iba som do nej naliala ocot a rano som pridala vodu a prevarila ju a ked som ju sla vyliat, tak mi ruplo ani nie v krizoch ,ale pod lavou lopatkou, tak som dnes lazar. No ten nas je na tom lepsie, ma kamaratku-plysoveho psika-ma uz cele dokusane usi a je starsne smiesny, kaed si ho donesie a lahne si oproti nemu. Snad bude mat niekedy aj nejaku psiu kamosku. No a s tym vasim psikom- viem ake to je prist o psika, mala som skoro 12 rokov vlciaka. No tvoja este zije, tak si ju este uzivajte, pekny den, ozvem sa az vecer, ideme prec. Zatial sa majte krasne!

invero

tina a to si ako cistila tu kanvicu?vyvolalo mi to usmev na tvari ale nie som skodoradostna,len je to podarene,ze uz aj male cinnosti nam robia na chrbtici chrup chrup.Mame fenku,ale je to uz dama v rokoch,ma 13 a chudatko nam teraz ohluchla.No je to nas milacik a kazdeho ma na nieco,muza ako krmica,deti jej povolia to,co ja nie-spat v posteli,a mna na pomazlenie,ktore ona vie stonasobne vratit,vie vycitit moj smutok aj radost aj bolest.mame ju nekonecne radi a tazko nam bude raz bez nej.je krizenka maltez a otec neznamy,no hovorili nam,ze to bol asi, neviem to presne pomenovat lapsa hapsa ci co?ja hovorim aj kapsa a deti sa mi smeju.Veru aj ona je moj tien no za muzom viac,asi vie,ze je to chlap,ktoreho sme jej nikdy nedovolili.
Mam veselu prihodu,ked bola mladsia a harala sa,ja som vtedy mala strach s nou chodit von,lebo ma raz pokusal pes.tak s nou castejsie chodil muz,no a nasa dama bola nedobytna zato psi-pani saleli, no a ten moj muz sa im s takou lutostou a pochopenim prihovaral,ze daval do toho aj emocie hovoriac no moj zlaty ty u nas nepochodis.Strasne bol podareny s tym vyrazom na tvari ze som sa na tom s chuti zasmiala a smejem sa aj dnes, ked si to vybavim.No co?chlap pochopil chlapa! Takze tak.

tina

Tak ja som dnes cistila rychlovarnu konvicu a nieco mi pri tom ruplo v krizoch, tak ma to pobolieva, co uz, asi starnem -haha, no skusim to nejako rozcvicit. Davno som uz nesportovala, tak to bude asi tym. Invero, akeho mas psika? Ja mam yorkshira ,ma roka a 7 mesiacov a je velky zbojnik. Splnili sme tak dcere sen. Je vsak ako moj tien, ma ma najradsej a vsade za mnou chodi:))To som si dala!

juvenia

KRÁÁÁSNY DNÍČEK!!!všetkým,moj malinký nečakane zaspal,inak chodí buvat až okolo jednej na obed,to budú asi tie zubky.

invero

caute bola som vonku zo psikom a robim pravidelny domaci ritual,nakukla som sem co nove,citam emaily od deti a frflem na seba,ze mam muku aj na klavesnici,zarobila som si na moravske kolace a varim sosovicnu polievku na bielo.vstava mi maminka tak idem ju pripravit na den.papa.