Ahoj, mam 43 a hladam zienky po styridsiatke, na vymenu skusenosti, receptov, alebo si len tak pokecat o zivote.
Mam po styridsiatke a je mi fajn
Vzdy som si myslela, ze najviac starosti je okolo malych deti, ale vekom prichadzam na to, ze je to opacne. Male deti ma clovek pod kontrolou stale, ale co s takymi pubertiakmi? Chcu byt nezavisli, zapacit sa partii a pod. Najvacsie strachy preto prezivam prave teraz v tomto sialenom veku.Bojim sa napr. ze sa stanu zavisli. Vsade naokolo vidim, ako ti mladi strasne piju...aj fajcia samozrejme. A to este nehovoriac o drogach.Precitala som si tu na tom to fore prispevky na temu drogy a uz mi to chodi po rozume, som z toho zhrozena! Nechapem, ako mozu mladi tak hazardovat so zivotom! Este maju z toho srandu a hovoria, ze je to cool.Len si to precitajte. Som zvedava na vase nazory. Samozrejme aj na tuto moju spravicku.
čaute. ja mám 3 deti vo veku 25,22,20 zatial su slobodní. Možno ja som mala to šřastie , že som s nimi nemala žiadne vačšie problémy. Robia mi len radosř zatial.----- TINA tie zemiaky boli chutné.Ja som ich este dochutila korením na francuzske zemiaky. Tento týžden mám poobedajku, tiež by sa mi zisšli nové "rýchle" recepty, lebo sa mi nechce velmi vyvárat, rodinu mám doma celý týžden. Ze mi este dačo poradite?
caute babulienky ja mam dceru 23r. a syna 24r.a veru vselico za sebou rada napisem viac,ale musim po uradoch,neviete si predstavit ako sa mi nechce.papa pekny den.
Ahoj Sisna, no moja ma 13,ale rada si vypocujem vase nazory na vychovu-nast rocnych,lebo aj mna to caka...Viem, ze dcera to bude mat trosku tazsie,lebo je jedinacik a manzel ju nespusti z oci, niekedy mi to pripada az prehnane,ale v tejto dobe sa mu ani nedivim. Minule ukazovali na Dvojke nezvestne deti na Sk, hruza.Este dobre,ze to nepozeral:)), to by ju nepustil ani s kosom. Niekedy sa ale mozeme snazit vychovavt co najlepsie a niekde predsa len spravime chybu(mozno aj nie)a dieta sa da do zlej partie. TV tiez nevplyva na deti najlepsie, same nasilie,sex....a vobec staci otvorit nejaky casopis a uz sa to hemzi erotickymi inzeratmi.Myslim si, ze je dolezite,aby malo dieta nejake aktivity, ktore ho bavia-napr.tanec,sport, tam sa potom stretava s ludmi s tymi istymi zaujmamy, je to lepsie ,ako sa poflakovat len tak necinne po sidlisku.
Ahojte! Ja by som chcela podebatovat s niekym, ohladom vychovy deti. Je tu niekto, kto ma deti od 15 do 19 rokov?
Ja mam dceru 18 r. a syna 16 rocneho.
Ahojte, tak nedela je uz za nami. Prave som sa vratila z parku, poviem vam, taka vecerna, letna prechadzka ma nieco do seba a navyse som spravila nieco pre svoje zdravie.Akurat co ma trosicku stve je ,ze dcera uz s nami moc nechce chodit, ale pouzila som maly trik, ze pojdeme najprv do obchodu pozriet rifle a dokial sa vymotala, obchod zavreli, tak musela do parku, potom uz bolo fajn.:))
Alternatíva:))) ,,AHOJ,, aj ja Ťa srdečne zdravím. Si milá. Tak na našu spoločnú komunikáciu sa veru nedá zabudnúť. Ta parádna zostava básnikov o zdraví a iných veciach spred 40tky -to aby som sa držala témy. Inak veď Andrej si už odvtedy na klikanie zvykol a aj my všetci čo sme tu zaregistrovaní. Susann som objavila v kníhkupectve Zaujal ma názov knihy. Zatiaľ som ju len zhruba prekukla. Myslím si že sa nám v tomto veku otvára niečo zasa nové na čo sme v minulosti nemali čas. Deti veľké, viac sa môžeme venovať kariére, záľubám a pod.
Veď uvidím tiež ma zasiahne tento rok:))) Chcelo by to špeciálnu oslavu ak sa zadarí.
Snáď oslava v bazéne aj s obsluhou wow:)) Tak píšte ako Vás tá 40tka obohatila ha??;o))
Ahojte, vcera sme sa trosku tulali, ale vidim, ze aj ostatne, ked sa neozyvaju :)), snad pocas tyzdna. Dufam, ze sa mate dobre, peknu nedelu!
A este specialne "AHOJ :o)))" pre Teba, Lili. My sme kedysi spolu hodne komunikovali, nemylim sa? A kto je ta Susy? V kazdom pripade patri do tohto klubu a verim, ze jej je tiez fajn :o)
Aj ja si spominam na zazitok z divadla :o). Boli sme na Romeovi a Julii. Juliu hrala Zuzana Fialova este ako studentka. Dcera mala vtedy asi 10 rokov a v zaverecnych pasazach som mala co robit, lebo chcela Romeovi zakricat, ze Julia naozaj nezomrela, ze dycha /sedeli sme tesne pri javisku/. Deti sa velmi dokazu vzit do situacie a to je na detstve tiez uzasne, ze nepoznaju klamanie a podvod.
Prajem Vam vsetkym krasnu nedelu