Ahoj, mam 43 a hladam zienky po styridsiatke, na vymenu skusenosti, receptov, alebo si len tak pokecat o zivote.
Mam po styridsiatke a je mi fajn
Invero, neboj ,aj ja mam vselijake dni,aj slnecne aj take zamracene. To je mi fajn o tom svedci,inac by som napisala,ze sa mam super. Toto forum ma napadlo zalozit preto, aby sme sa podporovali, poradili si. Niekedy sa clovek citi sam a ma pocit, ze ho nikto nechape a mozno takto stretne nejaku pribuznu dusu, vyzaluje sa, ocisti,alebo naopak pomoze, podpori.Ja viem, ze to mas tazke, na jednej strane si rada, ze ti mama este zije, na druhej strane je to obrovska zodpovednost a aj obet,ale vraciame len to, co nam nasi rodicia dali, ked sme boli male. U teba je to samozrejmost,klobuk dole,su ludia, ktori si najdu kopec vyhovoriek a strcia rodicov do ustavu, ved tam im bude dobre-nebude.Vela sil Invero, ty svoj zivot zijes, hoci nechodis sportovat,hoci mas malo casu na prechadzku-to vsetko by si mohla mat,ale neverim, ze by si bola stastnejsia.
preco,nie...nie je to az take hrozne...farebne sa horsie maluje,ale na bielo je to parada...
Fuuu, tak nas malovanie este len caka. Bojim sa, ci to zvladneme, zatial sme mali vzdy maliara, ale muz povedal, ze tentokrat si to spravime sami.Tak dufam, ze to dopadne dobre.
dakujem...ja to beriem ako samozrejmost...
KLOBUK DOLU DALSIA SIKULKA,MUSIM DO LEKARNE MAJTE SA ZATIAL FAJN.
zamiesam sa vam do rozhovoru...tiez som lepila obkladacky v kuchyni pod linku,aj som okna malovala,aj tapetovala a este vela veci som robila okrem toho...
ty si ale sikukla vecernica,to sa veru dnes casto nevidi,aby take prace robila zena,ved to su odborne prace.ten tvoj je asi taky isti ako ten moj.....okna som veru malovala za tie roky co tu byvme asi 3x ale chvalabohu,uz mi to nehrozi,lebo sa nam rozpadli a museli vymenit,tak mame plastove.Minuly rok ako som zacala na Jozefa skoncila som az v auguste tesne pred prichodom deti zo zahranicia.malovala som postupne cely byt,ale bolo to hrozne,ked nemas dat kam tie veci,nie je nad rodinny dom ,dvor ci povalu.Ale zvladla som to,mala som z toho radost,ked sa mi to podarilo,dnes tie farby namiesaju s uplnou presnostou,uz ma tam poznaju ako staru zakaznicku.Aj vy to budete mat velmi pekne a budes mat z toho radost a usmejes sa nad nedostatkami.hlupi si to nevsimne a mudri to neuvidi.pa
Ahoj vecernica, viem ta presne pochopit, ako sa citis,ale mozem ti povedat,ze ak sa rozhodnes drzat akukolvek dietu,musis byt v prvom rade velmi opakujem velmi v pohode,myslim,ze nesmies mat momentalne vazne zdravotne ci psychicke problemy,nestacilen to, ze chces a mas chut chudnut.Chudnutie je velky stres pre organizmus,ak nie si v pohode,bud dietu nevydrzis ,alebo si velmi ublizis.Ako som spominala citila som,ze je ten spravny okamih,ze som v pohode a idem do toho.
Dieta bola v casopise Sarm a ja som hned ten den chcela zacat ,ako som si ho kupila,lebo tam pisali,ze trva 36dni muz co ju drzal chudol 12KG,a ja ze to urcite!!
no nezacala som hned na druhy den par dni som si svoje telo pripravovala prepnut na iny rezim a kedze milujem polievky jedla som tu znamu tukovozravu polievku 2tyzdne.Zacala som 4.4. a skoncila o 36 dni o 9 kg lahsia a potom ked som zacala opatrne jest vsetko ale vo velmi malych davkach chudnutie pokracovalo dalej a este rychlejsie ako pred tym.O ryzi sa mi aj snivalo,ale mala som jej plne zuby.podotykam ze musis len natural pri beznej sa mi chudnutie zastavilo a ked som opat jedla naturalku tak chudnutie pokracovalo.
opakujem je to velmi tazke prvych 12dni, ale tesilo ma, ked ma vsetci v tom podporovali, tak ti drzim palceky.
ziest jej mozes kolko chces za den,nie je to ohranicene mnozstvom.
12 dni len natural ryza a voda voda voda,toto bolo najtazsie.
Dalsich 12ryza a za hrst strukovin a zeleniny okrem rajcin!!!!!! rozdelit na cely den.treba ,velmi pit caje zelene, vodu, mineralky nie ,to drazdi zaludok
poslednych 12dni to iste a mozu sa aj rajciny.
ovocie po cely cas nie je vhodne,ale ja som sa velmi zle citila,lebo mi chybal cukor,bola som slaba ,tak som si kusok ovocia dala ,aspon ten ovocny cukor ma trochu nastartoval.
tuto dietu vraj drzia joginy kazdu jar lebo cisti.telo na cely rok ,je to velmi tazke, ak chces viac, vediet ozvi sa papa.
invero a este k tym kutilom, prave prerabame byt, sama som urobila kachlicky na wc,, sice su trosku zle urobene ale robila som ichprvy krat,, teda lepila. Teraz idem malovat okna...a ten moj je tiez kutil, ,hci je to taky pocitacovy typ ale musime...ale plynara to sme uz radsej zavolali. Kuchynsku linku zavesil sam vanu vymenil sam,,,ale ma to aj svoje chyby ,,malo rozprava,,je to taky kutil pocitac intorvert:}tak idme sa nadychat riedidla,,malovali ste uz okna?
invero pises ze si schudla ryzovou dietov ,opis prosim viac,a ako dlho si ju drzala? len cista ryza s nicim? Dnes som varila rizoto ,tak mozem zacat s tou dietou uz sa do nicoho nezmestim :{{co som si obliekla minule leto ,,depka...a ani sa z mojim znamymi nestretavam a nie to este s byvalymi ...ved by ma nesponzali.