Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam po styridsiatke a je mi fajn

[zruseny12]

hanuska,ale mozes telo pripravovat na ten sok,lebo mas 45rokov a uz nieco za sebou,sama pises,ze si unavena-pocitujes unavu...a to,ze naberies sadla ti nepomoze...

hanuška

mariaa mám 45 a doteraz som menopauzu ešte nazaregistrovala. Ale všetky moje neduhy asi možu s tým suvisieť. Ale čo sa týka ženských veci všetko zatial funguje ako má.

[zruseny12]

hanuska...tak ked ty mas v postavu akurat,tym ze priberies sa nebudes citit ani trochu lepsie,ver mi....dodaj len nejake vit. aminer.a to staci....ked priberies tak len na sadle a to potom tiez je problem-zataz na kosti klby atd.ked mas normalnu postavu,tak sa snaz len doplnkami zahnat tu unavu a ked pises o stresse tak si kup z lekarne na stress B-komplex,alebo od RNG na stress doplnky...a ked mas uz 40-dcat tak si dodaj aj vapnik a na menopauzu doplnky,priprav telo na sok....

hanuška

ahojte. Dnes som nemusela do práce, tak sa pripájam aj ja. Veru niet nad rodinný dom. Až nato, že to stoji veľa penazi. Aj my sme stavali dom, mala som dvadsať a zopár rokov, tiež sme stavali zo skromných penazi, tak sme veľmi veľa práce robili aj sami. Bolo mi ľuto muža tak som sa mu snažila pomahať skoro vo všetkom, bola som pri murárskych, maliarskych prácach, ale sama by som nezvládla lepiť obkladačky a pod. veci.A okolo domu je stále čo robiť. Teraz už opravy . Celý život sa o to človek stará chvíľami sa mi zdá že všetko sa toči okolo domu. Ale na druhej strane by som si asi na mestsky život nezvykla. A čo sa týka diety ja by som chcela trošku pribrať, mám 55-56 kg, a citim,už teraz, že ten nás stres každodenný robi so mnou čo chce.Aj telo už v našom veku si žiada viac casu na regeneráciu ako mladý organizmus. A ja si myslim, že ked má telo z čoho čerpať je to asi lepšie. Som sice spokojná, lebo váhu mám ako dvadsaťročná ked som bola, ale v poslednom čase padám od unavy a nahlodáva mi to zdravie. Preto si myslim, že ked máte o najaké to kilo viac nemusíte si z toho robiť nič.

invero

tak uz som z lekarne doma,opat mi toho moc v penazenke nezostalo,dakujem vam vsetkym za mile slova,ohladom mojej maminky,je to naozaj niekedy problem vsetko poriesit tak,aby bol vlk syty aj ovca cela,ale som stastna, ze ju mam a moc si prajem,aby moje zdravotne problemy sa podarilo trochu spomalit,aby som ju mohla doopatrovat,a aby ona nevidela na mne,ze mi nieco je.Uz teraz mam problemy jej klamat,kam vlastne chodim.verim vsak,ze to zvladnem.!!!!
vecernica -necvicila som ,lebo som nemohla koli klbom,.mala som vtedy problemy,vdaka aj tej vahe,preto ma to prinutilo,nieco zo sebou robit.
tina,malovanie je hracka,aj farebne,ak nepride mama, neboj sa do toho dat aspon jej ukazes aj ty, ze si sikukla.
Ja som si ista,ze by ti to islo lazo-plazo, lebo mas na to!

vecernica

dakujem Invero.Idem skusit zajtra pohladat tu ryzu natural a zeleninu na tukozravu polievku.Velmi si ma povzbudila.Potom ti napisem ako sa drzim.Skusim za tyzden ci dva ci sa to pohlo.Aj si cvicila?Ja skusam Pilates Kupila som si dvd kde to predcvicuju. Ono som len leniva to zapnut,ale nutim sa a vzdy potom mam vyborny pocit. Ked vidim na obrazovke ako cvicia je to vzdy lepsie ako ked sama sa snazim cvicit.Inak sme boli minule v Nizkych tatrach ,,no Chopok to bola poriadna zaberacka.MOzno budme radi ze mame takych partnerov,aj ked maju take chyby co sa tyka pocitacu:}Byt sme si tiez sami vymalovali.U mojho je to problem ho nahnat do toho potom sa uz zazerie do prace, a robi a kutiluje, ale kym ho dostanem od pocitaca tak to trva aj pol dna:}Stale rekonstuujeme pol roka tak som si hovorila musim ho nahnat aj na kulturu.Teraz je tu v Bratislave kulturne leto a kazdy den je nejaky program na namesti ,aj tam clovek zrelaxuje ,lebo uz si doma hovorime ze sme murari ,maliari parketove studio a obkladaci...ruky mame znicene od cementu:}a teraz uz aj od laku na okna.Inak ako pises s tou mamou, podla mna by si mala mat niekde nejake miesto alebo cinnost ktora ta bude bavit a bude len tvoja.Nejake hobby kde naberies silu., aby si mohla davat.Treba sa naucit ,ze teraz som len na prechadzke a zabuchnut na par chvyl na problemy doma. Prikazat si to , nemysliet na to co bude po prechadzke. Tak nejak prezivat prave ten moment .NO lahko sa to hovori.....ja som sa jedovala celu noc a mala som prezivat prave ten moment a spat:} No zatial sa majte ..[pripojim sa neskor

tina

Mariaa, ja chcem prave farebne steny, tak uvidime...Mozno nam pride pomoct mama,ale nechcem, aby malovala, len radila,lebo ona si maluje uz niekolko rokov sama, tak uz ma prax.Byva od nas ale vyse 300km, tak uvidime,ci sa jej podari prist.