Ahoj, mam 43 a hladam zienky po styridsiatke, na vymenu skusenosti, receptov, alebo si len tak pokecat o zivote.
Mam po styridsiatke a je mi fajn
aj ja by som uz mala ist od PC dnes som pri nom dost dlho...tak pekny vecer...
aj tebe pekny vecer...
hanuska veru mariaa ma pravdu v nasom veku telo potrebuje aj dodat vitaminy a mineraly,nie je nad prirodzenu formu, ale aj tie maju nase telicka problem riadne zuzitkovat a nevyplavovat von z tela.
Rodinny dom je veru velka starost ale mate tam sukromie a pekne si to upravujete a mate to pekne,v panelaku je to o nicom.stale to mame znicene a o ludia su tu vselijaki,napr.moja spodna susedka tak rada trieska dverami ze nam opat praska omietka,a to som minuli rok malovala ako som uz spominala.susedske vztahy to je tiez kapitola kazdodenneho zivota.Ja mam dobre vztahy vsade aj v dedinke kde mame chalupku,ale ludia su ludia.Nie kazdy mame srdce na pravom mieste a pokoru a uctu k majetku toho druheho.
Tak a dnes koncim mam tam kopec zehlenia.
už musim končiť. prajem ešte pekny večer.
pracujem,ale teraz cez prazdniny som doma koli dcere,len neviem ako dlho...ale som zamestnana len na dohodu...
A teraz už si doma ? Nepracuješ?
vies,ja som skor ochorela pocas tehotenstva a potom ma dost zanedbali lekari...ale mas pravdu,lebo kym clovek je zdravi len pracuje a pracuje...ale ja som bola tak spokojna...keby mi to vadilo tak by som tolko nepracovala...
mariaa ja presne tak isto. Ale pravda je, že sme sa precenili. ani to zdravíčko sme si nešanovali. a tu máme výsledok. Len vtedy si my ľudia uvedomujeme čo sme mali, ked sme to už stratili. Ale najhoršie je to, že do dôchodku máme ešte daleko a s tým "zdravím" musíme ešte veľa pracovať. Ale ako to vydržať?
ja som bola taka ista,sak aj som len uz mam zdravotne problemi,ale tiez neobsedim...ked mi je ok,tak by som stale robila,len sa teraz uz bojim,lebo mam problemi...tak,dbaj hlavne na zdravie...a aj oddychuj...ked som bola totalne zdrava,tak som pracovala do vecera a nikdy som nepocitovala unavu bolesti noch chrbta atd.a teraz nevydrzim hod.pracovat...tazko bez oddychu...este,ze existuju doplnky,caje...lebo neviem ako by sme bez toho zili...
mariaa máš pravdu. zaobstarám si aj vitamíny a minerály, dnes mi dcéra kupila na imunitu jeden pripravok. Konečne sa naučim aj oddychovať. Doteraz pre mna oddych znamenal aktivny oddych teda práca, práca, práca. Ale teraz už ma netrápi ani to ked byt nie je ako zo škatulky, záhrada je trošku zanedbaná, v práci nie je taký výkon ako by som chcela. Prichádzam na to, že zdravie je prvoradé a netreba nič prehánať.