Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam po styridsiatke a je mi fajn

tina

Mladá moľa vyletela prvýkrát zo skrine von.
Dlho sa nevracala späť. A keď sa konečne vrátila domov, rodičia aj ostatní dospelí sa jej pýtajú:
"No, povedz ako bolo vonku, že si sa tak dlho nevracala?"
"Á, dobre bolo, veľmi dobre. Všetkým ľuďom som sa veľmi páčil..."
"Ako to vieš?"
"Lebo len som vyletel, všetci mi tlieskali..."

tina

Blondínka volá na informácie na letisko:
- Mohli by ste mi prosím vás povedať, ako dlho trvá let z Viedne do New Yorku?
- Momentík...
- Ďakujem!

tina

Ide blondína v aute a počúva nechutné vtipy o blondínkach. Zrazu zbadá ako sa jedna blondína člnkuje na kukuričnom poli. Tá prvá vystúpi z auta a kričí na tú druhú:
"Hej ty. To kvôli tebe o nás hovoria také nechutné vtipy. Veď keby som vedela plávať tak ti ukážem!"

tina

Dve blondínky sa rozprávajú:
”Tak čo, spravila si vodičák?”
”Ale nie, vyhodili ma.”
”Prečo?”
”Tak som si jazdila, až sme sa dostali do kruhového objazdu a tam bola tabuľa 30. Tak som to 30 - krát obišla a predsa ma vyhodili.”
”A neprepočítala si sa?”

tina

Idú 3 blondínky na motorke a zastavia na križovatke. Zasvieti červená a hovoria:
"Jeej, tá je krásna!!!"
Zasvieti oranžová a hovoria:
"Tá je ešte krajšia!!!!"
Zasvieti zelená a hovoria:
"Tá je najkrajšia!!!!"
Zasvieti znova červená a hovoria:
"Tú už sme videli, tak poďme!!!"

tina

Starší manželia prídu do reštaurácie. Po chvíli k nim príde čašník a pýta sa:
"Dobrý večer, čo si dáte?"
Nepríjemná manželka odsekne:
"Párky!"
"V poriadku, aj chren?"
Manželka sa pozrie vedľa seba a hovorí:
"Chren si dá tiež párky!"

tina

Policajt zastaví auto a hovorí: "Prekročili ste rýchlosť. Ukážte mi svoj vodičák." Za volantom sedí blondínka a hovorí: "A čo to vlastne je?" Policajt na to: "To je kartička, na ktorej je vaša tvár." Blondínka sa pozrie do kabelky, vytiahne zrkadlo a hovorí: "Je to ono?" Policajt sa pozrie na zrkadlo a hovorí: "Ó, prepáčte, pán kolega, nevedel som, že ste to vy."

tina

Skoda, ze som sa nemohla zapojit do debaty, tak pekne ste si pisali:))
No ja neuzivam ziadne vitaminy, ani kremy(kupim si ,a potom zistim, ze su po zaruke), budem s tym musiet zacat. Hoci mi hadaju, ze mam 33-35, nesmiem zaspat na vavrinoch a ako radite, kupim si nejake doplnujuce vitaminy a vapnik...Ja mam problemy niekedy s chrbticou, bolieva ma, ked dlhsie stojim. Po 90 dnovej diete sa mi upravil menzes,mam ho ako hodinky a cely zivot som ho mavala nepravidelne, tak si myslim, ze ked ma clovek velku nadvahu, nie je to vobec dobre.