Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam po styridsiatke a je mi fajn

tina

Akosi sa mi nechce spat, tak si tu trochu popisem. Dnes bolo celkom fajn, ale velmi teplo, tak som ani nevarila. Trochu sme sa potulali po obchodoch a kupila som si elektricky mlyncek na maso, lebo stary sa mi pokazil. Je tam aj nasadka na klobasy a keksiky, tak to niekedy vyskusam. Tie keksiky ale az na Vianoce, lebo sladke u nas moc nefici-iba cokolady.
Potom sme sa boli prejst po parku so psikom no a teraz cakam na manzela,lebo si siel dorobit nejake veci do prace. Sme asi streleni, ale nikdy nejdeme spat, pokial ten druhy nepride domov. Tak asi tolko.Papa a uz sa konecne ozvite:)), nech viem, ze sa mate dobre.Ozaj, este som sa chcela spytat, ci aj vas zvyknu bolievat krize, lebo dnes po dlhsom chodeni som pocitovala az bodavu bolest.

tina

Ahojte, tak vikend nam uz skoncil. Asi ste vsetky mimo a dufam, ze mate peknu dovolenku.Invero, Hanuska, Vecernica, Sisina, Hula a dalsie ako sa mate ?

tina

Ahojte, tak ako? Kde ste vsetky?
Rozmyslam, co budem dnes varit, ale asi spagety,tie su rychle.Nemate na ne nejaky dobry recept? Ja ich robim najcastejsie so sunkou, sampinonmi a syrom.

darkag

Čaute všetci, doposial som tu nechodila..nevedela som o tejto stránke..aj ja mám za chvílku 40 a& myslím si že my ženy až teraz začíname žiť..resp. si život užívať...rada si s vami o tom popíšem možte mi písať aj na tento mail darkag@azet.sk..odpíšem všetkým..aj chlapom xixiix pekný den...