Ahoj, mam 43 a hladam zienky po styridsiatke, na vymenu skusenosti, receptov, alebo si len tak pokecat o zivote.
Mam po styridsiatke a je mi fajn
neviem,ale mne sa stale trati ten vapnik,preto ma poslali na gastro,ze ci nemam nabeh na celiakiu...no,tazko povedat co mozes mat,ja mam tiez take problemi...ze boli ta nieco a nevies preco...lebo je to z viacerych pricin...to aj zuby tak bolia,nie?bolia bolia a ked sa chystas k zubarke tak ako na potvoru prestanu...:0)))).....mne sa tiez nejak nechce na to vysetrenie,ale musim,lebo by ma potom dalej nsledovali a to nie je ziadna sranda,lebo mne aj klenba pada na nohach a potom ked vela chodim zacnu boliet klby kosti,pri dlhej chodzi,lebo sa mi tru o seba ako mi pada klenba...ale mne uz aj tak je celkom dobre,oproti tomu ako mi bolo...len keby sa mi uz kosti dalej neodvapnovali a vladala som robit...lebo ja som stratila aj silu...vobec nemozem tazko robit,nic dvihat tazke i ked niekdy dviham,ale potom sa cela roztrasiem...no sak uvidime....pocula som,ze to nie je ziadna sranda...a ze ked si to nenapravim,necaka ma dobra buducnost...
mariaa; ano citala.Asi ti v tehotenstve dieta bralo vapnik z kosti, nie zo stravy a preto ti ubudol. Teoreticky by to mohlo tak byt, nie?
Ja mam zas problem s tym, ze ma uz niekolko rokov boli v pravom boku. Bola som uz na viacerych vysetreniach, no nic mi nezistili...Boli to hlavne v noci, je to krc a mam pocit, ze mi praskne nieco, slepe crevo, alebo co...Minule mi gynekolog zahlasil, ze ked je vsetko negativne, tak to moze byt aj endometrioza a treba sa tam pozriet operacne, normalne pod narkozou, odvtedy to uz to boli menej, asi zo strachu pred operaciou:} Padla aj taka moznost, ze to moze byt klb, alebo vnutorna slacha, alebo vaz. Najviac sa bojim, ze je to stary dlhodoby zapal slepaku, a raz mi praskne...ale jedni lekari hovoria, ze slepak nemoze byt tak dlho, niek. rokov zapaleny, ini, ze hej, no tak si vyber..
ano,som casto...jasne,ze aj vekom vsetko boli,ale mne povedala na osteocentre,ze na moj vek mam malo kostnej drene, alebo co?teba mozu boliet aj z pohybu,nemusi to byt to, co mam ja....aj hladam nieco,ale ja som uz nasla nejake veci aj ked viem poradim...lebo ja bojujem uz pomaly 12rokov...prakticky odkedy sa mi dcera narodila...vtedy to tak prepuklo,ale v tehotenstve mi len zacali trpnut prsty konce na rukach...sak mozno si uz tu citala,lebo pisala som uz o tom....
mariaa: nie, nemam problem, obcas ma sice bolia klby, ale nie je to nic strasne, myslim si, ze to suvisi aj s vekom uz, nie?
Pytam sa len tak, vsimla som si, ze su tu dost casto, takze asi nepracujes a hladas nieco ohladom svojho zdravia.
prave vcera som bola v osteocentre potrebujem ist na gastro,koli tomu vapniku...aby mi zistili ci mam dobre travenie...aj ty mas nejaky problem,ze sa pytas?
ja teraz som doma,inak pracovala som,ale len na dohodu...
mariaa: no, tak to musi byt hrozne! A pracujes normalne, ci si na marodke, alebo co?
mam dlho problemi,ale ano klby kosti svaly a teraz nedavno som sla k zenskemu a povedala som mu ze chcem si dat urobit hormonalny profil,lebo mam tetaniu 2x potvrdenu...a on sa ma pytal na menzes atd.tak ma poslal na tu denzinometriu...aj chrbtica ma boli,krize ruky...CELY CLOVEK...
mariaa: ano, oddychujem na izbe, relax pri nete troska:}
A chcem sa spytat, ako ti na to prisli, ze mas tu chorobu, boleli ta klby, alebo co?
oprava-osteochondrozu