Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam po styridsiatke a je mi fajn

[zruseny12]

rozpisala som sa a nenapisala som ti to podstatne...teraz som bola tusim 28.6.na denzinometrii a mala som zle vysledky...tak som davala 12-nast hod.moc a krv mi brali a v stredu som bola pre vysledky,tak mi lekarka povedala,ze na moj vek nemam v dobrom stave kosti a ze mi unika vapnik....tak ma poslala na gastro,podozrenie na celiakiu...ale to musim ist na vysetrenie...a potom sa bude postupovat dalej...podla vysledkov z gastra...tak pondelok hned idem na vysetrenie a v utorok by mi mali to urobit,tak som sa dohodla s lekarom...

[zruseny12]

ano,len to bolo takym sposobom...ze mi to hned priamo neurolog nepovedal,az ked som sla za ortopedom,lebo ma strasne boleli nohy,ten mi tam zistil,ze mi pada klenba,mam specialne vlozky do topanok a vtedy mi napisal,ze mam mierne odvapnene kosti....a este v cakarni,taka babka sa ma pytala,ze s cim idem tak som jej povedala,ako ma bolia nohy a ona mi hned na to povedala,ze budem mat malo vapnika a mala pravdu...no a poradila mi kozie mlieko...len ja som si kupila ryby olej a vapnik...a vit.sk.B mi vela chybali...
presne mas pravdu,teraz ked clovek by mohol zacat zit,chodit do prace,tak taketo problemi...len ja ti mozem povedat,ze teraz sa uz mam fajn oproti tomu,ako som sa mala predtym...ked mi 1xzistili tetaniu...nemohla som sa ani z postele postavit,vsetko ma bolelo atd.ja som si uz myslelaze sa s toho nikdy nedostanem,s tej bolesti...no ale je to teraz omniho lepsie,ale uz nikdy nebude ako ked som bola zdrava,a caka ma este nejake vysetrenie a to si uz asi citala...dufam,ze sa to aspon pozastavi to odvapnovanie...a nebude sa to zhorsovat.....

hanuška

a ten vápnik ti zistili ako že ti chýba? teraz, už keby sme mohli byť šťastné a spokojné ved detičky máme už dospelé, mohli by sme mať život len a len pre seba, pridu takéto problémy. je to spravodlivé? že nie.

[zruseny12]

hanuska,a trpne ti aj nieco?aj mas krce v lytkach,alebo niekde inde?mne tiez bolo zle,ale zacala mi v tehotenstve,prsty konce mi trpli....len vies mne chyba vapnik...tak neviem,kazdy ma ine priznaky...ale ja si myslim,ze by si mohla ist na ten test tetanicky,aspon budes mat istotu a postupne sa to moze vylucit...sak ty sa pytaj mas na to pravo...kludne to mozu byt aj hormony,tetaniu vyvolava aj stitna zlaza...ale presne to neviem ako...precitaj si toto www.novycasprezeny.sk do vyhladavaca si daj TETANIA tam sa ti objavi nieco o nej tak si to precitaj....

hanuška

zdravim vás. práve sme sa vrátili z dovolenky. celý týžden nám počasíčko prialo, chvála bohu,. hned som si vás aj prečítala. mariaa ako sa u teba prejavuje tá tetánia? totiž mna tiež poslali na tie testy, ale neurologička to nepovažovala za potrebné. neviem z čoho ale v poslednom čase akokeby pravideľne ma začne bolieť hlava, pride mi zle, zvraciam, trvá mi to asi jeden a pol dna, nevraciam toľký čas, len toľko to trvá kým sa ako tak pozbieram. všetky vyšetrenia mám negatívne, čiže vlastne ani nevedia z čoho to je. žeby to boli už hormony???

[zruseny12]

vecernica,ja som mu dala 200sk,on si nepyta peniaze,ale dost ludom pomohol...mne sa nepacilo ako po mne skocil a hned mi napravoval chrbticu...no ja som o bryndzi citala,ze je velmi zdrava...mleiko ja nepijem,lebo este viac sposobuje osteoporozu aj syry...ja radsej zeleninu...a kozie mlieko som zacala pit,len nie pravidelne ho nemam tak si chcem kupit tablety...

vecernica

Maria, ja myslim ze liecitelom sa treba vyvarovat. Zobral za to vela penazi? Vela ich je podvodnikov.Dnes som cela nafetovana:}malujem okna a radiatory,,,a mota sa mi hlava.Hovorim si ze treba ist niekam k vode aj tu na Slovensku ak uz nie ste pri mori,celkom to prospeje.My ideme zajtra k vode chodime k veceru ked uz neni take slnko.Inak ako som zacala pit mlieko davam si ho teda len do kavy mam silnejsie nechty a velmi mi rastu a hustnu vlasy.Syri su inak o moc lepsie, nerobia alergiu tak hroznu ako chemicke mlieko.A nad brindzu nedam dopustit.Vcera som robila brindzaky mnam.Inak aj mna obcas boli v pravom boku.Ale myslim ze to suvisi z vajecnikom.

[zruseny12]

diky,sak aj ja ti prajem aby si si vyriesila ten tvoj problem zdr.chodim,na kvapku krvi a bola som teraz nedavno za liecitelom...ale nikdy viac...zacal mi napravovat chrbticu...a to sa musi opatrne,ani sa ma nespytal na nic...a to sa mi nepacilo...

sisina

mariaa: no tak ti prajem, aby si sa uzdravila, alebo aspon v ramci moznosti tejto choroby dala do poriadku. Vies, ono je to tak, v tele vsetko so vsetkym suvisi, staci, ze je nieco narusene, nejaky organ, alebo co a uz sa to ruti...A neskusala si nejakych liecitelov navstivit?