Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam po styridsiatke a je mi fajn

[zruseny12]

SISINA,PRESNE TAK,MOJA REC...KEBY KAZDA ZENA ODMIETLA CHLAPA LEN RAZ...A ESTE MU PRIPOMENULA,ZE JE ZENATY A MA DOMA ZENU/JA TO TAK ROBIEVAM./VIAC BY SI NEDOVOLIL...TAKZE ASI AJ ZENY MAJU SVOJ KUS VINNY NA TOM,S KTORYMI IDU...LEN TAM JE PROBLEM,ZE MUZI KOLKO KRAT ZATAJA ,ZE SU ZENATY...

sisina

Ahojte vsetky! Po dlhsej dobe sa zapajam do diskusie, som este na dovolenke, no neda mi nezapojit sa. Co sa tyka tej nevery, plati "doveruj, ale preveruj" a riadim sa tym cely zivot, nenapadne muzicka preverujem, ale nie slovne samozrejme,da sa to aj inac. Ale myslim si, ze ak by nieco, tak by to nevydrzal a povedal by mi to...A veru, je to pravda, ze vacsina muzov pokukava po inych zenskych, vidim to teraz tu na dovolenke, clovek ma prilezitost vzdy, staci, ak chlap kukne na zenu a ona len mrkne okom a uz by to slo aj dalej. Samozrejme zalezi na charaktere zeny, ved, keby zeny nesli s muzmi a neboli slapky, tak muz nic nezmoze, iba ak slintat...

neveriaca

no vieš, každý schopnejší chlap má auto a má aj na benzín ....xixixi....a čo nadávali? čo im na nás vadí?xixix

capucino

caute baby dnes som mala ist do sturova a mojou sestrov aleprihlasilo sa malo ludi tak som sla len do nedalekeho mesta vlakom a motala som sa po obchodoch a asi vlakom chodia ti nespravny chapi sedeli za mnuou dvaja kompletny kreteni co hrozne nadavali na zeny ked som vystupila nedalo mi a ukazala som im prostrednicek teraz sa na tom rehocem ze som to urobila ..bolia ma nohy tiez som si obula nove slapky no hruza sama odrenina viete si predstavit idem si urobit kapucino a pojdem pozret moju sestru ktora si do sturova kupila aj nove plavky a neviem ci ma nezabije tak paa

neveriaca

viete baby, pracovala som dlhe roky na "západe" a tam som nič také nezažila, hoci som sa tam tiež stretávala s milionármi. Tí sú určite tiež svojim manželkám neverní, ale sa tým neprezentujú navonok, všetko je v tichosti a nikto o tom nevie.Viem, že to nič nerieši, že vlastne aj taký chlap je neverný, ale "šetrí" svoju polovičku a nezosmiešňuje ju tým. No a keď sa nevera prevalí, tak ho spoločnosť odsúdi. Unás ho spoločnosť odsúdi, pokiaľ je verný.Úplne sa to tu zvrátilo, chlapi prišli zo dňa na deň k veľkým prachom a nevedia to "spracovať".

[zruseny12]

kamoska,ale vies,ked zena este nezazila sklamanie-neveru,tak ani ju v duchu nenapadne,ze jej manzel by ju mohol podvadzat...mna by to tiez nenapadlo...tak ona je len pre okolie hlupana,ale sama sa tak neciti,lebo o nicom nevie...az ked zisti,tak vtedy je to velky sok...

kamoska

ja to vidím tiež denno denne,tiež pracujem v oblasti , kde chlapi veľa zarábajú a zisťujem, že čím viac zarábajú , tým sú bezcharakternejší a všetci v mojom veku sa buď rozvedú a zoberú si žieňa o 15-20 rokov mladšie alebo majú milenky, a tým myslím, že jeden chlap má aj dve tri, dá im k dispozícii svoju kreditku, nech si cica kúpi v Mardide nejakého Vouitona a manželka doma sedí a čaká, lebo manželík sa má vrátiť z business tripu v Španielsku a potom doma tvrdí,že nemá chuť na sex, lebo je veľmi unavený a manželka ho ešte ľutuje.

[zruseny12]

kamoska,to co som zazila ja, ako opisujem neveru svojho ex...bolo uz velmi dlho,ale myslim si,ze dnesnej dobe su muzi este horsi....a to nemam nic proti nim...

[zruseny12]

k tym salatom a atd.niekdy ked som mala zahradu a tiez som vela toho zavarala a robila salaty...ale tiez som pochopila,ze lepsie je cerstve...a kedze sa to da dnesnej dobe kupit aj v zime tak davam prednost cerstvemu salatu...atd.pekny den prajem vsetkym...

dada

Zdravim dievcata styridsiatnicky :)
Pacia sa mi vase prispevky holky, a velmi ten o zavarani...pre mna je to tiez uz strata casu... sem tam kompotik aj babka da a ja radsej presadzujem cerstve salatiky donma a aj v zime ...samoska marhulky na kolacik musia byt he .. a to mam tiez kratko poi 40 tke
Uhorky uz takmer nepozname , iba do salatu zemiakoveho... niet nad cerstve ... tak citam dalej a pozdravujem Vas