Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam po styridsiatke a je mi fajn

[zruseny12]

no,na jednu stranu je to dost odvazne taktp povedat zene,ze jej chlap zahyba,ale pravdu mas kamoska,treba takto zene otvorit oci...tiez som bola v situacii,ked vsetci okolo vedeli co vystraja ex len ja ako hlupana som nic netusila,a vedel to este aj tak zahrat,ze fakt,clovek ho ani v najmensom neupodozrieval...

kamoska

NAAN....a ja si zase myslím, že žena si nikdy nemôže byť istá, chlapi sú od prírody lovci a mňa uráža, keď z nejakej ženy robia chlapi hlupaňu a tlačia jej kaleráby do hlavy, že akí sú zaneprázdnení a pritom preťahujú inú a všetci naokolo to vedia okrem tej jeho drahej manželky, proste nech sa jej oči otvoria a nech mu neverí, fakt ani ja nepoznám nikoho, kto by robil o polnoci.

naan

Ženy, ja sa nechcem zastávať mužov vo všeobecnosti, ja viem, že v každom drieme niečo, čo by rád prekročil. Ja som len chcela upozorniť, aby sme tu nehovorili konkrétne, pretože ak je dôvera medzi manželmi, netreba ju naštrbiť. Nie som proti takejto téme, treba to rozoberať, lebo dosť manželstiev stroskotáva práve v našom veku a žena sa musí mať na pozore. Zdravím vás všetky.

[zruseny12]

co by asi robil,keby som sa k nemu ozvala a zacala byt nejaka ako taka milenka/ale v zivote by som tak neurobila/...niekedy by potrebovali dostat po paprciach...ty nevernici...

[zruseny12]

a vies, co je na tom nejlepsie,dnes som stretla toho cloveka aj zo zenou,alebo to bola este len frajerka to neviem a tvaril sa ako keby ma ani nepoznal...vies,vtedy som si pomyslela...cuuderka jeho zena/frajerka/

kamoska

Mariaa, tiež mám takú istú skúsenosť.....keď tak premýšľam, tak každý jeden môj kolega na firemnej akcii sa pokúšal o moju priazeň.....samozrejme, že mám všetkých kolegov šťastne ženatých :-) a všetci sú prachatí....a ich manželky sú v siedmom nebi, akého majú skvelého manžela....dobre vyzerajú a nosia domov veľa peňazí....tým myslím viac ako 100 tisíc mesačne....pre niekoh málo, pre mňa veľa

[zruseny12]

naan,vies,ja som tiez zazila nieco,co mozem potvrdit,chlapi sa snazia nejak zbalit zenu....a doma maju uz jednu......zacalo,to len tak pokukovanim,ale dalej sa to nedostalo...lebo jasne som mu dala na javo,ze nemam zaujem,a ked to vycitil tak sa zacal tvarit on ako ten,co nema zaujem...ale keby som povolila,ktovie ako daleko by to zaslo...takze fakt niektory chlapi su....CEST VINIMKAM....