Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam po styridsiatke a je mi fajn

invero

tinka vitaj chybala si mi.
neveriaca si velmi zatrpknuta voci muzom,nepoznas nikoho kto je verny a nevera mu nic nehovori? ver su taki ale maju ine nedostatky.Neviem kolko mas rokov a asi to nie je podstatne,no ja by som nedokazala byt niekoho milenka, ako to ty spominas.Je mi luto,ze si nenasla stastie vo vztahu.Je to velmi vzacne,mas obrovske stastie, ak stretnes partnera s ktorym ti to klape aj po 25r spolocneho zivota,dovera a laska i ucta to si treba pestovat.Velmi vela zalezi na tom akych partnerov si vyberame a tiez si treba vsimat ako zili ich rodicia,ako sa k sebe oni chovali,povahy sa dedia aj napriek vychove a prostrediu,kde vyrastame.

zlatino

vecernica nemyslim ze chut na sex zavisi od rokov ale skor od menopauzy ja to prave prezivam a uvidim ako bude dalej vela zalezi aj na tom aky je muz ak je pozorny a dobry je chut aj na sex ak zacne byt neprijemny atd zacnem byt voci nemu apaticka a proste nemam chut na neho

lichnerova

AHOJ!Aj ja uz mam 40 a pritom pocit ze nic mema zmysel. neviem co skor a najradsej by som len spala. potrebujem sa o tom s niekym porozpravat

vecernica

tina- chello, je najlepsi internet. mozes presniest neobmedzeny pocet dat..napr ja stahujem fotky a vseliake videa .Kdezto orange a ine spolocnosti najme otrasny slovak telekom ta obmedzuju v prenosovej rychlosti a v gigabajtoch,,a to ti odrazu daju zauctovat ze si prekrocila limit,,hoci v zmluve to neni ,,,ze platis viac nad prekrocenie limity,,a strasne o viac,,napr slovak telekom mi dal zliznut fakturu za 19 tis,,a to som netusila,,,jednoznacne challo,,tam ta neoklamu na tych prenesenych gigabajtoch,,,to ani netusis,,coho vsetkeho su schopne spolocnosti bez kabla,pevne pripojenie...,kamarat sa sudi 2 roky za 300 tis vraj klikol na stranku a prenos cez kanarske ostorvy a sukromny net,,cez mobilnu siet.,,tak pozor na to.
Inak ohlADOM MANZELA UPLNE TI VERIM ZE MAS VERNEHO.... Su take typi.Oni su zas inak problemove,,ale su muzi ktorym nevera skutocne nic nehovori,,a to si zenske myslia ze kazdy chlap je neverny,,to je blba globalizacia,,nemozeme hadzat vsetkych do jendeho vreca to ako keby som pocula chlapov vraviet vsetky zenske su kurv...to je presne to iste zjednodusenie...

[zruseny12]

tina,ja osobne nesuhlasim s niecim co pises,o tom preco je chlap neverny,mozno je to jedna z moznosti...ale nezabudaj,ze vsade je iny dovod na neveru...vies mne tiez hovorili a rypali do mna...CO SI MU UROBILA,ZE SI NASIEL INU A BLA BLA...A TO MUSI ZENA NIECO UROBIT MUZOVI,KED JE NEVERNY ATD.NEMOZE BYT LEN TAKY PROSTE SUKNICKAR?U NAS TO BOLO TAK,ZE SI CHCEL LEN UZIT A KED UZ SA TO PREVALILO A HO KAZDY ODSUDZOVAL,TAK AZ VTEDY ZACAL HLADAT NA MNE CHYBY...PREDTYM MU NIKDY NIC NEVADILO...TAKZE NIE STALE LEN ZENA JE NA VINE,ZE MUZ IDE ZA INOU...A LEN TAK MIMOCHODOM,NASIEL SI OMNOHO HORSIU A SKAREDSIU AKO JA...ALE ASI BOLA LEPSIA V POSTELI A BOLA MLADSIE O NIC INE MU NESLO LEN SI UZIT...A JA KEDZE SOM MALA MALE DIETA TAK SOM CAS NEMALA NA VELA INYCH VECI...A NEBUDEM ROZOBERAT TAKE VECI,LEBO KTO ESTE NEZAZIL NEVERU NEVIE O COM TO JE...A TY TINA,JASNE ZE NEMUSI TI BYT NEVERNY,TY VIES NAJPEPSIE AKO TO JE....VELA STASTIA TI PRAJEM...A AJ CELEJ RODINE...

neveriaca

Tinka, kľudne sa smej a užívaj si to. Ja mám s chlapmi iné skúsenosti, aj na strane podvádzanej aj na strane "iba" milenky, takže viem, čoho sú chlapi schopní.Za žiadneho, ani toho najviac milujúcejšieho by som nedala ruku do ohňa.

tina

Caute dievcata, tak sa hlasim po dlhsej dobe. Namam momentalne intrnet, tak som sa nemohla ani ozvat a cakala som ,ze tato stranka uz nebude ani fungovat, ale potesili ste ma. Co sa tyka tej nevery, musela som sa zasmiat. Moj muz ma zatial nepodvadza a ozaj bol v praci, nakolko menil zamestnanie a musel si vystahovat celu kancelariu. Zatial si rozumieme po vsetkych strankach a doverujeme si, aj ked nikdy nevies...ale nevera je vecou dvoch a myslim si, ze zatial mu k tomu nedavam pricinu. Inac o jednej v noci som mu volala, nech uz neblazni a ide spat a bol v kancelarii, mimochodom su tam vsade kamery a kolektiv prevazne na 90 percent muzsky...tak sa len smejem a k tej sliepocke, no tou moja mila neveriaca urcite nie som :))Manzel vie velmi dobre ,ze keby ma podviedol, bol by medzi nami urcite koniec a to mu zatial za to nestoji.Aj ked hovorim, nikdy nevies. Manzelstvo si treba pestovat, mat rozne aktivity, nezapadnut do stereotypu, starat sa o svoju vizaz a hlavne verit si sama sebe a vazit si samu seba. Ak toto zena prestane, stane sa nezaujimavou pre ostatnych muzov a hlavne pre toho svojho, tak potom je to mozno prvy krocik k nevere.Ale dost uz o tom. Neviem, kedy sa opat dostanem k internetu, stahovali sme sa, tak mam teraz kopec prace a nezapojeny internet. Ozaj, aky je najlepsi, neviem, aky si mame dat zapojit. TAK SA MAJTE ZATIAL KRASNE A POKRACUJTE, JA SA URCITE PRIPOJIM HNED, AKO TO BUDE MOZNE.

vecernica

dnes som bola pol dna v obchode s nabytkom, mobelixe, maju tam strasne zlavy nabytku- 70 perc .Kukala som skrine od 8- 20 tis.No vedela by som minut aj 100 tis ,chii ale kde na to vziat ked priemerne platy su okolo 18 tis.Tak uvazujeme ci skrina tento rok alebo dovolenka...
Inak som sa rozpravala s jednym muzom a ten mi tvrdil ze zenam ako konci funkcia vajecnikov ,,{menopauza} tak vraj klesa chut na sex..som s toho zarazena,,no este mam daleko snad k tomu ale co si o tom myslite, fakt nebudeme mat vobec chut na to?Zajtra sa ideme kupat niekam k vode a teraz este umyvat chladnicku, mozno natriem aj radiator ,alebo skysnem pri nejakom dvd.Mily je v praci ,,tak mam vecer pre seba,,,teda upratujem za oboch..vsetky tie jeho ponozky.Aj vas je neporiadny? NO a co si myslite o tom znizenom apetite po 40 ke?