Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam po styridsiatke a je mi fajn

[zruseny12]

no ja som si to vyhladala,tak nieco podobne ako osteoporoza...ale podla rontgenu mam aj steochondrozu a spondiozu....teraz zvazujem ci pit mlieko alebo si kupit tablety...a ty sa mas ako na dovolenke?si dovolujes?:0)))).....

[zruseny12]

no a ubohy su v tom,ze zacnu zvadzat zenu a ked sa im to nepodari,tak to otocia,ze zena ho zvadzala....to sa mi tiez stalo...NO ALE ASI S TYM PRESTANEME,ABY FAKT TINA,NEMUSELA NAKONIEC RIESIT TENTO PROBLEM...

[zruseny12]

sisina,zacala som robit a ked som isla do prace tak uz nebol cas na tu vodu,tak zasa pijem len z obchodu...ja uz som myslela,ze pojdem na tu temu a napisem,ze uz ju nepijem,ale nejak to nemozem najst...zacala som pit kozie mlieko,lebo mam osteopeniu...alebo tak nejak aspon je to napisane na vysledkoch denzinometrie...

[zruseny12]

SAK PRAVE,A KEBY TA PRIATELKA MU POVEDAL,ZE NIE NECH SI BERIE ZO SEBOU ZENU HNED BY MU SPADOL HREBIENOK...A AKO BY SI POTOM VAZIL ZENU....ALE KED TA DOTYCNA S NIM IDE,TAK JASNE, ZE SA CHOVA AKO....NO ALE CO UZ ,MY S TYM NIC NENAROBIME...JA SOM DOKONCA AJ POCULA,ZE NIEKTORE MAJU RADI ZENATYCH,LEBO ZE VRAJ SU SKUSENEJSI,TAK SI AJ VYBERAJU LEN ZENATYCH A IM VOBEC NEZALEZI NA ICH MANZELKE AKO SA CITI A POD.

sisina

Ahoj Mariaa: ano presne tak je to, ako hovoris.Aj tuna sme stretli znameho a predstav si, zenu nechal doma a na dovolenke je s priatelkou! Tvaria sa, ze sa tu stretli a tak, ale ja viem kolko bije...zatajuju sa, ale je to vidiet, no. A pritom zenusku ma krasnu a inteligentnu, a on je skaredy jak noc!

neveriaca

no vieš, každý schopnejší chlap má auto a má aj na benzín ....xixixi....a čo nadávali? čo im na nás vadí?xixix

sisina

vecernica: ja som si ako soferka zacala verit, az ked som zacala jazdit uplne sama...neviem, ako dlho to trvalo, vodicak mam skoro 20 rokov, ale asi prve 3 roky som nejazdila takmer vobec. Neznasam, ked mi do jazdy niekto hovori, napr. manzel, vtedy ma ide porazit od zlosti. V prvom rade si musis verit, nebat sa sadnut sama za volant a nedat sa vyprovokovat nejakym blbcom, ist radsej pomaly, ak si neveris. A hlavne predvidat dopredu!Je to velmi dolezite, napr. pri predbiehani. Co sa tyka jazdenia, tak je to moj konicek a vzdy sa tesim, ked niekde idem. Aj sem som odsoferovala cez 500 km vkuse. Myslim si, ze jazdim dobre a uz mi poklonu zlozilo viacero chlapov, tak to uz je co povedat, nie? Je mi jedno, do coho sadnem, zaradim a idem, aj na nakladiaku, ci traktore...Jedina moja slabost je cuvanie do uzkeho priestoru, trebars do garaze, alebo na parkovisku. Bojim sa o auto, aby som ho neoskrela, lebo to nie je lacna zalezitost...