Ahoj, mam 43 a hladam zienky po styridsiatke, na vymenu skusenosti, receptov, alebo si len tak pokecat o zivote.
Mam po styridsiatke a je mi fajn
no ja som si to vyhladala,tak nieco podobne ako osteoporoza...ale podla rontgenu mam aj steochondrozu a spondiozu....teraz zvazujem ci pit mlieko alebo si kupit tablety...a ty sa mas ako na dovolenke?si dovolujes?:0)))).....
Co je to osteopenia?
no a ubohy su v tom,ze zacnu zvadzat zenu a ked sa im to nepodari,tak to otocia,ze zena ho zvadzala....to sa mi tiez stalo...NO ALE ASI S TYM PRESTANEME,ABY FAKT TINA,NEMUSELA NAKONIEC RIESIT TENTO PROBLEM...
sisina,zacala som robit a ked som isla do prace tak uz nebol cas na tu vodu,tak zasa pijem len z obchodu...ja uz som myslela,ze pojdem na tu temu a napisem,ze uz ju nepijem,ale nejak to nemozem najst...zacala som pit kozie mlieko,lebo mam osteopeniu...alebo tak nejak aspon je to napisane na vysledkoch denzinometrie...
SAK PRAVE,A KEBY TA PRIATELKA MU POVEDAL,ZE NIE NECH SI BERIE ZO SEBOU ZENU HNED BY MU SPADOL HREBIENOK...A AKO BY SI POTOM VAZIL ZENU....ALE KED TA DOTYCNA S NIM IDE,TAK JASNE, ZE SA CHOVA AKO....NO ALE CO UZ ,MY S TYM NIC NENAROBIME...JA SOM DOKONCA AJ POCULA,ZE NIEKTORE MAJU RADI ZENATYCH,LEBO ZE VRAJ SU SKUSENEJSI,TAK SI AJ VYBERAJU LEN ZENATYCH A IM VOBEC NEZALEZI NA ICH MANZELKE AKO SA CITI A POD.
tina kde si?Tusim,ze nemas asi najmensiu chut sa zapojit ani sa ti necudujem.
a mariaa: robis si este tu vodu z mrazaku, ci ta to uz omrzelo?
Ahoj Mariaa: ano presne tak je to, ako hovoris.Aj tuna sme stretli znameho a predstav si, zenu nechal doma a na dovolenke je s priatelkou! Tvaria sa, ze sa tu stretli a tak, ale ja viem kolko bije...zatajuju sa, ale je to vidiet, no. A pritom zenusku ma krasnu a inteligentnu, a on je skaredy jak noc!
no vieš, každý schopnejší chlap má auto a má aj na benzín ....xixixi....a čo nadávali? čo im na nás vadí?xixix
vecernica: ja som si ako soferka zacala verit, az ked som zacala jazdit uplne sama...neviem, ako dlho to trvalo, vodicak mam skoro 20 rokov, ale asi prve 3 roky som nejazdila takmer vobec. Neznasam, ked mi do jazdy niekto hovori, napr. manzel, vtedy ma ide porazit od zlosti. V prvom rade si musis verit, nebat sa sadnut sama za volant a nedat sa vyprovokovat nejakym blbcom, ist radsej pomaly, ak si neveris. A hlavne predvidat dopredu!Je to velmi dolezite, napr. pri predbiehani. Co sa tyka jazdenia, tak je to moj konicek a vzdy sa tesim, ked niekde idem. Aj sem som odsoferovala cez 500 km vkuse. Myslim si, ze jazdim dobre a uz mi poklonu zlozilo viacero chlapov, tak to uz je co povedat, nie? Je mi jedno, do coho sadnem, zaradim a idem, aj na nakladiaku, ci traktore...Jedina moja slabost je cuvanie do uzkeho priestoru, trebars do garaze, alebo na parkovisku. Bojim sa o auto, aby som ho neoskrela, lebo to nie je lacna zalezitost...