Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam po styridsiatke a je mi fajn

43

ahojte kocky,mam 43 a niekedy sa citim na 20 a niekedy na 60.ale ako tu citam to asi k tej 40 patri.
pisete tu vela o cviceni.ja mavam take zachvaty cviciace.vacsinou ma to chyti na jesen a vtedy s velkou verbou padam do naseho zariadenia ,kde sa bicykluje,cvici power joga a na loptach a je tam sranda.sme tam vsetky priblizne rovnako mlade sem tam zabludi nejaka studentka alebo nejaky mladenec,ale asi sa snazi trener davat dohromady priblizne rovnake kategorie vekove.
a s tym malovanim ti teda tinka nezavidim,mam potom asi 2 tyzdne a poviem ti pravdu som rada ze to mam za sebou aj ked najvacsiu drinu si tam oddrel moj muz.pokladali sme aj laminat sami a ked sme davali poslednu listu tak som si konecne vydychla.vacsinou kazde leto travime niekd ena cestach,ale tento rok sme ho travili takto pracovne a dufam ze sa aspon na konci niekd eeste vyberieme,aj ked sem tam si spestrime aspon vikendy nejakym vyletom.

tina

Ahojte, Tak ako? Ja som sa dnes tesila na tobogany a plavanie a dostala som...,zmena prostredia, cakala som to az v piatok.Nevadi, su aj horsie veci, hoci som sa tesila ;((( Invero, zatial sme malovali detsku na bielo, lebo dcera ma bielo-fialovy nabytok, hoci dcera tam chcela aj fialovu stenu. Kupili sme vsak taku samolepiacu nalepku fialovych orchideii na takej haluzke, da sa to rozne skombinovat a nalepit, tak si myslim, ze to bude stacit.Inac tu izbu nam namaloval maliar-no maliar, taky mlady chalan, lebo ako som pisala ,spadla nam omietka na plafone a bolo treba odbornika, tak nam dal hned aj parkety. Dalsiu izbu-pokial nespadne zase strop ,si budeme malovat sami, chcela bz som oranzovu spalnu, lebo na mna posobi optimisticky, uz som taku mala.Tak zatial tolko, majte sa pekne,no a ktore dovolenkujete, tak peknu dovolenku !

invero

hura tinka,konecne si sa ozvla,prajem ti peknu dovolenku dobre si odpocin,aby si mala sil na tu pracu doma.Veru si viem predstavit,co ta caka s tou malovkou,minuly rok som sa pri nej uplne vystavila.potom mi povies ako si sa rozhodla farebne vymalovat,a ci ti pomohla ta mamina ci svokra?Nechajte to na profika a nebudete s mangelom tak zmordovany,mate toho dost uz z toho stahovania.Mas veru rodinku dost daleko ,ale hlavne ze srdiecka mate blizko k sebe.

tina

Ahoj Invero, internet este nemam a momentalne som na dovolenke, tak to hned aj vyuzivam a pisem z hoteloveho internetu.Pisali ste o tej unave, ja som dnes nejaka dobita, ale sposobilo to aj stahovanie, este nemame vsetko vybalene a ani tak skoro mat nebudeme.Malujeme cely byt,ale je to dost komplikovane, lebo nam spadla omietka, cely barak pracuje este aj po 13.rokoch. Invero, to mas este celkom fajn, aj ked verim, ze deti ti chybaju, bud rada, ze su sikovne, nesedia doma na zadku a necakaju, co im daju rodicia. Tiez sa bojim, ze mi odide dcera, ked bude vacsia, uz teraz rozprava plynule anglicky, ale co uz...Moja svokra sa nemohla stretnut s dcerou celych osem rokov, bola tiez v USA. Teraz je uz vydata, ma obcianstvo, takze je to ok, ale pre svokru to bolo velmi tazke obdobie a aj pre svagrinu. Ja tiez casto smutim za rodinou, kedze byvam vyse 300km od nasich.Chybali mi hlavne, ked som mala malu dceru a casto mi bolo smutno pri pohlade na rodinky -vnucata+stari rodicia. Takze ta uplne chapem. Teraz sa tes zo syna, urcite si stastna ako blska,ze ho mas doma, tak si to uzi;))

invero

caute babulienky,davno som tu nebola,same starosti a radosti letnych dni,vratil sa mi syn z USA po roku,tak som stastna ,ze ho mam doma.Aj ked dnes mame uzasne moznosti spojenia a vidime sa casto cez SKYPE,mat ho doma aspon na chvilku, je nieco uplne ine,dnesny mlady ludia cestuju po celom svete,spoznavaju ine narody, kultury ,ale domov im je vzacny,no bohuzial odletia nam z toho rodinneho hniezda, mozno aj na trvalo- velmi daleko.Som z toho obcas velmi smutna,mam aj dcerku,ktora bola mimo domova 1 rok, ale ta sa mi vrati ,az v oktobri.No, ked dostuduje,tiez ma asi opusti.Tesim sa s nimi,ze sa im dari,ale velmi potajomky smutim.Ktore mate tieto pocity?Prejavuje s u vas syndrom prazdneho hniezda? Davno tu nebola tina,kde si uz mas internet?

mia

cau kamoska nerobim nic zvlastne snazim sa chodit vsade peso kazdy den cvicim 0.5 hod chodim plavat a neprejedam sa ja som mala 63 kg co pri mojej vyske 162 bolo dost teraz mam 56 kg a citm sa naozaj vyborne proste treba sa hybat kyla pojdu dolu

sisina

RNG: velka vdaka ti za radu, urcite vyskusam. A kde to vsetko mozem kupit? Viem, ze mas aj nejake obchody, ale neviem, kde,nikde som sa to tu nedocitala.