Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam po styridsiatke a je mi fajn

43

ahojte tak uz sme doma.v polsku sme boli aj my len na blink a dalo s atam bez problemov pre 2 osoby ubytovat,neviem ako by to bolo pre viacerych .poliaci boli asi u nas ...domov sme isli cez trencin a to bola hrozna ukazka co dokaze urobit burka,strechy podtrhane auta znicene stromy vyvalene,no hrozne!
my sme mali v tatrach krasny vikend ale v okoli trencina ludia asi moc pekny vikend nemali.

vecernica

Aj ja sa chystam do tatier ,bola som uz v juny Nizkych.pocula som ze vo Vysokych je prislis vela ludi je to tak? A v tom Polsku su ake ceny ako u nas? da sa tam ist a na blikn si najst nejake ubytovanie v chate alebo na private?

invero

caute kocky ja len tak kratko a potajomky,mame na buduci tyzden oslavu mminkinej 90,tak mam z toho trochu stresu,aj teraz tu mam od stvrtka navstevu a som uz teraz nejaka unavena,necitim sa dobre asi zacali u mna navaly z menopauzy,v tomto dusne je to horor.Tinka daj si v tych tatrach pozor.tesim sa na vas na buduci tyzden.papa.

tina

Cauko, tak my sme dnesny den prespali. Rano sme boli v Poprade a na obed sme si len tak lahli, ze na desat minut a spali sme skoro tri hodiny...pekna turistika.Zajtra dufam, niekam pojdeme.Tak budem aj ja kyvat smeram na polsku stranu;)))

43

my sme boli min vikend boli sme aj na druhej strane v polsku a tam tatry vyzeraju ovela krajsie ale hlavne služby su tam ovela lepsie,sme tam aj prespali a to sa neda porovnat .vraj ale teraz poliaci hufne skuspuju na nasej strane a obnovuju a stavaju ,ja som sic emala pocit ze je tam viac rusov ako poliakov. zajtra ideme tiez tak ti zakyvam.my si aspon takto cez vikendy robime dovolenku tento leto.

tina

Ahoj 43,
Momentalne som na dowolenke v Tatrach, takze na tury chodim po nasich krasnych velhorach,len skoda, ze su tak znicene a vsade sa stavaju nove hotely.Zatial papa

43

tinka ja milujem pobyt v horach ale som taka leniva ze sa len horko tažko donutim na tu turu ist a ked som tam už je super.na štastie mam manžela ,ktorý ma vždy donuti aby som išla,lebo inak by som to určite lutovala.ja velmi rada chodim na hriby,to su pre mna idealne prechadzky.nič mimoriadne namahave a pri tom v krasnom prostredi.ale inak hriby nejedavam len zbožnujem na ne chodit.ty si na dovolenke alebo byvas v takom nadhernom kraji kde sa da chodit na vysokohorske tury?

tina

Ahoj 43,tak ja to citim podobne ako ty. Tiez sa niekey citim na 20 a niekedy na viac, ako mam v skutocnosti.Teraz mam v sporte trochu pauzu, aj ked kazdy den chodim na vysokohorske tury, ale prestala som behat a na aerobic si tiez chvilku pockam.Ten vysokohorsky vzduch na mna posobi tak, ze sa citim stale unavena, trva mi, kym sa donutim ist na nejaku turu, no ked sa uz do toho pustim, tak je to super pocit. Najlepsie sa potom citim vecer po sprche, tak prijemne unavena.
Invero, ty si asi uzivas volne chvilky so synom ;)),tak ked budes mat cas, ozvi sa.A kde ste ostatne?Dovolenkujete?

43

a este som chcela reagovat na ten syndrom prazdneho hniezda,mala som ho aj ja.obidve deti mi uz studuju na vysokej skoly a su mimo nasho mesta.ked odisiel syn do usa a dcera do anglicka myslela som si ze budeme bez starosti ,budeme sa konecne venovat nasim zalubam s muzom a ja som bola zo zaciatku viac vystrasena,ustarostena a smutna ako som ocakavala.tesila som sa ze maju take moznosti ale zaroven som bola z toho smutna .dokonca som vtedy zacala mat aj problemy s tlakom a s uzkostou.mozno aj preto som si nasla dalsie zaujmy.dala som sa aj ja na kurzy angličtiny a pridala to cvičenie.chce to asi trochu času kym to pochopime my maminy.že tie naše deti sa jedneho dna naozaj musia osamostatnit aby si mohli založit aj oni svoje rodiny a boli take štastne ako sme my.