Ahoj, mam 43 a hladam zienky po styridsiatke, na vymenu skusenosti, receptov, alebo si len tak pokecat o zivote.
Mam po styridsiatke a je mi fajn
Ahoj Invero, tesim sa, ze si sa ozvala, tak nabuduce.
ahoj tina,som rada,ze budes uz pripojena,dnes mam navstevu, ale coskoro sa ti ozvem.maj sa krasne.
AHOJTE,tak konecne mam zapojeny internet>}} K tomu Dedikovi, myslim si, ze by bolo najmudrejsie mu zavolat a objednat sa a tak nebudes riskovat, ze sa k nemu nedostanes. A ako sa inac mate? Ja sa citim dost unavena a mam pocit, ze dni hrozne letia. Teraz ma tesi,ze je pred nami vikend a zda sa, ze aj dost teply, tak konecne sa aj pocasie umudrilo. Tak zatial pa a ozvite sa:}}
Ahojte! Tina, vdaka za info o p.Dedikovi. Este sa ta chcem spytat, ak tam chodi niekto z rodiny, ci nevies, vezme-vysetri v ten den vsetkych ludi, ktori za nim pridu? A ci liecba pomaha. Pocula som, ze je to velmi dobry liecitel.
Vecernica: ja starinarka, mam pocit, tiez som...saty z kvalitnych latok si odkladam, takisto aj kvalitne topanky. Moda sa vracia, takze uz zoparkrat som vytiahla zo skrine 15-20-rocny kusok a nikto to napr. v praci nezistil, ze to nie je nove:) dokonca mi nechceli verit, ked som sa priznala...nastastie sa do vsetkeho zmestim aj po rokoch...a nastastie mame velky dom, odkladacieho priestoru dost:)
Ahoj večernica, chcela som sa prihlásiř na Univerzitu tretieho veku, tento rok to bohužial mi to už nevyjde, ale na buduci rok tam budem určite. Aj dovtedy si budem hladat materiály, možno tam stretnem ludi, ktorí maju podobný problém ako ja a sad nás to aj naštartuje pozitívnym smerom..... a tými šatami, tiež mi ich je luto vyhodit, ale ked sa uz nemozem v skrini pohnut ich len preložim do inej miestnosti, samozrejme aj tam mi to začne zavadzat, tak sa ich potom už zbavim.
hansuka.Ja sa stale vzdelavam.Je to strasne potrebne.Inak ta velmi obdivujem ze praucjes manualne ,je to strasne takze ja by som to nezvladla pre to sa musim vzdelavat.Ako som pochopila chces si najst inu pracu.Mna tiez vsetci povzbudzuju a vravia ze nie je dolezite aku skolu si skoncil ale co v tej praci dokazes.Jas mam problem zas ze mam vysku a chcem robit nieco ine kde ani vysku netreba...
Inak ako traivite vikend? Mne sa neche zacat upratovat skrine a satstvo v nich triedit.Z upratovania skirn mam najvacsii strach ,,neviem vyhodit vsetky tie saty ,ani nenosene do ktorych sa nevmestim. Viete vyhadzovat? Uz si pripadam ako starinarka
Ahojte vsetky! Som rada, ze tu fungujete aj bezo mna. Dufam, ze uz coskoro si dame zaviest internet, apotom sa uz budem ozyvat castejsie. Sisina, o tom Dedikovi pisala asi nejaka menovkyna, ale zhodou okolnosti ho poznam. Asi pred piatimi rokmi mal konzultacie v Trencine aj v Novom meste nad Vahom. Chodila k nemu manzelova rodina. momentalne o nom nemam informacie.No idem sa opytat svokry...No uz viem, je v Novom meste a jeho t.c. je 0905513908. Je tam kazdy prvy utorok v mesiaci a v kazdy prvy piatok v Trencine.
Tak zatial papa, neviem, kedy sa ozvem, dufam, ze uz coskoro!
Ahoj Tina! Pred chvilou som hladala info ohladom p.Dedika-liecitela a v starsej teme som nasla tvoje meno. Si to ty? Chodis k nemu? Potrebujem sa poradit.
43 ja som to nenapísala ale ja pracujem manuálne, a trošku sa mi láme zdravie. som málo priebojná, ale tých príležitostí zmeniť si prácu nebolo až tak veľa. Nechcem sa sťažovať, určite je chyba aj vo mne, ale sa ešte nechcem vzdávať chcem si ešte hľadať priestor kde by som mohla fungovať dalej.
hanuška ,asi ti nerozumiem.mas tolko vedomosti preco si nespokojna?