Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam po styridsiatke a je mi fajn

hanuška

43. kurzy som si urobila aj ja ale už pred viacerými rokmi. aj učtovnictvo, aj na tu dobu práce na počitači, začala som angličtinu, ale vtedy som bola rada že vobec pracujem a nieto že si vyberať prácu. Práce bolo málo, prežiť bolo treba, takže aj tie kurzy su mi vlastne na nič. Viem, že existuju študiá tretieho veku, ale tie su tuším až od 50 rokov.

43

ked som na ten kurz isla ,myslela som ze budem aspon nieco vediet o tom ,ale uz 3.rok uctujem a je to asi pre mna to co som hladala.

43

hanuska a preco mas z toho problem?pozaduju u vas v praci vyssie vzdelanie alebo chces sama?ja mam tiez len strednu školu.vzdy som chodievala a nejake jazykove kurzy,nieco sa na mna urcite nalepilo ale ted anic moc.nejaka som leniva na ucenie jazykov.tak som sa dala na kurz uctovnictva.a cuduj s asvete aj ma to veru bavi .

hanuška

Zdravím vás všetky štyridsiatničky. Dávno som tu nebola ale ako vidim asi máme všetky veľa povinností, veľa času nám nezostáva na pc,. akosi sme sa odmlčali. Ja mám teraz problém, s ktorým mi dufam trošku pomožete. Chcela by sa vás spýtať, či náhodou niektorá neštudujete alebo inak sa nevzdelávate, lebo asi mi už inšie nezostáva. Ja mám len strednu školu, zdravie mi nechce už dovoliť ťažšie pracovať, a dáte mi za pravdu, že sme akosi " primladé "na to ,aby sme už odteraz sedeli doma. Cakám na vaše názory. dakujem.

invero

caute babenky tak som doma po troch tyzdnoch,mali sme na chalupe oslavu mamkinych narodenin a bolo nam tam strasne moc dobre,oslava bola prekrasna a maminka moc stastna ze nas opat vidi po roku vsetkych pokope.Chalupka praskala vo svikoch,bolo nas 22,ale aj ked to bol vycerpavajuci vikend,stalo to za to!!!!
Neviem co pisat,asi by vas podrobnosti nezaujimali,chcela som vas iba v tuto neskoru nocnu hodinu pozdravit a dat o sebe pocase vediet,myslela som na vas,na vsetky,ktore sme sa v tomto fore stretli,pekne snicky a bezstarostne babie leto,tesim sa na vas, ozvite sa prosim,nejako to tu stichlo.

tina

Ahojte, tak uz mam po dovolenke a vraciam sa domov. Caka ma kopec prace a taktiez nastupujem do prace,tak som zvedava,ako to budem zvladat. Akosi to tu utichlo. Co je s vami?Ja este nemam zavedeny internet, pisem od svokry.Tak to je zatial vsetko, napiste aspon par riadkov.PaPa.

sisina

Dada: nie, nie som psycholog, aj ked mam zo psychologie statnicu. Som ucitelka. Ale kludne sem napis svoj problem, ak budem vediet, tak ti poradim, podobne aj tieto zienky, ktore tu prispievaju, hejze babenky?

43

a to som sa dobre sekla ,myslela som červeny klastor na pltiach sme isli po dunajci dlu az na koniec ,tam sme si pozicali bicykle a pekne po cesticke asi 14 km az naspat kde sme sa zacali plavit atam sme mali aj auto ,bicykle sme tam odovzdali ,uplne super.a do zakopaneho s atiez chodte urcite pozriet,tam sme si zase pozicali kone teda voz s konmi a povozili po tatrach.krasny vikend to bol naozaj

vecernica

no cerveny kamen je super. Bicyklom ste isli az kam? tam to na bicykli nepoznam ,jedine dole z kopca som raz sla do castej.
V tom polsku ktore mestecko odporucas? Ja som rozmyslala pojdeme do Zakopaneho. K moru sa nechystate? Uz mam pocit ze dovolenka na slovensku je rovnako draha ako v chorvatsku.

43

ceny v polsku su asi jak u nas nieco je malicko lacnejsie ale ozaj len nieco.co s ami paci su urcite sluzby ,ktore ponukaju.
teraz sme boli na ervenom kameni z ich strany,pozicali sme si bicykle no super tura.je tam krasne ,vrelo doporucujem!