Ahoj, mam 43 a hladam zienky po styridsiatke, na vymenu skusenosti, receptov, alebo si len tak pokecat o zivote.
Mam po styridsiatke a je mi fajn
Tak sme sa celkom zhodli, alebo sme prešli do takého štádia že zmeny su dobrá vec. Taktiež sme malovali, chceli by sme vymienať okná, lebo niektoré už dosluhuju . A veľmi sa tomu teším mám veľmi rada zmeny - s partnerom ale nie! - A taktiež nemám rada jesen. Na mna lezie taká melancholia a potom tá dlhá zima. Ešte že budu vianoce. A už aj kupujete najaké darčeky? Alebo to robíte tesne pred sviatkami?
ahojte kočky,ja som tu tiez dlho nebola lebo sme prerabali byt.a mimochodom aj ja mam tmavu predsien tak som skusila slnieckovu farbu,zdala sa mi dost ostra tak sme do nej pridali trochu okrovu a je super.taka zlto okrova,pred tym som mala zelenu a teraz vidim ze to velmi zosvetlilo tu chodbu.
jesen ja tiez moc nemusim hlavne ked je zima a uprsane počasie ale zase si hovorim vzdy lepsie ako zima.dneska sa tiez chystame do lesa pozriet,ci nahodou nenajdeme nejake hribiky,boli sme v pondelok a absolutne nic ale vcera som pozerala na nete ze sa uz ukazali tak vyskusame.
pisete tu o svojich psikoch,my sme museli nasho dat utratit ,bol uz velmi stary a hlavne mu odisli ladviny a klby takze nebolo ineho riesenia.pred tym sme s nim chodili rok po nemocniciach a doktor nam stale hovoril z euz to nema zmysel,ale akosi sme si to nechceli pripustit.bol to uz nas druhy psik,s ktorym sme s amuseli po dlhych rokoch rozlučit.teraz nemozem muža nahovorit na dalsieho lebo mi povedal ze on sa nemoze takto lučit so psami vzdy.no ja hovorim z etaky je zivot a je mi smutno.nejako si nemozem zvyknut ze tu neni ziadny havino.snad po case ho presvedcim.takže baby krasny zvyšok vikendu prajem všetkym a ak pojdete niekto na hriby dajte vediet aky ulovok ste mali.
No a co sa tyka leta, nie si sama, ja som sa stahovala a vybalujem doteraz. Plavat som bola 2X, aj to v Aquaparkoch, velmi sa mi pacilo v Poprade, skoda, ze som nemohla zostat aj na laserovu show, ale dceru sme nechali s kamaratkami v hotely- nemohla plavat, tak sme sli len na dve hodinky a hned utekali naspat.
Ahoj Vecernica, tak ja mam cely byt namalovany bielou farbou, iba spalnu mam oranzovu. Do obyvacky uvazujem dat na jednu stranu-je to taky 2m siroky vyklenok tapetu, lebo tam mam prasklinu a vecer pri svetle je ju dost vidiet. Sused pod nami si bural stenu medzi obyvackou a kuchynou a narusil stenu...:{{ Co sa tyka oslavy styridsiatky, tak som ju ani moc neoslavovala-ci vlastne ano, ale spolu so svokrom, ten mal 70-ku. Je sranda, ze skor mi vadilo, ked som mala tridsiatku, pripadala som si "stara". Teraz sa citim fajn, aj vdaka tomu, ze som dost schudla a zvysilo sa mi sebavedomie, aj ked nemozem povedat, ze som bola nejako velmi zakomplexovana, ale dost mi to vadilo,ked som si nemohla kupit pekne moderne veci.Teraz ich mam plnu skrinu a uz NIKDY nepriberiem-DUFAM!!!!!Tak som sa akosi rozpisala :}}A este si spominam, kamaratky som pozvala na pizzu a cervene vino do restiky.Papa!
a ozaj chcem sa spytat ako ste oslavovali 40 ku?? velmi? kde ? Bol to vazny zlom v zivote?
Ahoj tini, aj ja malujem chodbu ,uz 3 x ,nepacila sa mi tam taka ruzovkasta,, potom taku zelnu som dala ,,ale tiez moc sytu ,,a teraz som v koncoch ako to premalovat. Aku mas farbu ty na chodbe?ja mam tmavu predsien tak neviem aku tam dat. Zajtr idem na huby ma byt krasen tak aj by si dajte nejaky vylet.Ja sa hnevam ze cele leto som len rekonstuovala byt a uz je zima...snad skusime nejake termale.nechodite niekam v okoli ba?
Ahojte, tak ja pomaly davam byt do normalnej podoby, takze ked si pisala hanuska, tak som akurat behala s metlou :}} Dnes sme malovali chodbu a zajtra dam uz konecne vsetky koberce a dufam, uz bude chvilu klud. V praci je blazinec, tak som dost unavena a navyse to pocasie... Z horucav to preslo hned do zimy. Jeden den tricko a dalsi pomaly zimne bundy. Invero, tvojho psika mi je luto. Ja som sa bala minuly mesiac, lebo nasmu sme nahmatali taku pohyblivu hrcku, tak som sa dost obavala, nastastie to bola iba hrcka po ockovani a uz zmizla. Tapke zelam skore uzdravenie :}}Takze dievcence, pekny zbytok vecera a dufam, ze zajtra sa nam pocasie trosicku umudri. Papa!
Ahojte kocenky,zdravim vas vsetky po veeeeeeeelmi dlhej dobe.Nejako mi vobec nevychadzal cas na net.Hanuska, aj ja som nam 40 verna a veru okrem nas a zdravia tu nemam zaujem o ine.Chvilami sa mi zda,ze tu su otvorene take blogy,co sem nepatria,ale to som nechcela.Mam sa tak v ramci moznosti,jesen velmi nemusim,lebo sa zdravotne necitim velmi dobre.Doma sa mi nic nechce,som nejaka apaticka,milujem leto- slniecko.Dnes sme boli s nasou fenkou vyberat stehy,pred 10 dnami ju operovali,mala dva velke nadory,velmi sme sa o nu bali,ale napriek komplikaciam to nasa "Tapka" zvladla.Zelam vam vsetkym vela radosti a lepsiu naladu ako mam ja v tychto uprsanych dnoch.
ahojte moje milé štyridsiatničky. Vonku nie je práve najkrajšie počasie, predpokladám už máme poupratované, napečené a mohli by sme si trošku aj poklebetiť. Na tomto fore je toľko pootvaraných tem, že ťažko je vymyslieť niečo nové. Ale ja nám verím, že naše životné skusenosti nás nesklamu. Tak čo nové u štyridsiatničok?
Invero, Vecernica, Hanuska, Sisina,43 a ostatne, kde ste????