Ahoj, mam 43 a hladam zienky po styridsiatke, na vymenu skusenosti, receptov, alebo si len tak pokecat o zivote.
Mam po styridsiatke a je mi fajn
No mna boli tiez chrbtica,ale uz menej odkedy som schudla. Minule som niekde pocula, ze moze boliet aj ked mame slabe brusne svalstvo, tak uz neviem.Snad uz zacnem v pondelok cvicit. Kupila som si aj korcule,ale este som ich ani nevyskusala, bolo hrozne moc prace s bytom, ale uz je to ok. Co sa tyka Blavy, minule sa jedna pani stazovala v autobuse,ako si jej dcera nevie najst internat a kolko stoja podnajmy a ake su za tu cenu neutulne, stara vana a pod, no nadavala veru riadne, tak si viem Invero predstavit, ze to asi nie je lahke. Ja este taketo problemy nemam, dceru mam v 8 triede.Inac ten klucik zarazil aj mna, tak som pisala spravcovi, tam kde aj ty a odpovedal mi, ze tak chce chranit nasu temu proti utokom od neregisrovanych pisatelov, no nemam pocit, ze by tu v nasom fore na nas niekto utocil a ked ano, tak si s nim poradime alebo ho budeme ignorovat, preto na to nemusime doplatit my. Ved zaregistrovat sa znamena odhalit svoju identitu a keby som to chcela ,tak sa zaregistrujem uz davno. tak som ho poprosila, aby nam nasu temu dal bez klucika a hoci proti svojej voli, tak mi vyhovel, tak ked Andrej citas, tak este raz dik :))
Invero, ty sa mas :))Aj ja by som sla do Rima :)))Mozes byt na syna hrda, urcite ta ma velmi rad a aj manzela, ked vam kupil zajazd, aby vam spravil radost.
Sisina, ja tiez nerada cvicievam sama, ale pri aerobicu mi to nevadi. Mne je hrozne smutno za aerobicom a cvicitelkou,kde som chodila predtym :((Bola strasne fajn, take slniecko. Tu je aerobic uz slabsi,ta uroven hodne upadla, ale budem chodit aj tak. Inac z prace chodim tak unavena, ze mi je pomaly jedno, ci prsi alebo svieti slnko. Luto mi je len psika,ked nemoze ist na dlhsiu prechadzku.
Tak dievcence idem spat a som rada,ze opat fungujeme.Jupiiiiiiiii
Imunitka: to nie je zly napad:)
ahojte babenky,uz so tu davno nebola,vlastne bola,ale na fore bol klucik a ja som sa nevedela a pravdupovediac ani nechcela zaregistrovat,tak mi bolo za vami smutno.Mame sa ako tak,deti mam doma,syn co sa vratil z USA,je doma robotu zatial nema,odpociva a hlada.Dcera je uz v BA,zacala jej skola,bola som z nej mierne povedane zufala,vlastne z nej nie,ale z toho,ze sme nemohli najst primerane byvanie,to je hrozne,co uz dnes v tej Blave pytaju za podnajom,vedia,ze mlady vsetci nedostanu intraky,tak na tom ryzuju a zarabaju nekrestanske peniaze,a tento rok je to fakt este viac ako minuly.Neviem,kto z vas ma deti na VS v Blave,ale iste mi rozumiete,co to ja kazdy rok za stresy,hlavne pre studentov.Nakoniec si nasla,ale panenky mi pretaca,bude si musiet najst brigadu,lebo to bude pre nas dost tazke.Mozno vas tymto obtazujem,ale pisem,co ma tazi na dusi.Mlady ludia to maju ovela tazsie ako mi v mladosti.Ale teraz pozitivne.Syn nam k vyrociu sobasa kupil zajazd do Rima,takze sa strasne moc tesim,lebo som uz davno nikde nebola.Boli ste tam niekto,co poradite?Vcera sme boli nasej fenke vyberat stehy,mala nadory na prsnej zlaze a zvladla to,velmi sme sa o nu bali,no teraz je uz ciperka,uplne sa jej ulavilo.No a ja sa mam zdravotne vselijak,ale svoju chorobu sa snazim si nepripustat,snad sa casom na nu vynajde liek.Maminka ma drzi a ja sa musim koli nej.Dnes bolo vonku celkom fajn,keby tak bolo, aspon pre mna, celu zimu.Chodite na huby,ja milujem lesy,huby a slnkom zaliatu jesen,ale to by som asi moc chcela na dnes vecer.papa.
Tina, dik za rady. Sportujem rada, dokonca mam slusnu kondicku mozem povedat, vela chodim peso, bicyklujem v lete, v zime lyzujem,no co sa tyka pravidelneho cvicenia, ma to hacik, vzdy s nadsenim zacnem a postupne prestanem, lebo ma to samu nebavi...a nemam s kym cvicit, vsetky moje kolegyne, ci zname su v tomto smere lenive, aj ked takmer kazda sa stazuje na postavu... Co sa tyka toho aerobicu a pod. cviceni, nebyvam v meste, tak vtom je problem a v nasom malickom mestecku je to bieda...a navyse je to aj financne narocne chodit niekam autom, (autobus. spoje vecer nefunguju), plus vstupne, je to dost....Niekedy v maji som uz bola nabrusena a zatala som sa, ze budem pravidelne cvicit, raz som zasla na aerobic do okresneho mesta a bolo to pre mna smiesne, malo narocne skackanie, potom som bola asi 3 krat na tae-bo, to uz bolo lepsie, tam som obcas nestihala, no zacala ma boliet z toho krcna chrbtica, tak som skoncila na procedurach v nemocnici. Ale inac som nenapravitelny idealista, stale si kupujem rozne nastroje a pristroje na cvicenie,svihadla, dyna-band,fit loptu, CD mam od vymyslu sveta, mam i stacionarny bicykel, cinky, malu posilnovnu doma a...skutek utek:))pride jesen a nebavi ma to. Skoda, ze nebyvas v nasom okrese, to by sme chodili cvicit spolu:)
A este, momentalne mam napad na buduce leto-kupila som si Emmu, v ktorej bolo CD od Zory Ochodnickej a tam som sa dozvedela, ze na jesen a zaciatkom leta organizuje pobyty pri mori v Chorvatsku spojene s cvicenim a podobnymi aktivitami pre baby. Je to zaujimave a rada by som tam sla, no zas je problem, ak by mi to aj vyslo s dovolenkou v praci, nemam s kym ist...ziadna baba sa bez svojho muza z domu nepohne, no hruza!
Sisina, urcite je to sport. Pri pohybe sa ti uvolnuju endorfiny a aspon ja som potom tak prijemne unavena, doda mi to dobru naladu. Ja neviem,ci si sportovy typ, ale ja mam hrozne rada tanecny aerobic a ked je dobra cvicitelka, tak je to super. Ked cvicim pravidelne, tak sa to pomaly pre mna stava drogou a ked sa dlhsie nehybem, tak mi to chyba. Na buduci tyzden uz zacinam opat cvicit, uz sa tesim. Dobra je aj joga, aj ked ja som skor dynamicky typ. Mozes skusit aj masaz, saunu, ja milujem kanadsku vanu, alebo jacuzzi, no a o aquaparkoch ani nehovorim. Teraz sa zlepsilo pocasie, taka prechadzka jesennym lesom ma tiez svoje caro.Rada si precitam zenske casopisy alebo knihu ,najradsej mam sucasne slovenske autorky. Odkedy mam psika, tak mam o zabavu postarane. Tiez chodim rada po obchodoch, nemusim ani kupovat, len tak s kamaratkou, ak je na to cas. Minule som bola v kine na film Mama mia-su tam pesnicky od ABBY, je to taky letny oddychovy film.Tych moznosti je vela, netreba podlahnut nostalgii,mozno ti chybaju aj nejake vitaminy, ja som tomu neverila, ale je to ozaj pravda. Tiez ked sedi clovek iba doma, chyba mu slniecko, po takej prechadzke je clovek doslova nabity energiou-aspon ja ,neviem ako ostatne. Na sedenie doma mame este cas, ked pride november,ale ani vtedy nemusime podlahnut smutku. Skus zajst do kniznice a pozicat si nejaku knizku,alebo sa prihlas na nejaky jazyk a hned budes mat co robit.Alebo pridi sem na forum a poklebetime :)))
Si zasexovat dobre :))
Ahojte, tak som rada, ze sa ta nasa tema znovu trocha rozhybala:)...uz som si myslela, ze zanikne!
Co sa tyka pocasia a rocneho obdobia, ani ja neznasam jesen a ani zimu, (okrem lyzovacky ), tiez by som najradsej zila pri mori, som teplomilny clovek. V lete sa citim super, som plna energie a teraz? Som unavena, apaticka, nic sa mi nechce. V praci idem na doraz a doma-robim len najnutnejsie prace, nic ma netesi. Hrabem sa na nete a potom skusam jest rozne zdrave potraviny, reku, ci mi to nepomoze...Nemate nejaky recept na zlepsenie nalady? (pravda, okrem alkoholu:))
Slava, tak opat si mozeme pisat:}}}}}}Invero a ostatne,ozvite sa.
tak a nedelu mame za sebou.bolo krasne ,teda aspon u nas.vybehli sme do lesa na hriby a chodili sme tam 5 hodin v kuse.moc hribov sme sic enenasli ale zato sme sa dobre poprechadzali a pokecali.takuto jesen ja mozem,to je super.tie farby a vona lesa,to v lete nenajdes.tina mas pravdu v kazdom treba hladat nieco pekne aj v tom zlom.prezila saom obdobie ,ked som preplakala a prebdela noci takz etiez viem o com hovorim a nechcem mysliet ze sa tovelmi lahko moze vsetko zopakovat,radsej s asustredim na pritomnost a tesim sa kazdej peknek chvili a kazdemu dnu kedy sa mozem usmievat ...
Zienky, no a co, ze je jesen? Nech je, nech aj prsi, hlavne je uvedomit si, ze sme zdrave, mame stastne rodinky a hlavne zijeme v mieri, bez strachu o svoj zivot a zivoty nasich blizkych. Je vela statov, kde by zobrali aj tuhu zimu, len aby mali pokoj. Ja som nieco taketo zazila pred dvoma rokmi, nechcem o tom pisat a odvtedy sa na svet pozeram trochu inac a ked prsi, som rada, ze prsi, hoci som aj na dovolenke. Ved bude dalsia, hlavne je , ze bude. Toto leto som bola na par dni pri mori a cely cas prsalo, tak sme chodili po okolitych mestach, spoznavali pamiatky. Toto vsetko by som nevidela, keby som lehnila na plazi. Takze zo vsetkeho zleho si treba zobrat aj nieco pozitivne, nic nemoze byt len cierne.Moj najhorsi mesiac byva november-nemam ho rada. Vtedy si zasobim telo endorfinmi tak, ze chodim pravidelne cvicit, precitam si dobru knizku, pozriem nejaky film, pozvem na navstevu kamaratky, poklebetime pri kave...Zaklad je neuzavriet sa do seba a nenariekat, ako je vsetko na nic. Ja viem, vy nenariekate, len ste pisali, ze nemate rady jesen, ale aspon sa budeme moct tesit na jar. Ja by som najradsej zila pri mori, mala tam nejaky penzion-je to moj sen. Tiez som teplomilny clovek, milujem more a plavanie vobec-je to moj najvacsi relax. Dnes sme konecne dokoncili upravy v byte ,podavali vsetky koberce...tak sa tesim. No a tie zmeny robime vsetky aj preto, ze mame vacsinou 20-rocny nabytok,koberce...vela veci uz dosluzieva, tak ich treba vymenit. No, cely den som lietala, varila , upratovala a teraz vam tu drzim nudne prednasky, tak uz koncim, idem konecne vyvetrat psika. Majte sa babenky a ozvite sa! Pekny zbytok aspon u nas slnecnej nedele!