Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam po styridsiatke a je mi fajn

invero

caute,kocky.Urcite ste vsetky vonku,je tak krasne,na huby sme nesli, lebo navsteva bola az do 01h,tak kym som vsetko popratala,ulozila maminku spat uz boli skoro 03h,vobec nemozem spavat,tak mi to nevadi.Zacala u mna menopauza,s nespavostou a neskutocnym potenim,srdce mi ide vyskocit z hrude rovnako ako vyskocim vzdy s postele ja,idema roztrhnut.Hormonalnu liecbu som odmietla,lebo uz aj tak beriem lieky na ini zdravotny problem,tak si chcem setrit pecienku hi hi!No budem musiet nieco poriesit.Mate s niecim skusenosti,poradite?
43 dcerka studuje na fakulte architektury-dizajn a je vo 4.roc.este 2 roky okrem tohto,no je to s tym byvanim na intrakoch tiez zufale,je to hamba kompetentnych ludi v nasom state,ze nechaju byvat buducich lekarov pravnikov,inzinierov v takych hroznych podmienkach,bola som pred 2r.na sturaku a bola som v soku!!!! presne ako to popisujes.Platilo sa len 1300,ale ta izba bola hrozna,az som mala strach ,ked sme po nu na konci sk.roka prisli,ze ci tam nieco neschytame,To tam byvala len 3 mesiace a tie 2 spolubyvajuce usli ,tak ked chcela odovzdat kluce muselo sa to vsetko vypratat,mali sme co robit 2h.Aj z vonka je to ubohe ,hanbila som sa ,ze nase hlavne mesto v tak lukrativnej casti,Mlyn.dolina,cintorin-Slavicie udolie necha mladych ludi-aj zo zahranicia byvat v takych podmieńkach, a peniaze davaju tam kde si to niektori obcania vobec nevazia.Ved tie intraky su rovnake ako ked sme tam my studovali,ja teda nie ale moja generacia.No ale som sa rozohnila.Moja dcera tiez kazdy rok brigaduje,lebo by sme to veru nezvladali.Syn skoncil VS minuly rok,ja som doma s mamou na opatrovatelskom a vsetko je na manzelovi,mame to obcas tazke,ale nechcem vas obtazovat detailami,ved kazdy mame nejake starosti,a podla tohto fora vidno,ze v kazdom veku ine.Ja si vas velmi rada citam,ste moj relax,aspon sa dozviem ako mnohe z vas ziju,ake mate radosti starosti,len vzdy sa mi to neda.Krasny vikend vsetkym,skoda, ze nepisu viacere,mnohe sa odmlcali,snad su v poriadku.Hanuska aj ja ti drzim palecky,aby ti to dobre dopadlo.

tina

Ahojte zienky, tak ja idem poupratovat, hoci sa mi nechce, ale ked je tak pekne, tak chcem zajtrajsok vyuzit na prechadzku. urobime si nejaky pekny vylet, rozmysla, ze by sme skocili na huby-ked o nich tolko pisete alebo na hrad alebo sa prejst do kupelov. No uvidime...
Hanuska, ako? verim, ze to dopadlo dobre.Ja som tiez rada, ze sa tu takto stretavame :))Papa vsetky!

43

ja uz to s tym privatmi ani neriesim,hovorim ze s paltenim vydavkov si dcerka pomaha brigadou takz enie je to take hrozne ze by sme to nezvladali.mam este syna na vyske tak viem ze to nie je malina platit vsetko.on sice intrak ma ale aj ked plati len 2500,. ak k tomu pridame energie,internet tak je to tiez nejakych 3500 a to je v izbe so 4 chalanmi,smrad jak v carihrade,zima jak v jaskyni.tak poviem ti ze som aj rada ze ide aj on na privat az teda zozenie nieco slusne,lebo uz aj tie privaty nezodpovedaju niektore cene.a kde ti studuje dcera?moja je na prave 3.rok
na hribiky pekne chodte ale fakt musite ist rano,teda podla toho kam.lebo my sme zvyknuty chodit neskor a teraz ked sme tam dorazili o 10 tak uz nastupovali ludia do aut s kosmi hribov a my sme museli teda poriadne dlho chodit aby sme nieco vobec nasli.al eto sa nestazujem ,ja som rada ze sme sa tak vyvetrali.len odporucam skorsiu hodinu a myslim z ena vikend bude oozaj plno anemyslim len hribov...a prijemny vecer s navstevou!

invero

Ahojte,dnes nejak nestiham,vecer mame navstevu-priatelov,neskorsia oslava menin,tak len tak dufam!!!!!,ze kratko.Som rada,ze sme opat spolu,je mi tu s vami velmi dobre a chybali ste mi.Vcera nam nesla ziadna voda,volaco tu stavaju a pretali potrubie teplej aj studenej vody,no katastrofa,este ze som nemala v pracke pradlo,voda tiekla ako kava.Takze mam doma binec v kuchyni,preto nemozem tu byt dlhssie,ale rada by sommmmmm,velmi.
43 tak aj ty vies ,co su za horory v tej Blave.Veru dcera plati 4500 aj s energiami a su v 2izb.byte 4.Je to tak ako pises,ale si ma trosku ukludnila,o tych intrakoch som nevedela,ze boli take ceny,dcera tu rok nebola,studovala v zahranici,tak sme cumeli jak mucha puk,co sa to s tymi cenami dnes porobilo.Ale uz utekam,majte sa vsetky krasne,aj my ideme rano,az vstaneme na huby.Papa.

43

ahojte kocky,tak vidim ze nas nespaja len vek ale aj podobne problemy ci radosti.
ja mam tiez deti na vs a dceru zrovna v blave a samozrejme kazdy rok s podnajmom.invero kolko platite ze podnajom?nasa bola doteraz v jedoizbaku este dvomi kockami tak to mali kazda za 3500 teraz je to uz za 4500.hrozne!!!ale v lete byvala na intraku za 3500 a to boal katastrofa na druhu.ale snazi sa okrem skoly chodi aj na brigady takze to zvladame o to lahsie.
my sme boli dneska v nedelu a aj dnesk ana hriboch .nenasli sme plne kose zato je tam super oddychovka.je tam ter naozaj krasne.a chodime takztiež do kina ,moj muz kino miluje a ja som sa to naučila už tiež.naposledy sme boli aj my na batoryčku lebo ked isla po prvy krat tak sme nestihali.
a s cvičenim som na tom rovnako,byvam v takom mensom zapadakove a na nejake vecerne telocvicne sa nemam ako dostat takze len lamentujem a kecam okolo toho.
no este ze mame kazda internet,nie?
super vymysel!!!

hanuška

ahojky. všetky. Skoda babenky že sa nemožeme stretávať, určite by sme si mohli spolu zacvičiť, sice musim povedať že aj mám tak dve lavé ruky a dve ľavé nohy na šport, ale to neznamená že nerada chodim aj na hory v zime, v lete plávať. S tou lyžovačkou je to tak, že sa bojim chodiť na vleku, tušim sa mi to podarilo len raz , čo ma vlek vyťiahol až na vrch, potom som sa bála spustiť dole, no nezabudnem nikdy, ale sa nevzdávam, možno raz sa mi to podarí. S chrbticou mám aj ja problémy, zajtra idem na vyšetrenie na neurochirurgiu, tak mi držte palčeky. Do kina chodim aj ja veľmi rada. Naposledy som bola na Báthoryčku. Je to pekné. Moje dve deti su na VS v Nitre , dcéra už nie ale syn má tiež problém s byvaním. Tu Bratislavu tiež nezávidím my by sme to finančne určite nezvládli. Tak na dnes toľko, držte me zajtra palce prosim.