Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam po styridsiatke a je mi fajn

43

hmla bola dnes u nas len rano,teraz uz svieti slniecko.vcera bola hadam az do 12 kym slnko vykuklo.
v sobotu s auz ma pokazit pocasie tak si este užime slniečka

eureza

prosim,prosim o radu,mam po 5o a zacal sa mitaky,haklivy problem,strasne sa hanbim a neviem na koho sa obratit,pomozte ak viete,ide o nocne pomocovanie stava sa mi to nad ranom,nikdy som nemala stym problem ani ako dieta,manzel este nato neprisiel,ale bojim sa ze ked sa to dozvie,neviem co urobi,lebo on je strasny pedant.Stale sa mi to podarilo akosi utajit,ale teraz sa bojim spat,co ked sa mi to stane zas.

43

dobre ranko,ci uz pekny den.
ja som bola v ustave reumatologie v piestanoch a chodim do nitry na imunologiu.teda okrem ineho a zatial sa mi dari drzat to pod kontrolou aj inymi doplnkami.z casu na cas na mna prid eobdobi eked mi je uplne na figu ci psychicky ci fyzicky.vtedy mam jednu dobru znamu ,ktora mi pomaha dodavat energiu a naucila ma aj inemu mysleniu.nechcem tvrdit ze to uz uplne zvladam a nebojim sa a nemyslim na to ako dalej.to vobec nie.ale moje dg uz boli aj horsie a este horsie mali moji najblizsi tak ten strach je uplne opravneny.tu formulku mysliet len pozitivne som s anenaucila este uplne doslovne realizovat.no ale na stasti esu aj pekne chvile a radostne a tie nas drzia ako tak v celkom slusnom stave.
neviem kd ebol tvoj manzel na hubach,my sme boli po dlhom case na zahori a doniesli sme dva kose.celkom slusny ulovok.rozdala som jeden ,nieco urobila narychlo na jedenie a nieco nasušila.mam sušičku tak jednu plnu som urobila.dufam z eeste budeme mat cas a pojdeme a hlavne ze budu rast.na tom zahori bolo tak starsne vela ludi,ze sme si pripadali jak na korze.sme sa dobre presli bolo super pocasie.

invero

dobre ranko babenky!43 a skusala si sa poradit s panom RNG?Asi ano ,ved tu radi vsetkym,isto si nanho natrafila.Ten moj zdravotny problem sa vola sclerodermia ako vsetky autoimunitne choroby tiez pri nej sucastne vznika dalsia diagnoza ako mas ty.Zatial mam lem lahsiu formu a snazim sa mysliet,ze pri nej zostanem,lebo ta druha je smrtelna.Takze sa snazim co najmenj stresovat/DA SA TO VOBEC?/,lebo sa mi to aj vtedy zhorsuje.Aj u vas je taka hmla?Ozaj a ako bolo na hubach?Moj muz bol so svagrinkou, ale nic.Zasmiala som sa pri pohlade do kosika,mal tam len tatranku,co si vzal so sebou na desiatu.VSETKYM PEKNY A USPESNY DEN!

43

cafte baby.a dalsia spolocna dg,invero aj ja mam poruchu autoimunity.najprv to bola len reumaticka artitida ,neskor borelioza II. stupna a teraz tomu uz radsej nedaju ani nazov ,len mi povedali ze budme radi ze to mame tak ako mame.no pravda je len to ze to nemame ale mam to ja.ale ako hovoris s doktormi sa nenahadas,pretože nemaju radi ked moc mudruješ.

hanuska

Ja na spanie užívam hypnogen. Stačí ked si dám iba 1/3 alebo 1/2 večer a spím až do rána. Ja pracujem na zmeny takže mám asi narušený biorytmus. Skušala som už aj ja aj melatonin aj hypnosed ale najviac sa mi osvedčil ten hypnogen. Síce mnohí so mnou nebudu suhlasiť, lebo že vraj je návykový, ale moje skusenosti su také že su dni ked ich brať nemusím. Mám ich stále doma a ked ich ptrebujem viem že mi zaberu. Som s nimi už 6 rokov, a ako som pisala nemusím ich brať stále. Keby boli také návykové určite by som bez nich nezaspala.

invero

ahojcek babenky,zatial sme tu len my dve 43,asi je teraz na nas udrziavat tento blog a inokedy zase ja sa nebudem moct ozvat,tak to vyuzivam co najviac.Som tu rada,lebo, je to jedina moznost sa s niekym porozpravat,preto ti dakujem 43,ze sa mi ozyvas a zdoveris sa mi.Mame to asi obidve ako sa hovori nasetrne.Aj zdravotne problemy a aj zivotne stresy a starosti na nas nechaju stopy.Ked si uz myslime,ze je to prec a nejako sa to okolo nas vracia do normalu,vtedy to vyplava na vrch.Ja to mam tak isto s tou vrtulou--pobavila si ma!--a myslim,ze je to skutocne vec hormonov,ked si mala problem zo stitnou zlazou a teraz s tlakom.Myslim,ze to je aj na letacikoch od lieciv popisane v neziaducich ucinkoch.O lekaroch si myslim svoje,povedia-- lepsie nepovedia sami od seba nic,ale ked sa zaujimas a patras po pricine,tak su radi ,ze nemusia ist do detailov a hned sa ohanaju vysledkymi,ktore mas nastastie v poriadku a to som aj ja vzdy rada.Mne diagnostikovali minuly rok autoimunitnu chorobu,ktoru ma zo 100 ludi jeden a ja som ta jedna.Vobec to nevedia liecit,len skusaju to potlacit,ale ono si to aj tak robi co chce dalej.Psychicky som to zo zaciatku zle znasala,lebo sa doktor tvaril akoby som mala zajtra uz zomriet.Az vdaka internetu som si zistila vsetko o tejto chorobe a pytala sa.Lenze ,co ti povedia ,ked sami nevedia.Dnes mi je trosku lepsie,lebo som si tu nasla par ludi,co maju ten isti problem a tak si navzajom pomahame a dozvieme sa viac ako niektora od svojho lekara.A tak sa snazim na ten moj problem mysliet co najmenej a verit,ze sa casom nieco na to najde.Snazim sa ziskat co najviac informacii,ale na druhej strane to vypustam z hlavy,lenze to podvedomie pracuje aj ked mi o tom netusime.A prekvapi nas- co si zapamatalo.Preto az si nieco zazila ako pises,tak je mozne ,ze sa to teraz na tebe odzrkadlilo.A vobec sme vo veku ,ked sa menime,stastie maju tie zenicky a ja im to z celeho srdca prajem,ktore sa citia dobre a je im fajn.Snad sa ti to vsetko casom da normalu a bude aj tebe lepsie.pravdepodobne si v preprechodovom obdobi a aj ked mas vysledky ok,tie nemusia vsetko ukazat.A ten jeden vajecnik je tomu dokazom,ze tam je nerovnovaha.To viem podla cinskej mediciny.A od kedy mas problem s tlakom?Moj muz ma vysoky tlak 3-ti rok,vystriedal nespocetne druhy liekov na vysoky tlak ,nic mu nezaberalo.Vsetky vysledky da sa povedat ukazkove a pritom sme 2x volali zachranku.Dnes uz vieme,ze to ma vyslovene zo stresu v praci.Takze sa budem opakovat,vysledky mozes mat v pohode,ale moze to byt predsa tym ako som vyssie napisala.Rada by som ti poradila,ale neviem ako,mame to my zienky tazke,hoci je pravdou,ze aj muzi maju svoj prechod.Ja keby som nemala doma velky zavazok,tak by som velmi rada robila pre seba viac,tak ako to pisete vy.Lenze nemozeme mat v zivote vsetko.Zelam aj ja tebe pekny dnik.Vymienaju nam na poschodiach okna,tak si idem upratat kvetiky ,co tam mam.AHOJCEK.

43

dobre ranko,
invero ja mam problem so spanim priblizne rok a pol.co to spustilo neviem,mala som sice problemy rodinne zdravotne pre tymi 2 rokmi a ci mi zostali nejake uzkostne stavy ktore uz fyzicky necitim neviem.ja chodim pravidelne s manzelom na vecerne prechadzky,chodim plavat,cvicit a mozem ti povedat z eked idem od tial tak v tu ranu by som hadam aj po ceste zaspala.a ked sa osprchujem tak aj hned zaspim.j amam problem z esa v noci zobudim alebo nad ranom o 3 o 4 a uz nemozme viacej spat.a ked sme na nejakej riadnej ture alebo sa teda niecim inym riadne unavenym tak nemozem zaspat vobec,mam vtedy ako namontovanu vrtulu v riti,prepac za vyraz u nas sa tak hovori,a to nemozem vobec spat.niekedy som mala problemy so stitnou zlazou,uzivala som thyroxin a nemala som vobec taketo problemy,potom som mala vsetky vysledky par rokov po sebe ok a tak mi to vysadili.mozno aj to mi robi problem,neviem.ked to poviem lekarovi tak mi povie ze ved mate testy v poriadku,druhy mi zase povie to mate 100%zo stitnej.tak sa v tom vyznaj.uzivam lieky na tlak,mozno aj tie mi sposobuju nespavost....
su dni ked spim celkom dobre a tie si neviem vynachvalit vtedy som aj cez den uplne happy.takze co s tym sice neviem ale snazim s ato brat tak ze ako prislo tak aj odide.uz som zazila aj horsi eproblemy tak hadam sa aj toto nejako vyriesi.prijemny den!