Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam po styridsiatke a je mi fajn

tina

Cauko, tak konecne som bola cvicit:))Po praci som bola ale taka dobita, ze som normalne zaspala a mala som 10 minut na to, aby som sa osprchovala a prezliekla, no a to uz zvonila kamaratka, ze ideme, tak som mala fofry. Teraz sa citim ale ovela lepsie, to cvicenie je fakt super,hlavne ak sa cvici pri hudbe. Este ma napadlo, ze moj brat maval problemy so spankom, ked chodil na medicinu, nespal asi pol roka- bolo to fakt hrozne. Potom zacal behat, po behu si dal pivo a nejako to preslo.Na spanok je super ozarovana voda. Ak mate znameho vcelra, treba polozit do ula flasu s vodou a vcely ju oziaria-vraj to funguje. Ak by vas to zaujimalo blizsie, spytam sa otca, lebo neviem, na aky dlhy cas tam musi byt.papa

43

dobry večer kočky.tinka prihod trochu toho elanu.ja sa akosi neviem rozhybat tento rok k tomu cvičeniu.už si 3 tyždne hovorim že idem a vytiahla som zatial len lavicku na brušaky z pod postele.na jar som začala so spinningom.super cvičenie ,tak ma to bavilo a teraz akosi este nemam ten spravny kopanec na to.ale už si ma trochu ty navnadila tak si idme hned brušaky urobit a prechadzku večernu.no aspon niečo ,nie?
vcera som boli v divadle tak sme sa nasmiali,už som to potrebovala ako soľ .
a mam dalsi typ na pokojny spanok:prestat jest sladke a po 17,00 hod tazke jedla ale aj mučne a škrobove,čiže ako som pochopila tak všetko okrem zeleniny a mozno nejakej ryby na pare.tak som s a dala inspirovat a dnes som večerala lososa na pare s anglickou zeleninou,ale len taky kusok.vyskušam aj tak potrebujem schudnut tak ked nebudem spat možno aspon niečo zhodim.dam vediet čo z toho fungovalo.pa,pa

tina

Ahojte dievcence, nestratila som sa, len som toho mala akosi vela a bola som tak unavena, ze som nevladala odpisat :)). Ale citala som si vas. Ked ste popisovali tu nespavost, tak ja som zistila, ze neviem zaspat, ak vypijem za den dve kavy a hlavne, ked mam nejaky problem, vecne nan myslim, hoci nechcem, no a ked ledva zaspim a nieco alebo niekto ma zobudi, rozbucha sa mi srdce a neviem zaspat. Mozem ale povedat, ze odkedy som schudla, tak mam lepsiu naladu, prestal mi vadit vek...celkovo sa to vsetko zlepsila, az na oci, nejako zle vidim, ake mam nieco pred sebou, budem musiet navstivit lekara. sisina, ja som necvicila pekne dlho, ale dnes konecne idem na aerobic a v piatok sa chystam na plavaren, musim sa zacat hybat, aj ked tentokrat nie kvoli vahe. Po cviceni sa citim taka uvolnena, mam dobru naladu, tak dnes musim zacat. Horsie to bude, ked mi to nedovolia zdravotne problemy. Zda sa mi, ze lepsiu naladu mam aj preto, lebo som nutena chodit na prechadzky so psikom, takze mam dost pohybu.Som rada, ze mame zatial pekne pocasie, mohlo by vydrzat dlhsie.Tak zatial tolko, pekny zbytok dna!

invero

este som chcela,kde sa nam zas stratila Tinka......dufam,ze je v poriadku,nestratila sa nam v lese na hubach?????Ach jaj ,ja tu trepkam a trepkam aj ovecky budem pocitat asi do tretej a spanok neviem ci sa dostavi.Tak sa majte vsetky co spinkate a aj tie co nemozete.

invero

sisina z teba sala taka chut k tomu cviceniu,ze sa ti to urcite podari a budes na tej stuzkovej kraaaasna a tiez velmi stastna,aka bude prekrasna tvoja dcera.Ja som na stuzkovej mojich deti bola velmi pysna a stastna.Hoci som mala vtedy o 11KG viac,bolo mi super a vies preco? Bola som o 6r mladsia,do kelu ale ten cas letiiiii!dobru nocku.

sisina

Ahojte vsetky! Ked tu to tak citam, vidim, ze moje problemy su oproti vasim nic! Tak ich radsej ani nepisem. Iba tolko-tiez beham "po lekaroch" a robim si generalku svojho organizmu. Zatial su vsetky vysledky super, teda negativne a ja som preto asi hypochonder...
Co sa tyka toho spanku, pisete, ze nemozete spat, ja mam takyto problem iba okolo splnu(dnes je spln) a inac mam skor opacny problem, spala by som najradsej aj 10 hod. a stava sa mi, ze si zdriemnem napr. v nedelu popoludni aj 2 hod. a normalne spim aj v noci, akoby nic. (samozrejme tak dlho vyspavat si nemozem dovolit a skoda je zivot prespat, nie?)

Inac zavidim vam zienky, pisali ste tu o svojich detoch, ze studuju na vyske a dokonca na prave a architekture, no tak to vam fakt zavidim take sikovne deti. Moja dcerka tento rok maturuje a tiez ju caka nelahke rozhodnutie, kam dalej, no mam z toho nocnu moru.
Tinke odkazujem, ze som si vstupila do svedomia a zacala som cvicit, kazdy den nieco robim a hned sa citim lepsie! Urcite je to aj tym krasnym pocasim, slnko mi dava energiu. (A aby som s tym cvicenim vydrzala, dala som si zavazok-do dcerkinej stuzkovej chcem vyzerat super v satach...)

hanuska

eureza nemáš náhodou problém s chrbticou? Určite zajde k lekárovi tak či onak bez vyšetrení to nepôjde. A hanba to určite nie je -može sa stať každému.

invero

prepac eureza,dnes nejako nestiham,beham medzi kuchynou a PC a nevsimla som size uvadzas vek,tak sorry.Je to hakliva vec,ale snad bude partner k tebe ohladuplny,ved to mozno uz zajtra caka aj jeho.Ved aj muzi maju takisti problem ci nie?

invero

eureza- 43 ma pravdu,neboj sa treba zajst k lekarovi a dat sa vysetrit,neviem kolko mas rokov,ale moze to byt tym,ze ti klesla maternica a tlaci na moc.mechur.prajem ti,aby si tento problem,skoro vyriesila k svojej spokojnosti a nabrala odvahu co najskor navstivit lekara.

43

eureza mozno je to problem s udrzanim moču kvoli oslabenemu svalstvu panvovemu,čo ma velmi vela zien v takomto veku.a tym ze nad ranom je mechur plny tak sa stalo to čo sa stalo.
nemusis sa bat a uz vobec nie hanbit.ani nevieš kolko žien ma ten isty problem.len o tom nikto nechce hovorit.