AKO TO MáM PREžIť?

Príspevok v téme: AKO TO MáM PREžIť?
luuli

Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(

schia

Moja nebojkaj.Hlavne prijmi minulosť-tá už bola už není!!! Bubúcnosť je pred Tebou!!Ak muž chce rodinu-deti-neznamená,že bude dobrým mužom,otcom,že sa bude vedieť postarať.Ak si mala ten pocit,tak už sa v tom nemrv...nepatríte k sebe a to je teraz stav-výsledok-situácia,ktorú musíš s pokorou prijať.Pokora-na ňu ľudia zabudli...ona Ti potom otvorí oči pomôže vyliečiť srdiečko a nasmerovať Tvoj pohľad ku svetlu:))
Veľa ľudí chce presadiť svoje predstavi,no často to nejde tak ako mi chceme ,lebo ono to ide podľa toho čo je pre nás dobré....

luuli

agina, ja len dúfam, že aj ja stretnem lepšieho chlapa, proste tak pre mňa, čo ma bude lúbiť bez výhrad a tak..ale v dnešnej dobe je to fakt ťažké-si myslím.. preto mám strach, že zostanem na ocot.. ako môj 35ročný brat, doteraz mal len 1vážný vzťaha a odvtedy si nemôže nijakú nájsť.. ked si predstavím, že by som skončila ako on, je mi divne:o/ veď práve-čas, čas, čas..

luuli

schia, naozaj Ti moc ďakujem za to, čo si mi napísala! musím priznať, že som si pri tom dosť poplakala a aj teraz mám slzy v očiach! mám strašne zmiešané pocity z tvojho príspevku a zároveň som rada, že ťa oslovil ten môj. cítim sa hrozne zle, ty určite vieš ako:( som ešte mladá, ale aj tak sa bojím, že už nestretnem normálneho chlapa, čo chce rodinu! lebo on taký je, ked si predstavím,aku dobru budúcnost som s nim mohla mať, ide mi srdce puknúť! a ked si predstavím, že iná žena s nim bude prežívať, to čo som ja s ním zažívala, tak to je ešte 1000x horšie!!! nemám chuť nič robiť..len plakať, plakať,plakať..

agina

luuli rozisli sme sa, ked som mala 18 rokov. Vtedy som si tiez myslela, ze sa uz nikdy nezamilujem, ze uz nikdy nestretnem toho praveho a alebo aspon podobneho jemu. Vtedy to naozaj velmi bolelo a mala som vlastne pred maturitami, tak si vies predstavit, ako sa mi asi ucilo.Ale zvladla som to. No a za 5 rokov som nasla mojho terajsieho manzela.Je to uzasny chlap. Uz vobec nelutujem, ze som sa s tym predoslym rozisla /ci skor on so mnou/. Ono naozaj vsetko chce cas, sice to preboli, ale nezabudnes nikdy.

schia

luuli ahoj.Moja ,celé dni tu blúdim a hľadám tu niečo čo by ma oslovilo a dotklo sa aspoň s časti mojich problémov,stavov,smútku...
A si to Ty!Tvoj príbeh dôverne poznám.Mám za sebou dva vzťahy jeden 7ročný,po ktorom som myslela,že keď skončil tak zomriem.Alebo nebude už nik v mojom živote ,bolesť sa ťahala roky dlhé a boľavé s malými otupelými prestávkami,keď som necítila nič len púšť a potom zase len bolesť a smútok za ním za Milovaným.Náš vzťah skončil rukou osudu,nechcem to rozvádzať.V podstate si myslím a tak to aj po rokoch cítim,že sa aj stále ľúbime len sme si uvedomili,že je to minulosť-krásna,nádherná...Môj druhý vzťah začal po rokoch po prvom vzťahu trval 3roky,skončil kvôli jeho láske ale nie ku mne ani k človeku-závislosť.Dlhé roky som sa mu snažila pomôcť a byť mu oporou a dnes som rada,že je na tom lepšie aj keď sme není spolu.Obaja títo muži mi raz povedali spoločnú vetu...si femme fatal.Čo z toho keď ma láska chytí,drží,unáša,spaľuje,miluje,...a nakoniec zabíja.Od posledného rozchodu som si povedala,že končím s hľadaním muža.Zamerala som sa viac na svoj život,ktorý bol dosť biedne na tom po takých náročných a boľavých vzťahoch.Viem čo to je byť a pritom nebyť s ním.Viem čo je kilo váhy ,ktoré ubúda - mám taký pocit- že zo srdca.Cítim s Tebou a preto Ti to tu píšem.Zostala som sama 3a pol roka.Askétsky život atraktívnej a mladej ženy bol zo začiatku dosť tvrdý ale potom tak krásny,že sa mi až hlava z toho točila.Boli dni keď mi na moment prišlo smutno,chýbala "vôňa"muža,rameno,...
No urobila som si poriadok po vzťahoch,po búrkach a bolesti.Na dne môjho srdca som našla sedieť ubolenú a strhanú,vraj mladú ,no s dušou stareny..ženu.Bola som to ja.Tak som pozametal pred svojim srdcom,kotúče s filmami - spomienkami som uložila do najspodnejšej kinematografie a začala spoznávať seba,...žiť!
Dnes mám 3 mesiace na krku muža:)))
bol taký skvelý,že sa mi až hlava krútila,že ako je to možné zažiť ešte niečo ...najkrajšie doposiaľ.Tak som si povedala-to je moja odmena....
Dnes po 3mesiacoch sa vykľuľ s pána úžasného chlap-samec-viking-tvorík....a ja si uvedomujem jednu vec,čo chcem povedať týmto celým tu Tebe:
ak dokáže urobiť človek šťastným sám seba a bude ľúbiť zdraví spôsobom sám seba,bude si sám seba vážiť tak spozná pokoj duše a ten Ti nedá nikto na tejto zemi!Žiaden tvor,žiaden chlap nestojí za to aby spálil sad ruží v ženskom srdci.Si ŽENA ak nie tak je najvyšší čas stať sa ňou a zistíš to čo ja viem na 100% ak príde k obrusovaniu dvojice tak nejde o duál!Buď rada,že to skončilo lebo nech to nazveš akokoľvek -sila čo prúdi týmto svetom -Ťa unáša v ústretý Tvojho vlastného poznania a lepšieho zajtrajška.On nie je ten pravý.TOHO možno vplaví prúdiaca sila do Tvojho života.
Ten môj - dnešný není ten pravý.Bolí ma to ale viem,že bude raz dobre!
A ten pokoj v srdci , v duši je na nezaplatenie!Vraví sa,že každý má na zemi svoju chýbajúcu časť,je len otázne kedy si navzájom jeden druhého zaslúžia.Nebojkaj a neplytvaj energiou,ktorú potrebuješ TY! Svojimi slzami a myšlienkami odovzdávš svoju energiu jemu a myslím,že on si ju nezaslúži - má svojej dosť.Držkaj sa a ver,že všetko je vždy tak ako má byť!Po čase to pochopíš "PREČO"aj Ty sama.A čo sa má stať sa stane! BOLESŤ ,KTORÚ TERAZ CÍTIŠ TI BUDE HNACOU SILOU V BLíZKOM ...ZAJTRA:)))

luuli

kirsha, to ti naozaj nič neurobil pohľad na nich dvoch? teda myslím okrem smiechu:) mňa by to asi položilo... som na neho veľmi naviazaná, proste už ma jeho mama nazvala aj svojou budúcou nevestou..čo ma moc potešilo a aj jeho to milo prekvapilo..a teraz toto? proste nič?!

krisha

ja som pravy dovod rozchodu videla cca po tyzdni a vobec mi nebolo do placu..skor do smiechu, lebo ta kocka mi nesiahala ani po paty..co skonstatovali moje kamaratky, a vtedy som si uvedomila, ze prenho sa mi viac neoplati trapit. Teraz je sam, parkrat sa mi pokusal volat, posielal SMSky, ale ja nereagujem..bolo to peknych sedem rokov, ktore urcite nelutujem, ale uz nikdy viac..

luuli

krisha, áno, viem, pol roka nie je veľa, ale milujem ho viac ako niekoho iného predtým, teda on je prvý, kt.milujem, predtým som nevedela, čo to je.. ved ja sa aj snažím chodiť von a tak..ale sedíme niekde na káve a pozerám sa, či nejde náhodou okolo on, pozerám aj po chalanoch, ale proste nikto sa mi nepáči.. a stále na neho myslím, hrozne sa trápim.. tak si neviem ako si to musela prežívať ty po 7 rokoch.. vieš, ja som z malého mesta-cca 30tis obyvateľov..takže tu je to trošku ako na dedine, rýchlo sa tu všetko "rozkríkne" a bojím sa dňa, ked sa dozviem, že si našiel inú a je s ňou šťastný a ešte keď sa dozviem, čo je to za dievča..:o/

krisha

trocha som sa pousmiala nad tym pol rokom kt ste spolu boli... no vtedy je asi ta najvacsia zamilovanost.. So mnou sa ex rozisiel po siedmich rokoch...a som tu, prezila som to. Treba si hlavu zamestnat niecim inym..venuj sa sebe, kamoskam, partii, chod na disku, len tak na kavu, masaz, kup si novu kabelku, rifle, potes sa niecim peknym. Myslim, ze kazda zena si to raz v zivote odzila a aj ked tazko, da sa to zvladnut. Preto hlavu hore, utri si poslednu slzu a bojuj:-D a este nieco...uz sa s nim radsej nestretavaj, je to cerstve, ked to prejde, potom sa s nim stretni v ramci kamaratstva ak budes mat chut. drzim palce

luuli

agina, prepáč, len mi to došlo také zákerné od teba, čo si napísala.. no ale ja sa strašne bojím, že toho pravého už nestretnem, bo u chlapa také vlastnosti, ako mal on, to sa často nevidí. teda ja nijakeho ineho s takymi vlastnostami nepoznám! čo poznám a spoznávama chalanov-tak to sú fakt debilci, čo myslia len na jedno, nevedia sa s babou normálne porozprávať, sú slizkí a nechutní..proste fuj..ale on je uplne iný a dosť ma bolí, že ked už si ma raz za život taký chalan všimne, tak ma prestane lúbiť..asi som nebola dosť dobrá..tak sa s tým budem nejako musieť zmieriť.. a ty ako dlho si bola potom sama? myslím po tom, čo si sa rozišla s tým priateľom po 4rokoch. inak, mňa moja prva vážna známosť opustila po 2rokoch a tiež kvôli druhej..