mate odskušane??? co vravite na hydroxycut? hmm premyšlam či si ho objednat,ale neviem ci bude vobec učinny samozrejme pri cvičení.tak ak mate niekto nejake skusenosti sem s nimi...alebo aj nazory dakujem :)
--------------
Sekcia "Lieky" www.zdravie.sk
spalovače tukov
Mam rozne znacky, vyberam najlepsie z USA trhu, kvalita GMP(najvyssia mozna zaruka), kupujem priamo od vyrobcov aby som mohol mat co najnizsie ceny. Ziadni dileri a ine medziclanky.
bodyfitneska,acetyl-L carnitine je mnohonasobne lepsie absorbovatelna forma l- carnitinu. MOzes ju dostat aj v mojich obchodoch a to porovnatelne cenovo na gram s tvojim zdrojom.
trosticku doplnim ten clanok, jarka. Hydroxycitricka kyselina(vytazok napr z plodu Garcinia Cambogia) nedovoluje prebytocnym cukrom sa v bunkach menit na tuky. A ucinna davka je 1+ gram. V tychto davkach ale okysluje organizmus a mnohym sa vyhodia akoby potnicky.
V clanku chybaju zmienky na "potlacace chuti, ako octy, vytazok z kaktusovych(nopal, hodia gordonii, teobroma cacao, zeleny caj). Kombinacia napr 300 mg alfa lipoicka kyselina a 700 mg extraktu zo zeleneho caju mnohym ucinne pomohla, pricom su to zaroven oba velmi silne antioxidanty, ktorym sa dokonca prehnane pripisuje "omladenie", tj v skutocnosti mierne spomalenie starnutia, pruznost ciev a regeneracia.
Ja som brala L-carnitin 100 000 to je najsilnejsi a najlepsi ..je to fajn ..schudla som 4kg ale samozrejme pri cviceni! to som som sa pripravovala na sutaz a aj teraz od augusta si ho chcem kupit. kupila som ho za 1050sk takze tento odpuracam
noo nie praveže posilnovanie ja nemusim...skor orbitrek,korcule,bicyklovanie a take skor aktivity :)
mysliš? tak uvidim asi naozaj skusim ist normal do predajne vdaka ved skusit možem.ja len tak som chcela nejake nazory si prečitat...