Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prva menstruacia

zuzic

cicus bolo to ono:) tak sa zacina ale nie je iste ze ju teraz znova o mesiac dostanes. mozes aj o pol roka, zo zaciatku nebyva pravidelna. pripravena som nebola ani ja som dostala na navsteve tak si predstav ten trapas:)) no a potom az o par mesiacov vytok znovu a trosku krvi a potom casom pravidelne a spinenie uz len na konci. teraz mam 15, pravidelnu, silnu jak slak:) mavam bolesti ale my to mame v rode:)

Cicuš

Hello cicky.Mám 13 rokov..a mala som asi pred týždňom večer v nedeľu hnedý výtok ... ale nedala som si na noc vložku... :D no a ďalší deň som mala tiež hnedé výtoky... a potom neskôr krvavé... Ja neviem či to je menzes... ale mamine som to nepovedala, lebo nebola príležitosť.. mi s maminou sa normal o takýchto veciach rozprávame, ale aj tak som si nebola istá či to je to... kamošky hovorili, že to sú krámy... že každej sa to prejavuje inak... a že aj oni to tak niekedy nemajú... ale potom rozmýšlali aj nad tým, že mi môže niečo byť... že nech to radšej poviem mamine ! No ale o 3 dni to prešlo... a teraz mi hovoria aká som tupá, že som to nepovedala... ale ja to nechcem zbytočne hovoriť, keď sa mi nezdá že to je to... na druhej strane neviem čo iné by to mohlo byť... ale nezdá sa mi že by som bola na to pripravená ! no tak ja uvidím... neviem čo ešte urobím... ale keď sa to bude opakovať tak si budem 100% istá a poviem to aj mamine ! Prosím píšte mi odpovede čo si o tom myslíte a že aj vy ste mali prvý menzes nejaký takýto :)

lilinka555

pocujte je to so mnou az tak zle ked mam 12 aj 6,5mesiaca, som strasne chlpata a to myslim vazne na rukach mam aj 3 centimetrove chlpy , mam male prsia, aa neviem ako vypada ten vytok a ani menzes este nemam tak mi poradte prosiimmm. neviem co mam robit poradte prosim vopred dakujem

zuzic

no vidis u kazdej je to ine...u mna to bolo na psychiku lebo newiem jednoducho som bola taka vyplasena alebo co:)) teraz je to na nervy ked ma zacne bolet brucho. jau uz teraz to citim aj ked kramy nemam:))

macqa

na mna to bolo prilis rychle ja som to vobec necakala z nicoho nic som to dostala v noci ani som pred tym nemala hnedy vytok... mala som to hned silne kramy.... stale som chodila na wc bolo mi strasne zle...ja nwm dost stresujuce to bolo...:D:Dale inak jako v poho..:)...

zuzic

macqa blahozelam:) a v com vycerpavajuce? mne sa nezda ze by moje prve kramy boli byvali take neznesitelne:)) teda ak nie je rec o psychike:))