Ahojte dievcata. Prosim pekne, mohli by ste napisat kedy ste dostali svoju prvu menstruaciu a kolko ste mali rokov? dakujem
Prva menstruacia
Ja si myslim, ze na teba pride este cas.....neboj sa.... :-)
mne sa to tiez velmi nezda..dievca si to asi poplietlo
Neboj, všetko príde.....máš čas, je to všetko OK.
caw.mam 13 rokov tohto roku budem mat 14. moja kamaratka pred 4 tyzdnami dostala na Tv prvy mendzes a ja stale nie .bojim sa co ked nedostanem vobec moja mamka dostala 9 rocniku . je v tom a dedicnost ?vitok budem mat teraz pred koncom skoly 2 rok a pred 1,5 rokmy som asi dostala mendzes velky asi ako polovicka prstu . mam to rata ale bo nie a od vtedy uz nic som nedostala.prosim opis
Nie....vsetko je okej....ja neviem co je to so mnou... :-(
a papas pravidelne? nemas nejake problemy s prijimanim potravy? nevylucujes ju hned v zapati po skonzumovani?
ale ked ja sa snazim jest, ale to nepomaha ani stučnieť....Uz mi aj skumali, ze ci nemam celiakiu (alergia na muku) ale vyslo ze nie....ja neviem ako mam stucniet....ja som uz tolko noci nad tym preplakala....ja neviem...ja nechcem by taka chudaa :-(((
tu vahu 26kg si myslela vazne? sa potom cudujes ze ti nenarastu? ved 26kil vazia 6-rocne deti!!!
Ale ja mam 12, chodim do siedmej triedy a mam hmotnost cca 26.....JA SI MYSLIM, ZE MI UZ NENARASTU :-((