Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prva menstruacia

macqa

ach boze mala som to 5 dni...dnes mi to skoncilo...a bolo to velmi vycerpavajuce....konecneuz sam si myslela ze to nikdy neskonci..:D:...moje 1.kramy mam za sebou (musela som sa pochvalit..:D:D)...ále som zvedava kedy to teraz dostanem...xD...

macqa

ach boze mala som to 5 dni...dnes mi to skoncilo...a bolo to velmi vycerpavajuce....konecneuz sam si myslela ze to nikdy neskonci..:D:...moje 1.kramy mam za sebou (musela som sa pochvalit..:D:D)...ále som zvedava kedy to teraz dostanem...xD...

macqa

zuzic

lucush hlavne pokoj neumieras:) no prvy raz som mala len hnedy vytok...potom o dva mesiace som mala vytok a hned na to aj trosku krvi. potom to uz islo normalne krv a ku koncu spinenie a upravovalo sa casom.

alzbee

Lucušh: ak mas na to vek, tak urcite to je prvy menzes:) menstruacia neznamena, ze musis nonstop niekolko dni krvacat..

Lucušh

Prosíím pomoc ! dnes sa mi stalo že som mala hnedý výtok a potom neskôr krvavý... neviem či sú to krámy... alebo čo... bolo vidieť že to je 100% krv ! ale vo výtoku... a to mi neteče stále len niekedy to vyjde ! prosíím pomôžte mi kto s tým máte skúsenosti ako vyzerala prvá menštruácia ?