Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prva menstruacia

aluska

mmmm pokym dievca nedostane menzes do 15, tak by sa malo ist k doktorovi, pretoze sa asi jedna o nejaku poruchu a cudujem sa ti ze ako mama s tym nic nerobis

aluska

macqa ano nemusis to mat aj pol roka..si este len na zaciatku, prvy krat menstruacia, to znamena ze tvoje hormony sa musia ustalit, niekomu to trva par mesiacov, inej par rokov a niektore zeny nemaju cely zivot pravidelny menzes...a 3,4 dni je normalna menstruacia..zeny maju v priemere menzes od 3 do 8 dni...takze je to ok...a podla mojho nazoru cim kratsia tym lepsia...a to asi pre kazdu zenu

macqa

ja wiem..ale to mozem nemat az pol roka? to je nejaka blbost...a ked to budem mat len 3 alebo 4 dni?..je to vlasne menstruacia?alebo len nejaky výkiv?

macqa

ja wiem..ale to mozem nemat az pol roka? to je nejaka blbost...a ked to budem mat len 3 alebo 4 dni?..je to vlasne menstruacia?alebo len nejaky výkiv?

macqa

mam 13 a dostala som to prvy krat pred dvama dnami vo stvrtok...v noci som sa zobudila nato ze mi bolo strasne zle.. isla som na WC a mala som to....potom my bolo celu noc a cely den zle ale uz je to v pohode...a chcela by som sa spytat na dalsi mesiac to nemusim dostat?...lebo kamaradky mi povedali ze teraz to nemusim dostat ale ze potom uz hej tak newem...