Ahojte dievcata. Prosim pekne, mohli by ste napisat kedy ste dostali svoju prvu menstruaciu a kolko ste mali rokov? dakujem
Prva menstruacia
jej obvodny dr povedal ze nech este pockam ale mas pravdu mala by som cim skor s nou ist
mmmm pokym dievca nedostane menzes do 15, tak by sa malo ist k doktorovi, pretoze sa asi jedna o nejaku poruchu a cudujem sa ti ze ako mama s tym nic nerobis
moja dcera mala v maji 16 a este nic uz nas to znepokojuje neviem ci ju mam uz stresovat na ginde alebo cakat este
okey...dakujem
macqa ano nemusis to mat aj pol roka..si este len na zaciatku, prvy krat menstruacia, to znamena ze tvoje hormony sa musia ustalit, niekomu to trva par mesiacov, inej par rokov a niektore zeny nemaju cely zivot pravidelny menzes...a 3,4 dni je normalna menstruacia..zeny maju v priemere menzes od 3 do 8 dni...takze je to ok...a podla mojho nazoru cim kratsia tym lepsia...a to asi pre kazdu zenu
ja wiem..ale to mozem nemat az pol roka? to je nejaka blbost...a ked to budem mat len 3 alebo 4 dni?..je to vlasne menstruacia?alebo len nejaky výkiv?
ja wiem..ale to mozem nemat az pol roka? to je nejaka blbost...a ked to budem mat len 3 alebo 4 dni?..je to vlasne menstruacia?alebo len nejaky výkiv?
macqa zo zaciatku to nemusi byt pravidelne
mam 13 a dostala som to prvy krat pred dvama dnami vo stvrtok...v noci som sa zobudila nato ze mi bolo strasne zle.. isla som na WC a mala som to....potom my bolo celu noc a cely den zle ale uz je to v pohode...a chcela by som sa spytat na dalsi mesiac to nemusim dostat?...lebo kamaradky mi povedali ze teraz to nemusim dostat ale ze potom uz hej tak newem...
mekenzi to asi kazda:) hlavne ta bolest ked sa to uz neda vydrzat vtedy im zavidim:)