Ahojte dievcata. Prosim pekne, mohli by ste napisat kedy ste dostali svoju prvu menstruaciu a kolko ste mali rokov? dakujem
Prva menstruacia
caute vsetci prosim poradte mi prosiiim:
kedy by som mohla dostat prvy menzes,vytok ma uz dlhsie ---ale hlavne som sa chcela spytat ze ci to zalezi od vytoku alebo ako to je ---je to takze :napr---vytok budem mat 3roky a az potom dostanem alebo ako??????poradte mi prosiiim .za vase rady DAKUJEM VELMI PEKNE %-/
Ja som mala prvu menstruaciu ako 13 rocna, na dovolenke v Chorvatsku! Tak si viete predstavit, ako som revala :D lebo to bol zaciatok pobytu a uz som videla, ze sa ani neokupem. Moja o 7r starsia sestra ma hned ukludnovala, ze neboj, prve urcite nebudu dlhe a mala pravdu. Krvacala som len 2 dni aj to slabo. Ale druha menstruacia uz bola plnohodnotna :D
jo jo len nestiham:) mam tolko rozrobeneho:)
fúha no nechcela by som inak napísala som ti na keci jo ?? :D
zuzic411 a mam taky zaujimavy profil:))
inac ten sloh:( juj neznasam anglicke slohy:( my mame zas zajtra stvrtrocku zo sloviny takze uzas:)
inak aký máš nick na pokeci ?? ak si tam... júúj ja ešte musím s ísť učiť anglinu zajztra píšeme sloh.:((
hej ved uvidis:) ja som bola na navsteve kopa bratrancov no a ja som pravdaze nemala vlozku takze supis:) som bola taka vystresovana ale nastastie to nebolo silne:) no a bud rada ze nemas vela chlpov:) ja som tmava, chlpov mam az az takze ti vlastne zavidim:)))
A to nevadí keď nemám tak veľa chlpov pod pazuchami... ja som vtedy večer išla na wc a mladšia segra (o 2 roky) bola v kúpelni a ako som sa utierala ma som krvavý toaleťák... a aj výtok som na ňom mala a ona s takým znechuteným xichtom na mňa pozrela že ty krava čo si robila, ? :D xD no a potom som išla s tým za maminou ale bol pri mne ocino a nechcela som trapošiť a na ďalší deň k nám prišla starká.. no tak to tiež som nepovedala a potom ďalší... už som kašlala na to ! no uvidím ako to bude :)
no to ja si uz nepametam ako to bolo...sice su to len tri roky ale fakt neviem...no ale podla mna je to aj tak menzes:))
Aha... no díky za radu... ale mne sa nezdá že by som to mala dostať lebo... mám dosť veľké prsia... 168cm a 45kg... no a mám ochlpenie v rozkroku, ale nemám veľmi veľa chlpov pod pazuchami ostaté baby v triede majú !