Tešíš sa na zajtra? Tešme sa spolu!

Príspevok v téme: Tešíš sa na zajtra? Tešme sa spolu!
pete

Dobré ráno, dobrý deň, dobrý večer dámy a páni. Už je tu dosť fór, kde ľudia smútia a riešia svoje problémy. Smiech, radosť a dobrá nálada však lieči všetko. Do tohto fóra nech každý prispeje nejakým veselým príbehom, vtipom, tým z čoho sa teší, aké má sny, čo rád robí, čo ho zaujíma, aký má dobrý nápad... Rozveselíte tým každého, kto si to prečíta a možno aj sami seba. Môžete niekoho aj inšpirovať. Nebojte sa sem niečo napísať, poteší všetko pozitívne. Nebojte sa tešiť sa. Veď život má byť o radostiach a nie trápeniach :)))

aljoška

Dnes sa moc neteším,lebo ma čaká nočná.Ale keby bolo zajtra pekne a mohla by som vybehnut von,tak by to bolo celkom OK.

maruska213

na kazcy den sa treba tesit a snazit sa ho prezit co najlepsie,lebo nevieme ci nie je nas posledny,ja sa tesim na nasho psika je po operacii a v pondelok si ideme pre neho,tesim sa ze som sa zobudila do dalsieho dna a ze som tu,zivot je dar a my sa musime snazit ho co najlepsie pouzit preto tesme sa ze sme

july

ja sa tesim na kazdy novy den! zajtra pojdem ovoniat opalovaci krem, zaspominam na more a zaspievam si oblubenu piesen :)

dafne

ja sa tesim na zajtra.Pride syn s frajerkou z Anglicka na dva tyzdne.Robim im dobroty.Pave vyrazili,idu autom.Pridu zajtra v noci.Len aby stastne pricestovali.

jeany

ja sa teším na zajtra,lebo konečne je tu zas víkend a nemusím ráno vstávať do práce,tak si to všetci užijme,prajem pekný víkend,čaute