Dobré ráno, dobrý deň, dobrý večer dámy a páni. Už je tu dosť fór, kde ľudia smútia a riešia svoje problémy. Smiech, radosť a dobrá nálada však lieči všetko. Do tohto fóra nech každý prispeje nejakým veselým príbehom, vtipom, tým z čoho sa teší, aké má sny, čo rád robí, čo ho zaujíma, aký má dobrý nápad... Rozveselíte tým každého, kto si to prečíta a možno aj sami seba. Môžete niekoho aj inšpirovať. Nebojte sa sem niečo napísať, poteší všetko pozitívne. Nebojte sa tešiť sa. Veď život má byť o radostiach a nie trápeniach :)))
Tešíš sa na zajtra? Tešme sa spolu!
dobry napad, zriadit taketo forum...ja sa tesim na mojho draheho, ako sa k nemu pritulim a riadne ho vystiskam a vybozkavam a .....ale to uz nemusim pisat :)
A dnes večer sa teším na stv 1 na " Záfalé manželky" spravím si k nim zelený čaj a budem sa smiať. Ha
Ja sa teším na víkend, lebo som si zakázala vtedy myslieť na prácu. Spravím si najaké výborné jedielko, lebo cez týždeň sa nemám časť ani najesť, nejaké tagliatti s parmezánikom, syrom alebo lazagnu. Budem relaxovať, pôjdem behať a hlavne pospím si aspoň do 8.00 a budem mať čas aj na môjho manžela - na to sa teším ja
mám sa aj ja na čo tešiť? potešte ma niečííím :))))
tesme sa na kazdy novy den-nikdy nevieme co nam prinesie!
no ja sa este aj tesim ze svieti slniecko dneska a este ze je tu takato tema a mozme sa vsetci tesit spolu z kazdeho tesenia:)
jeany, ja ked som sa ponorila do prace, mala som este vacsie depresie, ako ked som pracovala primerane. Takze to asi neplati na kazdeho
Ja sa tesim na zajtra, pojdem do robotky, kde spravim vela veci ktore ma spravia stastnym, pidem domov z robotky, urobim si pizzu, dam si vinko, pustim hudbu a relaxujem.....
na zajtra ani nie ale tesim sa na marec !!!!