ahojte..prosim pomozte..aky sport je naj na chudnutie ak vazim 95 kg ? som v blave a hladam nejaku skupinu presne povedane nejakeho cloveka ktory by ma vedel presne motivovat do cvicenia..takze dobre cviky..dobre fitko ale v centre..alebo dobra dietka..alebo nieco..dakujeem
FITKO
je tu est etema fitko ci uz zas ne?
hormony a celkovo stitnu zlazu mam v poriadku.. bola som na vysetreni uz niekolkokrat...
z vody nie ale z tych hormonov
Frontman, tvoja žena nepriberá z antikoncepcie. Teraz sú tie tabletky slabé, tak ako písala Barbinka. Keď sa tvoja žena dobre stravuje a športuje, tak nie je možné aby pribrala.
Ja som z HAK schudla, ale to preto, lebo som nejedla. A po vysadení HAK som pribrala a to zase preto, že som málo športovala a jedla. Takže to nie je tak, že berieš HAK, nič neješ a priberáš (z vody).
Tu sú vhodné druhy športov, aj s varovaniami, ako si neublížiť.
www.schudnem.sk
tak ja som brala antikoncepciu ešte aj pred šiestimi rokmi, volala sa cilest. bola lacná a z nej som pribrala 5 kg. tú som vysadila asi po pol roku. a teraz beriem antikoncepciu yadine asi rok aj tri mesiace (jedna z najdrahších) a ešte som aj tých 5kg schudla, ale to je všetko aj iným stravovaním a tým, že som chcela schudnúť, aj keď som to až tak nepotrebovala. ale pre svoj dobrý pocit.
barbinka, toto iste jej hovoril aj lekar. samozrejme, ze ich menila.
ale podla mna (aj podla nej) je to len marketingovy tah, tie reci o tom, ako treba najst tu najvhodnejsiu, ake su teraz uz moderne nizkohormonalne tabletky, z ktorych sa nepribera, a ze treba najst tu, co sadne.
pricom je zrejmy fakt, ze dost zien z toho proste pribera. zas nehovorim ze vsetky.