ahojte..prosim pomozte..aky sport je naj na chudnutie ak vazim 95 kg ? som v blave a hladam nejaku skupinu presne povedane nejakeho cloveka ktory by ma vedel presne motivovat do cvicenia..takze dobre cviky..dobre fitko ale v centre..alebo dobra dietka..alebo nieco..dakujeem
FITKO
áno frontman má pravdu, že ked chceš schudnúť, tak nikoho k tomu nepotrebuješ, vystačíš si sám....lenže my ženy fungujeme tošku inak a keď nám chýba pevná vôľa, hľadáme kamošku, ktorá nás vytiahne aj keď sa nám nebude chcieť....ja napríkald takú mám...tá mi kľudne zavolá v sobotu o 7.00 a zahučí mi do telefónu : "BUDÍčéééééék! o 45 minút ťa čakám v posilovni a ked tam nebudeš, nebudem sa s tebou rozprávať"..no a ja vstanem aj keby som mala pripravených 100 výhovoriek, prečo sa mi nechce.
Tak ja cumim, ze nakoniec je frontman ten zly. Ved vam tu pise pravdu, ktora by mohla pomoct, ak ju chcete pocut. V jeho slovach som nenasla nic zle ani urazajuce. Mam pocit ze je to clovek so skusenostami a tirz vie, ze bedakat co vsetko sa neda je v zivote zbytocne. Takze bye bye lebo asi aj mna odtialto vyhodite.
frontman.. pozri sa .. tato tema je tu na to aby si pomohli navzajombaby ktore sa chapu a maju rovnaky problem.. ver ze takato podpora vzajomna dost pomaha...
a taky ako ty a podobne co sem chodite len kritizovat a nedajboze sa este vysmievat nam to absolutne neulahcujete...
tak prosim bye bye a neoxiduj tu...
mendy, ano mozes schudnut.
ale dam ti radu.
dolezite je aj tvoje mentalne nastavenie
nestanovuj si ciele typu:
dam dole X kg za Y tyzdnov.
skor nieco ako:
cvicim rada, mojmu telu to robi dobre, ziskava tym spravne proporcie.
gizzela, kto chce, hlada sposob, kto nechce, hlada dovod.
ano, nieco to stoji, ale fitko ani trenera az tak nutne nepotrebujes, ide to aj bez nich.
mozes chodit napr. behat, to je zadarmo.
frontman... ze trener nieje drahy... ale ked som studentka ktora stiha brigadovat maximalne tak piatok-sobota-nedela a z platu zaplatit skolne, byt, a nejaku tu zivota potrebnu stravu tak ver tomu ze drahe je kazde fitko ktore stoji nad 60sk/hod, a detto nejaky 400-600sk trener.
vtedy je drahy aj nejaky smiesny casopis si kupit.
mendy pokiaľ neupravíš stravu, tak neschudneš, len vyformuješ postavu.
no tak to frotman mas pravduu,len je lepsie s niekym sama si dakedy neveis prinutitit,ale mna motivuje tie vysledkky:)inac chcem sa spytat do fitka chodim kazdy druhy den na 1 hodinku mohla by som takto shudnut 5 kg do augusta?
ja som zvykla chodit do fitka do ymcy,mala som to na skok, leb, priznam sa,som dost leniva chodit niekam dalej a este aj sama, ale kedze fitko cca tri mesdiace dozadu zatvorili, vyriesila som to po svojom. kupila som si domov orbitrec a parada :)
baby, a kolko vyhovoriek si este najdete?
nemam s kym chodit cvicit, trener je drahy, neviem o ziadnom fitku...
je to smiesne
odpoved je jednoducha:
-nepotrebujes s nikym chodit, cvicit mozes aj sama
-trener nie je drahy, par hodin si zaplat a potom uz budes vediet, co robit
-fitiek je dost, nejake si najdi a chod donho
a vsetku teoriu najdes na nete alebo v casakoch
a zapamataj si:
nikto nebude cvicit za teba, ani kamoska, ani trener, ani fitko