ahojte..prosim pomozte..aky sport je naj na chudnutie ak vazim 95 kg ? som v blave a hladam nejaku skupinu presne povedane nejakeho cloveka ktory by ma vedel presne motivovat do cvicenia..takze dobre cviky..dobre fitko ale v centre..alebo dobra dietka..alebo nieco..dakujeem
FITKO
frontman: tvoja žena kedy brala tú antikoncepciu? pred koĽkými rokmi?teraz sú už skoro všetky nízkohormonálne. ja som nepribrala z nej nič.
a nechápem, keď žena vidí, že priberá, prečo ju nevysadí a nevymení. však jej nesadla. na čo tvoja žena akože čakala?
a k tej HAK:
lekari tvrdia, ake je to super a neskodne
ale co tak pocuvam uzivatelky, velka cast z nich ma dost problemy.
aj moja zena z toho dost pribrala.
po dlhorocnom uzivani a naslednom vysadeni schudla asi 6 kg
nehovoriac o tom, ako dostala zabrat pecen:(
gizzela:
telo spaluje tuk naujcinnejsie, ked to robis:
-rano, nalacno
-pri istej tepovej frekvencii
-ak striedas silnu a priemernu zataz, napr. 2 minuty silna a 1 minuta priemerna, takto to striedas aspon 30 minut.
lenze tebe robia dost problemy tie hormony, co beries.
mendy: nielen od pevnej vole, dost vela zavisi aj od podvedomia a predstavivosti.
dam priklad: robil sa vyzkum, a aj ked sa tykal posilovania, ma dost velky vyznam aj v tejto suvislosti.
skupinu ludi poziadali, aby si pravidelne predstavovali, ze cvicia s cinkami. ale necvicili, len si to v mysli predstavovali. kontrolna skupina ziadny taky pokyn nedostala.
po istom case u skupiny, co si cvicenie predstavovala, namerali ZVYSENIE svalovej sily, sice len o par percent, ale bolo to statisticky vyznamne. u kontrolnej skupiny ziadne zvysenie nezaznamenali.
preto by sa mal kazdy, kto chce svoje telo formovat, venovat aj tomu, aku predstavu ma o svojom tele a pripadne ju upravit.
ja by som na jej mieste išla na vyšetrenie štítnej žľazy,ja ked som začala brať antikoncepciu, tak po par rokoch mi to ovplyvnilo štítnu žľazu a teraz aj keď antikoncepciu už neberiem asi 2 roky, tak eurothyrox musím brať naďalej....a endokrinologyčka mi povedala, že to mám z tej antikoncepcie....že narúša normálne fungovanie organizmu
gizzela: a koľko máš rokov? no ale aj tak sa mi zdá, že si z tej HAK pribrala až moc veľa. tak ale zas u každého je to individuálne.
no len v tej dobe mi bolo prednejsie vyliecit tie ine problemy koli ktorym som tu antikoncepciu zacala brat.. v podstate stale je to premna velmi dolezite a preto berem tuto konkretnu, nakolko ma antiandrogenne ucinky, co ine nemaju...
gizela: ja tiež beriem antikoncepciu a schudla som. u teba pri takej váhe by to malo ísť aj rýchlejšie dole ako u mňa,keďže som schudla z nie vysokej váhy, keď ako ty vravíš, že všetko dodržuješ. a keď si pribrala z tej antikoncepcie, to si si musela skôr všimnúť a mala si si ju už dávno vymeniť, lebo očividne ti nesadla.
dievcinka: za 2 mesiace. ideálne a zdravé je schudnúť 2-3 kilá za mesiac.
frotman:podla mna mas uplnu pravdu kto chce tak schudne,vsekto sa deje v mozgu a zavisi to od pevnej vole,ked si presvedcena ze 100%chces tak musis aj nieco preto urobit aj ked sa po tebe seci vo fitku kukaju ako na buchtu co zvdihne jednu cinku a dychsi ver mi ze po 2 mesiacoh sa budu za tebou obzerat chlapci co sa ti vysmievali,,ci vari sa mylim??
barbinka
za aky cas sa ti to podarilo?
no je to antikoncepcia, ale tu bohuzial brat musim... koli nepravidelnej menstruacii a koli nadmernemu ochlpeniu...
inym sposobom ako touto antikoncepciou sa tie veci upravit nedaju.. repektive aspon o tom neviem...
ale aj ked som mala 4 mesiace od tych liekov pauzu tak mi ta vaha dole nesla...
ako mne bolo a je jasne ze pri tych liekoch sa chudne tahsie, aj lekarka mi povedala ze to bude trvat dlhsie ale urcite to pojde, ale dva roky su dva roky :)