ahojte..prosim pomozte..aky sport je naj na chudnutie ak vazim 95 kg ? som v blave a hladam nejaku skupinu presne povedane nejakeho cloveka ktory by ma vedel presne motivovat do cvicenia..takze dobre cviky..dobre fitko ale v centre..alebo dobra dietka..alebo nieco..dakujeem
FITKO
robim to preto lebo mam z toho dobry pocit.. ze nieco pre seba robim, ze len nesedim na zadku. zo zaciatku to bolo len koli tomu ze som chcela schudnut ale proste som sa v tom tak zabehla ze to bolo premna automaticke ist si zaplavat alebo si doma zacvicit.
a ja sa nehadam, ja len chcem dat do pozornosti ze nie kazdemu je dopriane mat idealnu vahu a postavu nech sa snazi jak snazi.
a ako cvicim a jem?zo zaciatku som chodila na aerobic do fitka, ale ako som spominala, niesu peniaze, tak mi cvicitelka dala dvd v podstate take veci co sme cvicili v tom fitku... a cvicim to dva krat do tyzdna po hodine. a asi raz do tyzdna sa mi podari zbehnut na plavaren (sem tam sa stane ze nieje tyzden cas) a tam som asi tak hodku-hodku a pol.
pred troma tyzdnami som si domov kupila elipticky trenazer tak aj na nom som zacala tak popri telke napriklad ak je cas.
a co sa jedla tyka, nemam specialne diety, ale napriklad nejem sladke (maximalne raz za dva tyzdne ma prepadne chut a dam si tycinku), maso jem iba kuracie a morcacie, jem klasicky- ranajky, obed, a nejaka lahka vecera, medzitym ked som hladna tak bud trochu salatu alebo ovocie... salaty milujem tak ich mavam dost casto... a ovocne bomby z ananasu, jahod, kiwi a ribezli... bez cukru
ziadny dietolog voci mojmu stravovaniu zatial nemal problemy :)
Podla mna ma frontman spravny nazor na baby, ktore nemaju zdravotne problemy, kvoli ktorym by sa im chudnut nedarilo. No je zase pravda, ze s niekym, sa chudne lepsie... Vydrzim cvicit tak 35 minut a potom mi nestihaju bud pluca, alebo sa mi proste nechce... V tej chvili by som potrebovala niekoho, kto by ma kopol do zadku a povedal mi MAKAJ TY LENIVEC! Nuz, musim sa k tomu nejako dokopat ja, len som este neprisla na ten sposob :(
Neskor si dam asi tak dvakrat za den posilnovacky na brucho a nohy a to je vsetko... Myslite si, ze takto schudnem za prazdniny do 8kg?
Stravujem sa 6x denne kazde dve hodiny taku normalnu porciu (mozno trocha menej ako normal :) ) a po siestej uz nejem.. Sem-tam nejaky prehresok, ale to zriedka.. Co na to poviete? :)
este to radsej vysvetlim podrobnejsie
gizzela, ty, ako pises, cvicis a zdravo sa stravujes
mozes mi vysvetlit, preco to robis?
ved to presne doporucujem ja, tak to predsa nemoze fungovat, nie? :))
ale dost bolo hadok, nemyslis?
ak mas chut, tak popis, akym sposobom, ako casto cvicis, mozno ti budem vediet poradit. mozno nevedomky robis nejaku chybu
barbinka, samozrejme, ze to viem. ale to je predsa zalezitost lekara, nie fitness trenera.
gizzela, nehraj tu divadielko, na mna to nezabera. najprv sa stazujes, ze si schudla iba 5 kil za dva roky, a teraz si zrazu spokojna, mas super zivot a manzela.
a ja som nikde netvrdil, ze je to lahke
len som chcel zdoraznit, ze vyhovoriek sa najde plno.
a este je velmi zaujimave, ze ty robis vlastne to, co tu ja doporucujem a zaroven ma kritizujes :))
ano ta stitna to je pravda, ta je svina...
a frontman: vidno ze si "clovek so srdcom na spravnom mieste". bo len taky clovek si urcite bude vyberat kamosky urcitej hmotnosti.. aby sa necitil tak zle.
s takym pristupom??? s akym preboha?? s takym ze som sa nevzdala a ze som po dvoch mesiacoch od zufalstva nezacala zrat alebo co????
a kto povedal ze som nejak nespokojna??? keby ma nebavilo cvicit a podobne veci tak ich nerobim.. nerobim to LEN koli chudnutiu...
a ja sa na nic nestazujem, mam krasny zivot, uzasneho chlapa ktoremu nevadi ze mam nejake to kilo navyse, skvelu robotu, a v ziadnom pripade si nemyslim ze je zivot nespravodlivy.
tym co som pisala som chcela skratka len ukazat a uviest priklad ze to skratka nieje tak lahke ako si vy "dokonali" predstavujete... videl si niekde v mojich prispevkoch sebalutost alebo akekolvek popieranie spravodlivosti sveta?? alebo nejake naznaky depresie ci zufalstva?
skratka sa len staviam za baby ktore viem ze to mozu mat tiez tazke a nazory a rady ktore pouzivas ty im to fakt neulahcuju
frontman: vieš, že niektorí ľudia môžu mať aj nejaké zdravotné problémy? ako napr. so štítnou žľazou? možno gizzela za to nemôže.
gizzela, ak sa chces vykecavat, ako sa neda schudnut a aky je ten zivot nespravodlivy, tak na to je nejaka tiez obezna kamoska idealna :)
ak chces schudnut a nedari sa ti to, tak asi robis nieco zle, nie?
a ak si naozaj myslis, ze sa to neda, tak preco to vobec robis? myslis, ze ty jedina na svete dokazes nemozne?
takymto pristupom uspech nedosiahnes
Gizzela....ja som frontmana pochopila úplne inak ako ty....ale neva :-) niekde som čítala, že sa dokázalo, že ženy, ktoré sa zdravo stravovali a pravidelne sa hýbali "vykazovali" väčšie zdravie aj ked mali velku nadvhau oproti ženám, ktoré boli štíhle a stravovali sa nekvalitne a vobec sa nehybali....to na útechu :-)
nemyslim si ze je to clovek so skusenostami, ver tomu ze clovek co zazil nadvahu a musel schudnut by takto nehovoril...
cvicim dva roky doma, popritom ked sa da chodim na plavaren, jem zdravo, pravidelne v malych porciach, fast foody alebo podobne veci som nejedla an nepamatam, nepijem...
a za dva roky som chudla IBA 5 kil!!!... teraz budte mudry.. nemozem za to ze to nejde.. a aktivna som maximalne ako sa len da...
preto fakt taketo reci nepomahaju.
ja sa nezastavam toho ked sa niekto vyhovara!
ale toho ked niekto o niecom hovori a nezazil to... a ked si niekto mysli ze tym ze sa sportuje a dobre stravuje ma clovek hned zarucenu krasnu postavu..