FITKO

kamoska

bodyfitneska - podla mna aj ked vies na vsetkych strojoch spravne cvicit, to nie je este zaruka, ze cvicis spravne :-)dufam, ze chapes, co tym myslim :-)

kamoska

energy...ja som si dakedy platila trenera a myslim si , ze na zaciatok je to dobre...potom treba cvičiť sama a po čase, ked už nebudeš vidieť na sebe pokroky, tak potom si ho znovu na chíľu zaplatiť, nech ťa posunie dalej. A čo sa týka toho spoločného posilňovania....ja bývam na DD, pracujem pri autobusovej stanici....takze mne by najviac lokalitou vyhovovala Tower 115 ale strááášne sa mi tam nepáči. Neviem ktorý blb im zariadoval posilnovnu, ale ked sedis na biku , tak sa pozeras priamo do oci tomu, ktory bezi na beziacom pase oproti tebe...mozno to niekomu nevadi, ale mne ano....preco sa mam pozerat na zapoteny ksicht a on na moj...

bodyfitneska

ja som nepotrebovala vobec trenera k tomu aby som sa naucila spravne cvicit...mne pomohol kamos s ktorym som tam chodila obcas. a teraz viem skoro vsetko ako sa cvici..a uz davam rady druhym :)

energy-x

Trener stoji tusim cca. 600,- za jeden vstup. Ja by som potrebovala tak tri cvicenia s nim, nech poradi a potom by som uz cvicila sama.

juchuuuuuuuu

Fuuhaaa... ono "vraj" je dobre Fitko aj v Dubravke, lenze ja som z Petrzalky, ono by to bolo asi dalej ale ak by stalo z ato, preco nie... co sa tyka trenerov, to ti neporadim, ono je v kazdom fitku nejaky totoiz, len sa musite kontaktovat:) ale su dost drahi:( Ozaj alebo je posilka aj na Martincekovej, vrak je vcelku ok, hm?

energy-x

Ja byvam na Dulovom, nedaleko Mileticovej a do prace chodim na Zidovsku, pod hrad a tam sa vazne neda parkovat :-( Jedine asi v tych okolitych ulickach. Ja mam v podzemnej garazi parkovanie, myslim tam v robote. Poznate este nejake dobre fitka v okoli, kde aj poradia nejaki treneri a tak?

juchuuuuuuuu

abyyy.. da sa naozaj:) ja tam chodievam s ockom len autom, a zaial sme problem s parkvanim nemali nikdy:) v najhorsom sa da zaparkovat pod hradoom a to je odtial len dakych par metrov pesi:):):) Ja mam 20 inac... snad vam nebude prekazat moj vek :/ --- , ozaj dnes som tam bola a taka kriza ma chytila jak nikdy, nedokazala osm skoro vobec cvicit,myslela som ze umrem, mozno z toho tepla:) No ozaj, a pokial som vas aj tak nepresvedcila ze Zochova je fajn, mozete navrhnut vy nejake alternativy, pripadne prezradte odkial ste a nejak to vyspekulujeme. :)

energy-x

juchuu, ja pracujem pri Zochovej:-) Mozeme chodit spolu aj s kamoskou1, bolo by to super, ja som uplny zaciatocnik. Kamoska v piatok idem na dva tyyzdne do Grecka, ked sa vratim urcite sa ozvem, mam motivaciu, lebo ja sice nie som pri tele ale bohuzial mam ochabnute telo a vsimla som si ze aj chrbtica nedrzi po kope a jedno rameno mam nizsie. Tak by som chcela vylepsit drzanie tela. Mam 27.