Wobenzym

neya

KIXX ZO ZACIATKU SOM TO AJ JA TAK ROBILA, ALE UZ TERAZ MAM STIAHNUTU APPKU A TAM SI POZERAM, ZE AKO PRI KTOROM PROBLEME DAVKOVAT. NASTASTIE UZ NEMAM PROBLEME, TAK BERIEM UDRZIAVACIU DAVKU, ABY SOM MALA IMUNITU OK ABY SOM SA CITILA DOBRE :)

kixx

ja liek Wobenzym uzivam a davam si ho tak ako mi odporucil moj doktor :) v pribalovom letaku je presne popisane davkovanie, ale ja pri tychto veciach sa radsej radim s odbornikmi, s lekarom aby som mala istotu, ze robim dobre co robim :)

magdi_na

evička to je super pocit. Ale mám pocit, že zdravie si váži až človek ktorý oň začína prichádzať.
Aspoň tak to vnímam aj vo svojom okolí :(

evicka085

smej sa.. ak ti to padne fajn.. ja sa smejem tiež a to z dôvodu, že som zdravá.. a to je podľa mňa ten najviacej pocit..

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

kolacikova

..keď nemáš skúsenosti s enzýmami a ani ich nechceš užívať..tak neužívaj..každý nech si sám zváži čo si myslí, že je vhodné.. :)

BJ 2

Ten invivomagazin, nema ziadnu vypovednu hodnotu. Pisu tam bludy a zavadzaju, ale to sa lekari naucili robit, ved na to ich fanaticky skolia uz v skole.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

zziara

Faith Healer tak po prvé je to liek a nie lentilky ako si to ty nazval ;) a po druhé myslela som to tak, že pri každom probléme je iné dávkovanie, pri každom probléme potrebuje telo iné množstvo enzýmov, preto je dobré čítať príbalový leták alebo sa poradiť s lekárom ;)

evicka085

BJ2.. nie je to najlacnejšie, to je pravda.. ale ja to neriešim.. cena pre mňa napríklad vôbec nie je podstatná.. ale podstatné sú pre mňa zlepšenia, ktoré mi enzýmy priniesli..