Aké máte skúsenosti s wobenzymom? V akých dávkach sa má podávať pri zníženej imunite, zápaloch hrdla, nádche...? Ď
Wobenzym
KIXX ZO ZACIATKU SOM TO AJ JA TAK ROBILA, ALE UZ TERAZ MAM STIAHNUTU APPKU A TAM SI POZERAM, ZE AKO PRI KTOROM PROBLEME DAVKOVAT. NASTASTIE UZ NEMAM PROBLEME, TAK BERIEM UDRZIAVACIU DAVKU, ABY SOM MALA IMUNITU OK ABY SOM SA CITILA DOBRE :)
ja liek Wobenzym uzivam a davam si ho tak ako mi odporucil moj doktor :) v pribalovom letaku je presne popisane davkovanie, ale ja pri tychto veciach sa radsej radim s odbornikmi, s lekarom aby som mala istotu, ze robim dobre co robim :)
evička to je super pocit. Ale mám pocit, že zdravie si váži až človek ktorý oň začína prichádzať.
Aspoň tak to vnímam aj vo svojom okolí :(
smej sa.. ak ti to padne fajn.. ja sa smejem tiež a to z dôvodu, že som zdravá.. a to je podľa mňa ten najviacej pocit..
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
..keď nemáš skúsenosti s enzýmami a ani ich nechceš užívať..tak neužívaj..každý nech si sám zváži čo si myslí, že je vhodné.. :)
Ten invivomagazin, nema ziadnu vypovednu hodnotu. Pisu tam bludy a zavadzaju, ale to sa lekari naucili robit, ved na to ich fanaticky skolia uz v skole.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Faith Healer tak po prvé je to liek a nie lentilky ako si to ty nazval ;) a po druhé myslela som to tak, že pri každom probléme je iné dávkovanie, pri každom probléme potrebuje telo iné množstvo enzýmov, preto je dobré čítať príbalový leták alebo sa poradiť s lekárom ;)
BJ2.. nie je to najlacnejšie, to je pravda.. ale ja to neriešim.. cena pre mňa napríklad vôbec nie je podstatná.. ale podstatné sú pre mňa zlepšenia, ktoré mi enzýmy priniesli..