Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v pupku

andy

Ja som si dala pierc pred rokom, ale po polroku som ho vybrala...vtedy sa mi po 2tyzdnoch krasne zahojil, vobec nehnisal, ani ziadne podobne veci, takze fakt super...vobec to nebolelo, ani ked prevliekali nausnicu, iba ten tlak som citila...v septembri min.roku som ho vybrala a vcera som si ho bola dat znovu spravit :)dost to bolelo, lebo vraj tam uz je ta jazvicka aje to trochu zatvrdnute a tazsie sa to znovu prepichuje..ale pohodicka, dalo sa vydrzat a stoji to za to....a na cistenie som pouzivala dezinfekcny roztok SOFTASEPT N....a pouzivam ho aj teraz a fakt ziadny problem...
PS: na tu neplodnost som sa pytala doktorov a povedali, ze piercing kludne mozem mat v pupku a nemusimsa vobec bat, pretoze su to vymysly....

alicakl

Viete o tom slečny, že piercing v pupku je z celosvetového hľadiska jeden z najväčších dôvodov neplodnosti u ženy?Nervové zakončenia,ktoré sú okolo neho totiž priamo vplívajú na maternicu.Takže trošku rozumu pri ozdobovaní.

gretka

mozem sa vas spytat ??? po kolkych tyzdnoch (mesiacoch)sa mozem po piercingu kupat na kupaliskach a taak ??? mozte pisat aj nagretka113@azet.zoznam.sk

lucqa

čawkoooo :)..ja som si dala piercing do pupku pred necelým mesiacom...vsecia ma plasili ako mi to bude hnisať a tak a pritom ja osm až prekvapena a ko rychlo sami to hoji..neviem ci mam telo ze sa na to rychlo prisposobilo alebo co..ale vobec ani mi to nehnisa iba trosku okolo hornej gulicky to mam cervene..hned na dalsi den po prepichu ma to vobec nebolelo..a ak mam osobne povedat tak to Betadine ako to tu casto spominate mi vobec dobre nerobilo skor naopak..ja som si priamo v studiu kupila cistiacu vodicku a ta mi je na to najslepsia :)) papaaa

natusiiq

betadine je úplne nevhodný,ja mám easypiercing taký oranžový spray ktorý pomáha dosť...ešte som pierc nemala zapálený ani nič,takže v pohode....najviac 3 krát denne prespreyovať a to tak treba vraj striedať,že jeden deň 2 krát naspreyovať a na druhý deň zasa 3 krát prespreyovať...inááč na leto piercing je na hovby lebo slnko môže vraj spôsobiť zápal...a ak máte radi vodu ste odpísany :(:(:( žiadna výhra tým štastnejším sa to hojí pól roka... :-) aj ked z vonka vyzerá že to je zahojené,ale znútra to ešte neni...inááč je to dosť peknéé :) táák držéém palčeky,pá ak sa niečo chcete spýtať píšte sem :)