Prosim vas poradte mi niekto, co by som si mala dat na piercing v bruchu, ked mi stale hnisa! Uz ho mam vyse pol roka a stale mi z neho tecie nejaka neprijemna tekutina! Vdaka!
Piercing v pupku
cafte:) tak ja mam piercing v pupku uz skoro mesiac a mozem povedat ze sa mi to zatial paradne hoji nic ma neboli :)takze je to super...len si dajte bacha na tu hygienu...fakt sa ju oplati dodrziavat aby ste nemali neskor komplikacie ...a ece nieco :nerobte si ho doma! racej zajdite do kvalitneho studia aj keby ste si mali priplatit viac ozaj sa to oplati:D posielam kiiis :D
ahojky, ja piercing v pupku mám a chtela bych sa opitat zda je normálni když ho tam má kluk od me dobré kamaradky? nezda se vám to krapet divné???
ahojte, ja som si dala nausnicu na pupok pred tyzdnom, prepix ma len jemnunko stipol, takze to dokopy ani nic nebolo a neboli ma ma ani teraz,len ked si to cistim tak to trosku zastipka ale inak pohoda, cistim di to dezinfekcnym mydlom a roztokom morskej vody co mi odporucila holka v studiu, dufam ze to bude v poho zatim len horna dierka je troskicku cervena inak OK....to zacervenanie je normalne alebo to znamena ze sa to zapaluje? cistim pravidelne
v kazdom studiu vam povedia ze betadine je na brusko uplne nevhodny pretoze nici novovytvorene tkanivo a predlzuje hojenie...aspon mne to tak bolo povedane vo viacerych..ja mam na to Softasept N a je to perfektne..dali mi to v studiu, teraz som si za 50 bola kupit u nich dalsie dve male flasky...pierc mam skoro dva mesiace..a cistim antibakt. mydlom..a dezinfekciu neprezente.. tak 3x denne je ok..inak sa vam velmi vysusi koza a neni to dobre...ja si to ted dezinfikujem en raz denne a je to pohodke.. nausnicu mam titanovuu..
cawte pocujte nevem sa rozhodnut de si mam dat piercing ci od jazyka abo do bruska .. de by ste ho dali vy ?
awoyte :) ja mam uz tri piercingy ..a wsetko je OK :) ani jeden nehnisa,ani nič ..trz som si dala naposledy asik pred troma dnami do brucha a je to pohoda..kazde telo inaq na to reagujee ..ked si date jeden,cete ich stale wjac ..je to brutalne ..ja mam w jazyku,w brade a w pupku :) ked sa neco cete opytat tak napiste seem ..a ja wam odpisem :)
ja som zmatena z toho,kde je lepsie si ho dat urobit...chcem si dat,ale neviem kde, chirurgia? salon? vsade mozu aj nemusia mat dostatocnu hygienu a odbornikov...viete,ak vam nejaky stary dedko chiruh ma prepichnut brucho alebo nejaka baba,co piercing ma arobi ich v salone denne...tak vazne neviem,poradte
otilkaa, v akej ambulancii? u obvodnej? ci kde? a ako vlastne? prisla si tam ze .. ahoj pichnite ma? :D ci ako to. nepocula som este o tom ze u lekara prepichuju. dakujem
mno piercing som si dala asi pred mesiacom v doktorskej ambulanci.stalo to 150sk ani nie vela...povedali mi ze si mam kupit BETADINE a tym si to mam cistit taq som si kupila a cistim:D a myslim ze to pomaha a na hojenie si davam repik ten vazne pomaha...mi to hnisalo a poradne a odkedy si davam repik taq skoro vobec...skuste...odporucam...uvarte si repik dajte na vatu a to si tam prikladajte.a ozaj davajte si pozor ked sa kupate aby to nebolo ponorene vo vode a hlavne aby sa vam tam nedostal sprchac!!! mno to je asiq vsetko ak cete napiste na babenka-zm@azet.sk