Prosim vas poradte mi niekto, co by som si mala dat na piercing v bruchu, ked mi stale hnisa! Uz ho mam vyse pol roka a stale mi z neho tecie nejaka neprijemna tekutina! Vdaka!
Piercing v pupku
ajojte..no ja mam pierc v pupku vyse tyzdna a nemam ziadne problemy..cistim dezinfekcnym co som v lekarni zohnala 2x denne..cervene to uz nemam a ani ma to neboli..len prve 2-3 dni som nemohla moc na bruchu spat..prepich nebolel skoro vobec mala som to umrtvene..vyslo ma to 30eciek..troska dost ale stalo to za to:))..odporucam..
ahojte baby chcela by som sa spytat takej co ma pierc v pupku..mam ho asi mesiac je v setko ok,,len obcas mi zahnisa ale to precistim repikovim cajom a mam potom betadine,,len som si vsimla ze od toho mi hnisa pupok viac.co by se mi poradili pouzivat? a este by som chcela,,pod tou vrchnou dierkou to mam dost cervene ako napr ked sa poranite a mate jazvu.zmizne mi to??? dik za rady papa keby daco mozete pisat na mail verona91@azet.sk
Ahojteee no ja si tiez chcem dat piercing veeeeeeeeelmi sa mi to pači len sa bojim si to dat lebo sa bojim ze ma to bude poliet alebo pri svojej povahe este aj odpadnem :D ked som si dala prepichovat ucho tak som skoro odpadla nechapem preco :DD vobec to nebolo ani citit nieze este boliet ale ja sa bojim hlavne toho prevliekania naozaj to boli ? :(((((
ahojteee:)ja som si dala dnes do bruska a moc sa tesim retoze som nikdy nic predtym necitala o tom ani som nic o tom nepocula iba vecer som si zmyslela ze dam si ho tak som hned zo skoly isla:)a tam mi o tom vsetko pekne vysvetlili:)lahla som a asi za 5 sekund som ho uz mala!jasne ze to neni len tak ze nic neboli uuuplne sa to da vydrzat,ved ked ti aj ihlu pychnu tak to boli...ale ak to chces tak neni o com:)bolelo len to prepychnutie a prevliekanie:)ale inak nic je to naozaj krasne takze baby ktore chcete podme do toho:)drzim placeky a aj ja som sa velmi bala:)papa
cafte holky..no ja si idem dat piercing do pupka tentoo tizden..taze este rychlo zistujem co sa da..heh:D..ale ten chalan co mi ho bude robit mi powedal ze ked cem tak mi to umrtwi,,taze by to nemalo bolet ne????no tak drzimm setkym palcekii co si cu dat pierc,,,ppaapa
ahojte baby...ja mam piercing v pupku este len necely tyzden a musim povedat ze nemam ziadne bolesti..ani hnis..akurat okolo vrchnej dierky to mam zacervenane ale inak v pohodke...davam si na to roztok z morskej soli+antibakt.mydlo...stalo to za to...kludne si dajte...
fuha no to neviem presne.bolo to uz davnejsie.musim uznat za vhodne kolko sama lebo mozes to aj tym riztokom dost presusit a nebude to dobre .
a take 2 mesiace to staci cistit myslis?
inak diki :)
kym som to mala cervene som chcela napisat.ale netreba to prehanat.