Piercing v pupku

schelby

patuska nic v zlom,ale ja by som to svojej 13 rocnej dcere urcite nedovolila, ked budes mat 18 rob si co chces ale nie v tvojom veku. Ved si este mladucka

cica

nebespecny je je iba piercin pupka ten zo spodu,,na tej dolnej strane pupka,,ale ten normalny klasicky neni nebespecny..a to je blbostt ze nemozes mat deti,:D:Dhh mnoo drzimm palceky abi si doma prehoworila:Dmnoo keby neco takk napiss,,,,papa:D

patuska

pre cicu.....no sak aj ja mam 13 a ona stale mi to neste dovolit ze pupok je haklive miesto a ze nebudem moc mat deti

verona91

pre lenushiatko ahoj dakujem za radu,,v lekarni nemali dettol v spreji ale dali mi taky dettol roztok co musim riedit s vodou.dost to smrdi,ale dufam ze to pomoze:)

lenushiatko

pre verona91..no ja mam Dettol v spreji..v lekarni to maju vyslo to 4ecka..nastriekam vatovou tycinkou vycistim pri hornej aj dolnej gulicke..troska s tym pohybem nech sa mi to dostane aj dnu ku tycke a vsetko v poriadku..

cica

pre patusku...no ani mne to mama nexcela dovolit ale se mi to nakonec podarilo..hh a to maam 13r...noo neni to vobec nebespecne ak si to das robit w dobrom studiu a budes se o to starat..mno tak oks drzimm palceky,,paapa:D

inga :)

Ahojte, chcem si dat piercing do pupku, len vas chcem poprosit tie ktore ho uz mate ze ake su s tym problemy.ci je to az take strasne, to hojenie a tak.Diky :))

verona91

pre lenushiatko ahoj prosim ta aky dezinfekcny roztok pouzivas?ja mam betadine no mam taky pocit ked si to dam mi to len zhorsi,,teraz to cistim len repikovim cajom no mam to este pod vrchnou dierkou cevene.ak vies poradit budem ti vdacna papa