Prosim vas poradte mi niekto, co by som si mala dat na piercing v bruchu, ked mi stale hnisa! Uz ho mam vyse pol roka a stale mi z neho tecie nejaka neprijemna tekutina! Vdaka!
Piercing v pupku
pre cicu....noo tak pokusim sa neako jej to vysvetlit :D:D a inak dakujeem
patuska nic v zlom,ale ja by som to svojej 13 rocnej dcere urcite nedovolila, ked budes mat 18 rob si co chces ale nie v tvojom veku. Ved si este mladucka
nebespecny je je iba piercin pupka ten zo spodu,,na tej dolnej strane pupka,,ale ten normalny klasicky neni nebespecny..a to je blbostt ze nemozes mat deti,:D:Dhh mnoo drzimm palceky abi si doma prehoworila:Dmnoo keby neco takk napiss,,,,papa:D
pre cicu.....no sak aj ja mam 13 a ona stale mi to neste dovolit ze pupok je haklive miesto a ze nebudem moc mat deti
pre verona91..no ja mam Dettol v spreji..v lekarni to maju vyslo to 4ecka..nastriekam vatovou tycinkou vycistim pri hornej aj dolnej gulicke..troska s tym pohybem nech sa mi to dostane aj dnu ku tycke a vsetko v poriadku..
pre patusku...no ani mne to mama nexcela dovolit ale se mi to nakonec podarilo..hh a to maam 13r...noo neni to vobec nebespecne ak si to das robit w dobrom studiu a budes se o to starat..mno tak oks drzimm palceky,,paapa:D