Prosim vas poradte mi niekto, co by som si mala dat na piercing v bruchu, ked mi stale hnisa! Uz ho mam vyse pol roka a stale mi z neho tecie nejaka neprijemna tekutina! Vdaka!
Piercing v pupku
podla mna je to v poho.treba to ale cistit.tiez som to mala zacervenane zo zaciatku a nakoniec to bolo ok.
ahojtee, je normalne ked mam piercing 2.den a okolo hornej gulicky mam take zacervenane a stvrdnute?..ci sa to zapaluje?pls dajte vediet...dííííq
ahojtee som si dala cera piercing:)aa vobec neboleloo..len kus mam okolo hornej gulicky take cervenee..dufam ze to neni nic zle..dufam ze sa zahojii co najskor...:)
no ja si idem dať :) mám 13 :D no a dúfam že to nebue boléééť :D ojj
ja som teraz mala 13 a tez mam piercing tak co ???
monicka ja ked som si davala piercing tak mi to tiez hnisalo a doktorka mi poradila Bactroban.je to taka mala masticka a fakt to pomaha:)
Zdravíím...prosíím o pomoc...velmi by som chcela pierc do pupkaa...ale neviem ako to povedať mojej mame...prosim tie co ho uz mate že ako ste jej to povedali...mám 13 rokov...a niektoré z vás tiež...prosím o radu..najlepšie poslať na mail..dakujeem velmi velmi velmi...
cawko ......je tu neka baba z nitry ktor si tam dala robit pierc? ak hej tak kde v nr???? dik
schelby..........no ja uz mam 14 zachvilu:D:D ale je to peknee a preco by si to nedovolila svojej dcere?