Piercing v pupku

motylikt

ahojte,včera som si dala tento krásny šperk do pupku aj ja :o) veľmi sa mi to páči. Len mám menšie obavy či mi to nebude nejakým spôsobom pôsobiť na ženské veci...dosť často sa hovorí o neplodnosti-čo je na tom pravdy?

jana111

Ahojte, aj ja mám piercing v pupku. V prvom rade, so starostlivosťou vám musí poradiť ten, kto vám ho robil. Ja som nadmieru spokojná. Tá kočka čo mi ho robila mi poradila dezinfekčný prípravok, ktorím si mám po dobu 6 týdňov okolie piercingu 3-krát denne čistiť, používať antibakteriálne midlo a nie pafumované sprchové gély a tiež sprchovať sa a nie máčať sa vo vode. Takže najbližších 6 týdňov zabudnite na horúcu vaňu alebo ísť si zaplávať. Ak niekomu pupok hnisá a dlhú dobu, zajdite do piercigového štúdia, tam vám poradia, čo robíte zle. Dôležité je, vybrať si dobré piercingové štúdio, kde dbajú na hygienu, používajú strerilné rukavice a vedia vám so všetkým poradiť.

veronika

Ahojte...ja by som si chcela dať tiež piercing do pupku ale bojim sa že mi to bude hnisať...a že ako to je s cvičením pretože aktívne venujem mažoretkám a roztlieskavačkám a to je dosť veľká záťaž, tak newiem do akej miery by som to musela obmedziť...prosím píšte mi na veranet@zoznam.sk ...vopred ĎAKUJEM

sáára

ahoojky..chcela by som si dať piercing do pupkaa..ale sa bojíím že to bude boolieť...aa počula som vraaj baby,ktoré majú rovné bruško,že ich to bolí viac..je to pravda?

taniia

nooo. ja so si dala pirs asi pred mesiacom a nieco. na hnisnie mi povedali ze si mam kupit septonex.. aa antibakterialne mydlo nejakee. a zatial; v pohode. pirs v pupku sa hoji okolo pol roka taze moze byt ze trocha hnisa...

lucinwochqa

Plosiim ak mi viete poradit, kedy vam zacal ten piercing asi hnisat a dokedy vas to bolelo pri zohynani :D:D: dakujeeem za rady.. mailujte

lucinwochqa

No ahojte, dnes som si dala prepichnut brusko aj ja. Zakrok bolel, ale so zatatym dychom sa to dalo vydrzat. Boli ma to trosku pri pohybe.. sperk mam z chir. ocele ale je to v pohode:)) cacane je to