Prosim vas poradte mi niekto, co by som si mala dat na piercing v bruchu, ked mi stale hnisa! Uz ho mam vyse pol roka a stale mi z neho tecie nejaka neprijemna tekutina! Vdaka!
Piercing v pupku
podla toho kde bywas....ak niekde v okoli trnavy ale tak odporucam mefisto...fest dobre studio :D prijemnyy ludia www.mefisto.sk ak chces :D a to prevlliekanie piercu boli najviac to hej...ale to je otazka 5 sekund takze myslim ze to v pohode zvladnees drziim palce :)
no ja som citala ze to ani tak neboli ked to prepichnu ako tou ihlou ale az ked pretahuje zezto ten pierc,,no nevad dam si to tak,,sete ze neviete kde je fat ze dobre pierc studio???dik:D::Dpa
awojjj ja som mala 13 ked som si dawalia pierc....ked to prepichnu to fakt ze boliiii aj ja som sa ledva zohybalaa bolo to krute ale za taky 1 den vsetko preslo...uz to ani necitim...uz to mam 2 mesiace a poem powedat ze je to v pohode animi to nehnisalo zatial :D takze suuper :D a prepich ma nebolel...bolel ma strach :D:D ale to citite iba tlak a nic ineho :-) papapa
caftee..ludia ja si cem dat piercing do pupku..ale mam 14r. kolko ste mali vi ked ste si ho davali??????hm,,,plls:D:D
čawko, no ja som si dala piercing asi už pred rokom ale u mňa to bolo úúúplne v pohode... ani nehnisalo ani nesvrbelo... proste akokeby tam ani nebol... pri prepichu to trošku bolelo ale stálo to za to:P držím palec
ludiaaa...boli to???..bojiiim sa:(
ajojte,ja mám piercing od včera...nehnisá mi ani nič je to v pohode...zatial...dal mi na to dezinfenkčný prostriedok tak čistím 2-3x za deň,strašne som sa bála prepichu ale nebola to také strašné,skôr to ked mi tam dával tú náušničku to bolelo...a potom už nič,v pohode.Nebojte sa fáákt...bola som v trnave v mefiste a som spokojná uvidím ako to bude..ak sa chcete niečo spýtať píšte na e-mail iva652@azet.sk...tak ajoojte a držíím palčeky nebojkajte sa
:)