Piercing v pupku

zuna713

..nechapem, co by na tom malo boliet, ja som si dala robit normalne na plastike pred 4 rokmi este za 500Sk aj s lokalnou anestezkou a nic nebolelo,ani potom nejake zapalenie, ani nic...nechcela som riskovat nejaky tetovaci salon...ako jedna moja kamoska,co potom pol roka brala antibiotika, ked jej hnisal pupok...

patushik

taak no chcela by som si dat piercing ale aj sa trochu bojim ze ci to boli a tak a ako je to vlasne s tym hnisanim kolko mi to bude hnisat?

verona91

ahojte babenky chcem sa spytat piercing mam cca od 12 marca a teraz je to trosku cervene na vrchnej dierke a malinko mi to hnisa ale fakt malo.no ale hlavne co sa chcem spytat je to ze preco mne nevisi ten pierc na spodku to by mi malo videt tu tycku..no ja to mam ako keby na tesno ze spodny diamant mam hned na vrchu pupku a ked vidim ine baby im tam je videt tu ticku...spravi sa to az po case alebo mi to dali moc vysoko??? dik..ak si to chcete pozret kuknite na pokeci nick verona91 dakujem pa

katarina1988

Ahojte!
Aj ja mám piercing v pupku, ale musím povedat, ze nemám s tym problemi. Chvala Bohu! Ale hlavné je to, ze urobte to na bezpecnostnom mieste, nie v nejakej budke na letnej festivel atd. A potom mastik na to,co musite pouzivat minimalne jeden mesiac, nespat aspon 3 dni na brusku, a vsetko bude v poriadku :)

lenuliatko

ale tak zase nemozes to prehanat :)
neviem presne kolko by si si to mala cistit.to sama spoznas kedy je to uz take take zahojene.a potom urcite este raz za cas lebo sa ti tam mozu zachytit nejake necistoty.ja som si to dala asi pred 3 rokmi.a aj pocas tehotenstva som to mala.ku koncu uz som si to musela dat prec ale.