Prosim vas poradte mi niekto, co by som si mala dat na piercing v bruchu, ked mi stale hnisa! Uz ho mam vyse pol roka a stale mi z neho tecie nejaka neprijemna tekutina! Vdaka!
Piercing v pupku
Ahojte ja mam piercing v nose aj v pupku. V nose mam uz 1 rok aj nieco a v pupku asi tristvrte roka. Ked mi prepichovali pupok tak to bola dost silna bolest ale da sa to vydrzat. A vobec to nelutujem. A do nosa....tak to som necitila nic takze pohodaa :DD
ahoj, dala som si piercing do pupku asi pred 2 mesiacmi. Na spodnej dierke sa mi sporavilo nieco co je but krvna zrazenina, alebo nejak divne odstavajuca koza okolo pod piercingom. Mal s tym niekto problem?
a este chcem dodat:) vobec prepich neboli absolutne nie ja som citila iba taky tlak inak nic vobec je topohodka aj ked ja som sa nepozerLAL LEBO sa bojim ihiel takze som sa iba rozpraval s tou babou co mi to prepichovala:)je to fakt pohoda ziadna bolest ale zalezi asi aj od toho aky ma clovek prah bolesti aj ked ja som straaasny strachoput:)prezila som to:)
cawes ja mám parcing v pupku uz asirok a nehnisalo mi to vobec:) robila by to jedna holka od nas ke ja byvam venuje sa tomu a vobec mi to nehnislao iba raz ale to iba preto ze som si tu nausnicu vybrala skor ako mi vravela ale potom uzz bolo vsetko v pohodicke a uz je klud vobec to nehnisa a je to pekne zahojene:)mysellasom si ze mi to zahnisa a zapali sa to ale vobec nie vsetko uplne oki:)
mna prepich absoluuutne nebolel..to mozno zalezi aj od toho aku ma kto kozu na bruchu..ale mi to hnisa stale a nechce sa zahojit:(
a prepichoval si tu brusko niekto sam??
zuna713 no hej a prepich bolii nie ..........a potom to uz je okik
čawteeee :-) ....Ja mám pierc v pupku už skoro 3 mesiace ....zo začiatku bolo všetko v pohodičke ....a až teraz asi mesiac dozadu mi to začalo hnisať nad vrchnou guličkou ...nechápem prečo tak odrazu ked to stále denne čistím s SOFTASEPT N :-( ...Jednej kamoške to tiež hnisalo a ked si vymenila nausnicu tak to vraj už má v pohode ....mala by som si to aj ja vymeniť? ...Bojím sa, že mi neprejde cez to tá tyčka :-D ...Poradte pls :-)
misela, mne dali to iste:)) rovno deve flasticky male, hehe..a potom ked sa minuli, tak som sla opat do studia a dali mi dalsie, asi za 50sk:D
Ahojte, ja mam piercing v pupku uz 2 roky a zo zaciatku som mala velky problem s hnisanim a vraj niekedy organizmus piercing ani neprijme a snazi sa ho zbavit, tym, ze sa priestor medzi dvoma dierkami stale zmensuje, az piercing vypadne. Toho som sa bala. Mne uz v pierc.studiu dali taku vodicku softasept N ale ked sa mi minula, v ziadnej lekarni som ju nevedela zohnat. Nakoniec som nasla na nete sprej, je sice pollitrovy, ale ved sa zide aj na nejake rany. Mne pomohlo jedine toto a naozaj softasept N velmi odporucam.