Piercing v pupku

mili52

Baby, vsetko potrebuje dokladnu dezinfekciu, alkoholom, alpou....ved aj ked si date prepichnut usi tak kazu cistit alkoholom... ato by Vam malo pomoct, vobec by som si ho nedavala na leto, lebo vtedy to zahnisa najrychlejsie..vela stastia

dadusiSh

cafkoo,,,noo ja mam ties pierc v pupku,,asi 3 mesiaca,,,no a teraz sa mi too prwii krat zapalilo,,ale dost:(..mam too dost napuchnute nedzi timi gulickami ajj too je twrdee a ked to stlacimm taak s tamatt witece nejakaa zltkastaa tekutina a doost..no neiem co stim maam robit,,,cistim to TeaTreeOil-(titry olej),,no ale nejakoo nezaberaa,,plsskii poradte mi co s timm,,,alebo co na too,,,dakujem..odp:D

kotatko

Ahojte, velmi by som chcela piercing do pupka uz v najblizsej dobe. Lenze o mesiac ideme na dovolenku k moru. Ako by to mohlo reagovat na stale vystavenie slnku a moru?? nie je tam vacsia sanca zapalu?? a este som sa chcela spytat kolko by to tak mohlo stat a kde je najkvalitnejsie studio v PO kraji. Vdaka, mozete mi pisat aj na mail mima11111@azet.sk

mimíík

áno aj ja máám ...máám tam tes taqy pluzgerik ..awe hadams a to hoji pomalicky us ot maam wyswe troch tyzdnow ...a tes sa mi otci do praswa staler to je kriwo prepichnute awe to newadi se wraj ..:):):):):):)

Rohhy

Ahojte =))) ...Poradte mi prosim cim si mam cistit piercing v pupku ktory uz mam 3 mesiace no napriek tomu sa mi okolo vrchnej gulicky spravil taky pluzgierik ktory aj trocha boli ked si na to pritlacim ...cistim ho pravidelnee ..pouzivala som softasept N ale moc to nepomaha ...teraz to cistim peroxidovou vodickou ...ale tiez to nejak extra nezabera =( ..napiste mi pls co by som mala pouzivat aby sa mi to uz fakt zahojilo ...piste mi na rohhy@azet.sk ...dakujem =)))

verona91

ahojte kocky,,,mam taku otazocku vsimla som si ze pierc sa mi stale toci do lavej strany,,proste postavim sa a ked sa na neho pozrem kamienok co mam v pupku je stale do lavej strany odtoceny:( je mozne ze mi to prepichli krivo?? mozete mi pisat aj na pokec nick verona91 dakujem za rady papa,,

monikuska

ahooj baby..:)chcela by som sa opytat mala niektora z vas po prepichu okolo pupku modrinu???
a este by som sa vas chcela opytat zmeni sa nieco na piercingu ked schudnem, budu mat dierky iny tvar alebo nieco podobne???
prosim odpiste na mail: monikuska33@azet.sk
dakujem a vela stastia pri hojeni piercingov papa:)

inka 215

Ahojte..Dala som si piercing do pupku len nedavno,a nemozem povedat ze by to az tak neuveritelne bolelo.Je to mierny tlak a bolest ale da sa to vydrzat,len sa nepozerat na tu ihlu inak ok :)Vsetkym co maju piercing zelam skore uzdravenie...
Krasny den :)
Karin

kika32

Ja som mala taky isty problem,ale dala som si zlaty pirsing a kazdy den prikladala harmancek a za 2-3 tyzdne sa to uplne zahojilo.Odvtedy a to je uz 14 rokov nemam ziaden problem

Claudia H

ja mam piercing v pupku a v nose a vobec to neboli nemate sa coho bat prepichnutie neboli a pupok mi hnisal asi 2 mesiace