Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

HPV

Príspevok v téme: HPV
zhrozena

Az sa trasiem od placu, je mi strasne, akurat dosli vysledky z mojho pap testu a zistili, ze som bola vystavena virusu HPV. Okrem manzela a panica som nemala nikoho. Trapi ma obcasne svrbenie a palenie posvy. Co robit? Ako som sa mohla nakazit? Dostanem rakovinu? Vraj o rok mam prist na pap test zase...Mozeme sa s muzom este milovat? Treba pouzit kondom? Je mi priserne, paneboze, toto som necakala. Co povedat muzovi? Musi ist na vysetrenie aj on? Ma to on?

kiki

cau zhrozena
som rada uz nie si az taka zhrozena a drzim palce aby vsetko dobre dopadlo. Ale pisala si aj o ockovani proti hpv. moja sestra sa dala ockovat a ja o tom rozmyslam. nikde som vsak nenasla vierohodne info, aka je ucinnost a ci si vedlajsie ucinky. myslis ze je to dobre? mam 26 rokov, so sexom som zacala dost neskoro :) mam iba jedneho partnera a vzdy sme pouzili kondom

damian

...ukazuje sa prava tvar..., ze? Myslim, ze potrebujes skor ine rady, ako rady o HPV. Samozrejme, nebudem tratit svoj cas s niekym, co takto agresivne diskutuje. Zamysli sa nad sebou laskavo, lebo ja som na Tvoju osobu nic zle nepisal. Hanbi sa za to, co si napisala!

zhrozena

Pripadne dalsie splechy sa stretnu s absolutnou ignoraciou, tak si setri prsty a radsej chod dat kamoske protikvasinkovu dietu na herpesy:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))

zhrozena

Praveze to s vitaminom C nie je propaganda. Telo si ho zoberie, len kolko potrebuje a vycuras ho. to viem bez akejkolvek propagandy, lebo viem zlozenie vitaminu C. Mozno je to pre teba novinka, ale herpes simplex je virus, ktory ostava v tele, len preto, ze tvoja priatelka uz nema vysevy, neznamena to, ze ho v tele uz nema!!!!!!!!Prosila by som ta, ak v tele mas kusok chochmesu, aby si uz nepisal svoje alernativne zvasty do mojej temy, nie si tu vitany, ked nedas pokoj, dam ta vymazat, myslim, ze nie som sama, co ta ma uz dost. My, co nemame rakovinu, nam staci bratnormalne mnozstva vitaminov a tie sprostosti, ze vit. c vyliecil raka si niekde strc. 18 rocny kamos mi zomrel na rakovinu mozgu a jeho rodicia boli taki zufali, ze ho aj tahsli aj po takych sarlatanov, akym si ty, vytahali z nich prachy a syn im umrel. Takze este raz: prestan sem chodit, trc si vo svojej teme, myslim, ze mas co robit, lebo aj tam ti pribudaju nepriaznivci.

damian

No vidis, moja priatelka herpes simplex mavala casto a vyliecili sme ho. Kompletne detoxikovala telo, podstupila protikandidovu dietu a nema herpes a ani ine tazkosti, ktore mavala.

damian

Zhrozena, o tom vit C to je zase len spinava propaganda. Preco myslis, dostal Profesor Linus Pauling Nobelovu cenu za studium vitaminu C, kde potvrdil, ze potrebna optimalna denne davke pre dopeleho cloveka je 3000 mg. Samozrejme, po jeho smrti sa veci tisko a rychlo uhladili a zmietli pod koberec, lebo by tieto studie znamenali takmer okamzity krach korporacii. Ja ti poviem len tolko, ze som svedkom, ako na klinikach v Anglicku (ale an v USA, Nemecku a pod) podavaju napriklad pri rakovinach az 75 tisic mg denne vitaminu C (AKO SODIUM ASKORBAT) VNUTROZILOVO. lIECIA A VYLIECIA. Ale viem, ze napriklad pri tazkych infekciach podavaju aj 200 tisic mg denne.(sodium askorbat)

zhrozena

Ked som bola minuly rok doma, chcela som si kupit sosovky a u lekarky som zistila, ze tie moje sa uz prestali vyrabat, lebo na trh prisli silikonove, takze vsetci pacienti v Europe presedlavaju na silikonky, ktore vynasli predvcerom...Ja svoje sosovky nosim uz skoro 9 rokov, vyhovuju mi, oci mam zdrave, tak som sa s takouto odpovedou neuspokojila. Prisla som naspat do usa, sla som k ocnej tu a samozrejme, ze sa vyrabaju!!!!!!! Su americke, aj ich vyrobca ma na webstranke... Doktori su podplateni hajzli, tak to je. Cest vynimkam.

zhrozena

A tak je to so vsetkym, lekari vedia, preco tlacia tie ktore lieky, sosovky a ine veci...Pacient musi byt bohuzial vedomostne zdatny, lebo ti lekar odporuca hocijaku kravinu. ja ked idem k lekarovi, tak si nastudujem, co mi asi ma urobit a aky asi liek predpisat, aby ma nahodou neodzubal...Je to normalne?