Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

HPV

Príspevok v téme: HPV
zhrozena

Az sa trasiem od placu, je mi strasne, akurat dosli vysledky z mojho pap testu a zistili, ze som bola vystavena virusu HPV. Okrem manzela a panica som nemala nikoho. Trapi ma obcasne svrbenie a palenie posvy. Co robit? Ako som sa mohla nakazit? Dostanem rakovinu? Vraj o rok mam prist na pap test zase...Mozeme sa s muzom este milovat? Treba pouzit kondom? Je mi priserne, paneboze, toto som necakala. Co povedat muzovi? Musi ist na vysetrenie aj on? Ma to on?

zhrozena

mikri, HPV nie je HIV. Takze ziadne taketo veci robit nemusis, vlastny uterak by mal byt hadam vsak samozrejmostou pre kazdeho. HPV sa prenasa sexualnym stykom, takze ked tvoja dcerka nema pristup k tvojmu krcku maternice, tak je to ok:) Aj ked ti neurobi oral...Je to proste tak.

mikri

Chcem sa spytat. Mam pozit. test na HPV. Tvrdi sa ze sa prenasa len pohlav. stykom ale tiež aj pri ošuchnuti intimnych miest. Tak mam otazku. Mam dcerku malu 4,5 ročnu a bojim sa aby som ju nenakazila. Takže vlastné uteráky je samozrejmosť. Ale keď sa okúpem ja a ona ide po mne tak mám vydrhúť vaňu antibakt. prípravkom alebo sa nemusím báť. Môže sa prenášať aj slinami? Keď jej oliznem lyžičku od jedla a potom jej dám tú istú lyžičku nenakazí sa? Už mám normálne fóbiu. Pomály už jej ani nedám pusu na ústa. Poraďte.

RNG

100% pravda, Cas ukaze, co je z toho relevantne. Zatial je to len kuriozny zaber a pyramida teorii vybudovana na tom.
Dnes je zname viacero bakterii, ktore vedia zmenit tvar a zdanlivo zmiznut alebo sa vynorit zdanlivo z nicoho(borelioza ako spiralova bakteria vie zhodit plast a zmenit sa na pod mikroskopom neviditelnu mykoplazmicku=bezplastovu formu a naopak.Vyzera to ako rozplynutie sa alebo samovolny vznik spiraly z nicoho. Chlamidia to iste, dokonca ma aj tretiu formu ako spor. Preto sa tak dobre v tele vedia schovavat pred telesnou obranou.

RNG

oprava, on sice tvrdi ze cervena krvinka sa zmenila na bakteriu, ale snimok je opacny, zmena tyckovewj bakterie na okruhly objekt, ktory tvrdi ze je cervena krvinka.
Je to cele teda trosku pochybne a extrapolovat z toho, ze vacsina chorob je v dosledku zmeny roznych casti tela samovolne na patogeny(tj bez nakazy) je hrozne pritiahnute za vlasy.

amybeag

O.K. zdroj je vzdy len jeden. Niekedy az cas ukaze, ze je nieco pravda. V dejinach sa aj upalovalo za tvrdenia, ktore neboli vseobecne uznane a mocnym nevyhovovali. O pravdivosti niecoho sa kazdy presvedci az vtedy, ked to jemu funguje.

RNG

poznam ten clanok, je revolucny v zmysle ze prevyktat sa pozorovala transformacia cervenej krvinky na inu formu, ktoru nazval tyckova bakteria("rod bacteria, which I have called Progenitor Crytobacillus") . Nikto,druhy s nicim podobnym nevysiel ani tato vlastna teoria nebola este potvrdena.Young tu dale spekuluje a extrapoluje na rozne choroby, kde tvrdsi, ze sa odohravaju podobne procesy. Nic take ale nikto druhy zatial nedokazal a toto nie je celkom nove, takze je to dost pochybne, hoci velmi zaujimave.
Takze stale plati, ze bakterie sa prenasaju a nie vytvaraju v organizme a to iste plati pre ine mikroorganizmy.

RNG

ten clanok od Dr Younga je jemne zapleteny. Naznacuje, ze situacia v tele, jeho obrana alebo jej nedostatok je pricina chorob, nie invazia bakterii a virusov. V tom ma pravdu. Ale ze sa virusy a bakterie vytvoria sami od seba v tele, to nikde netvrdi.
Evolucia a vytvorenie bakterii z nicoho trvala stovky milionov rokov.
Takze stale to je len nakaza a prenos.
Co tvrdi ale, ze podmienky musia byt dopredu spravne na prenos, inac nenastane.
Tj choroba nie je dosledok prenosu ale dosledok oslabenia obrany a preto udrzanie sa a rozmnozenie patogenov v tele.
S tym na 90% suhlasim, ale masivnu davku napr virusov ked na teba niekto nakasle chory neznesia ani ako zdrave telo!.
Takze tam je tych 10% nesuhlasu.
Existuju tzv kriticke davky(urcity pocet mikroorganizmov) ktore su dostatocne velke, aby dali prislusnu chorobu aj perfektne zdravemu a odolnemu cloveku.

amybeag

RNG, pozri na link dole prosim. Vyberam:Now for the truth! Neither the germ or the infection
comes first. What comes first is a physical,
emotional or spiritual disturbance which then gives
rise to cellular evolutionary transformation and
the birth of the microbe or germ.

Evolutionary transformation or pleomorphism of any
plant, animal or human cell will produce acidic toxic
waste products which current medical savants confuse
as an infection. There is NO infection - there is
only an outfection. Germs are secondary evolutionary
forms of matter of what use to be a healthy plant,
animal or human cell. Germs are the evidence the
cell is being recycled. Therefore germs are born
in us and from us. There is no invasion of germs and
there is no infection only a cellular pleomorphism and
a subsequent outfection. Any airborne germ can only
contribute to a state of acidic imbalance but cannot
cause ANY specific disease, dis-ease or infection!