Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

HPV

Príspevok v téme: HPV
zhrozena

Az sa trasiem od placu, je mi strasne, akurat dosli vysledky z mojho pap testu a zistili, ze som bola vystavena virusu HPV. Okrem manzela a panica som nemala nikoho. Trapi ma obcasne svrbenie a palenie posvy. Co robit? Ako som sa mohla nakazit? Dostanem rakovinu? Vraj o rok mam prist na pap test zase...Mozeme sa s muzom este milovat? Treba pouzit kondom? Je mi priserne, paneboze, toto som necakala. Co povedat muzovi? Musi ist na vysetrenie aj on? Ma to on?

zhrozena

evellina, lekar ti zrejme chce urobit biopsiu z krcka. trosku ti z neho "uzdibne" a urcite ta pritom neuspi. Neviem, nakolko zle si mala vysledky pap testu, to si zisti. Okolo 80 a viac percent populacie ma HPV, mam ho i ja, ale pap mam stale jednotku. Pokial pap nemas nejak strasne zly, tak tu biopsiu absolvovat nemusis, len preto, ze mas HPV sa to robit nemusi, pokial sa to nijak na zmene buniek na krcku neprejavuje...

RNG

evellina, neberies nic silne proti HPV ani nic silne proti hyperplazii. Odporucam ti I3C(400 mg) alebo DIM(600 mg)
(doma Indonal)proti hyperplaziii krcka a
proti virusom chaparal 2x1 gram

evellina

Ahojte,ja uz som pisala do temy HPV a INDONAL.Teraz som nasla tuto temu a dufam,ze mi niekto poradi.Mam vysledky z gyn. a mam potvrdeny HPV virus.Vysledky som sa dozvedela len telefonicky,lebo ja som medzi tym vycestovala za pracou do zahranicia a lekar mi povedal-telefonicky,ze bude treba zobrat z krcka maternice a poslat to na histologiu.Neviete mi poradit,co ma to vlastne caka??To akoze normalne operacia a narkoza??Dalej sme sa dohodli,ze by to mohlo byt v septembri,nie je to neskoro??Alebo je lepsie cakat a brat vitaminy??..Ja teraz uzivam enzymy WOBENZYM,SELEN;ZINOK;ALOE VERA a pijem caj AFRODITIN CAJ pre zdravie.A na ruke som si objavila take malilinke bradavicky,co mam s nimi robit???nechcem aby sa mi sirili.Zatial ich mam len na pravej ruke,na pohlavi nie...poradte prosim...DAKUJEM::

inka

otazka pre q? mozem sa ta spytat z akeho dovodu ti bola robena plastika krcka?prosim napis mi ked nie sem tak na mail.

q

No ved prave o to sa mi jedna... Ja to uz mam za sebou... Mam plastiku krcka maternice (4 roky) a prave koli tomu som sa pytala na tehotenstvo pretoze raz by som chcela babatko, ale bojim sa toho aby uz potom nebolo neskoro, pretoze ma viaceri plasia, ze cim vyssi vek budem mat, tym bude koli tej plastike horsie... a vraj zeny po plastike maju problem babatko donosit. Taktiez by som sa chcela spytat, ci niekto nevie, ci je mozne po plastike krcka porodit normalne alebo len cisarskym? Dakujem za odpoved